General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

w lodzi tych co spiewaja chyba nie uspokaja policja tylko kibice Tongue

troll-e

pierdole... polski topic, wypierdalay stad XD , trololoOO, joke Winking

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture

Interesujące, plany z wywołania dwóch pierwszych wojen już się wydarzyły i jak można wyczytać sprawdziły, strach pomyśleć czy trzecia część może się wydarzyć, dziś widzi się systematyczne podjudzanie islamistów w krajach arabskich wobec innych religii.

http://zbawienie.com/plan3wojen.htm

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

... przepraszam, ze niby rock'n'roll czy metal to muzyka szatanska ?
Ze niby sluchajac takiej muzyki oddajemy czesc szatanowi ? sorry, ale ja lubie taka muzyke, a nawet jesli oddaje czesc jakiemus cieciowi, to robie to nieswiadomie, wiec sie nie liczy xd

wyssane z palca - jak zwykle camel Happy

xdddd pierdolenie gwiazd rocka, ze to nie oni tworza muzyke tylko "cos im pomaga" i ze na koncertach czuja, ze to nie oni graja, tylko cos prowadzi ich dlonie xddddd
haha ja mam tak samo jak mam dobry dzien i gram w e+, kurwa normalnie szatan mi reke prowadzi a ja mam flickoshoty i sam nie wiem czemu tak to sie udaje latwo xd

cml
camel-xp's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

terror, nie o to tu chodzi, akurat użył muzyki rockowej jako jeden z przykładów jakie podprogowe znaki i sygnały umieszczają celowo w niektórych utworach, nie wiem jak to miało by działać na ludzi jak np, jakieś słowa w piosence od tyłu mówią, "kill all now", bo są w języku angielskim, a przecież my inne języki jak nasz polski rozumiemy inaczej Happy

anyway, znaki są umieszczanie itd, ale ja w to akurat nie bardzo wierzę, a sam list jest prawdziwy, dowodzą tego choćby te dwie książki napisane z cytatami z tego listu w latach 90-tych jedna jeszcze z przed drugiej wojny światowej, chodziło mi o to że to co było w nim napisane już się wydarzyło z zamierzeniem jakie miało to wywołać, teraz trzecia część mówi żeby skłucić wszystkie religie przeciw sobie, to już się dzieje na bliskim wschodzie z islamistami, wyobraż sobię tam u Ciebie w UK tysiące islamistow tak samo wkurwionych jak tam wywołujących zamieszki, może i rozlew krwi, mordujących chrześcijan, ateistów, potem odwet tych drugich itd, i mamy spełniony trzeci punkt w połowie, potem już tylko the end Big grin

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

no raczej islamisci cos szykuja xd ale na razie to sie lubia sami miedzy soba napierdalac Happy mi to pasi

cml
camel-xp's picture

Straight face

:DDDDD

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

xd

khaz'
Clan/TS Moderator

Ludzie, pragnę podzielić się z Wami historią z roboty jaką dzisiaj usłyszałem, prawie wyrwała mnie z nóg ze śmiechu!

Koleżka z roboty opowiada, jak jego inny ziomek przejeżdża przez wioskę i
zajeżdża do jakiegoś sklepu bo zgłodniał i się pyta kobiety z czym te
pączki są, a ta mówi, że te są w czekoladzie, te są bez niczego, te są z
mermeladą a te ze srem.

Gdybym to ja bym był w tym sklepie to najprawdopodobniej bym nie przeżył takiego ataku śmiechu.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

echooo ^
echo's picture

a to dobre eehhe
ja pamiętam jak kiedyś na okienku w szkole średniej z kumplem musieliśmy towarzyszyć woźnemu w zakupach w slepie z farbami i itp. pierdołami. wchodzimy. dzień dobry - dzień dobry (qlturka) no i nasz woźny startuje: "pyndzel poproszę" - leżeliśmy tam xDDD