General POLSKI Topic
mi by pasilo
Tak, w Łodzi jest lotnisko, w tym roku na urodziny dostaniesz ode mnie nic:D myślę, że każdy jest w stanie wysupłać 100 na nocleg + "koszty własne" ze swojego napiętego budżetu;] Pewnie wpadaj, wezmę lapa to pokażę Ci jak wygląda q3 z normalnymi ścianami XD
Nie jedziemy tam grać w q3, nie oszukujmy się XD
jak to nie grac!? a co ze zjazdami u g-spota? teraz chyba tez jakis sie szykuje na weeknedzie ;]
@szpak
ty tak wszystko bierzesz do siebie? jak ktos pisze hello na serwerze to tez myslisz ze to tylko do ciebie? D+
p.s. zostales zgloszony fpsowi i zbanowany juz jestes na serwerach !!!! K O N I E C!
no dobra tylko oni maja wyjebane w niego
ktos mi mowil ze temu gosciowi co jest wlascicielem sklepu.
wytoczylo proces.
kto wytoczył ? złodzieje
za co ?
za ujawnianie ich wizerunku. poniewaz oni nie wyrazili zgody na to.
ale jest na to rada.
gosc moze wstawic kraty i wszystko zza kraty by sprzedawal
Widzialem takie rozwiazanie u pakola w monopolowym tam gdzie duzo zuli mieszkalo
heheh tak jak mówiłem, chore prawo... a słyszeliście, że uniewinnili bosów mafii pruszkowskiej - spoko - by żyło się lepiej wszystkim!
porażka.
chore prawo i debilizm nawet
heh bardzo fajnie jestem w stanie wpasc na weekend (jest lotnisko w łodzi ? ), pod koniec pazdziernika mam urodziny, wiec nawet byloby urodzinowo przemyslcie panowie (a panie tymbardziej), czy was na pewno nie stac na melanz. Prorok jak masz 18 nascie lat to mozesz tez wpasc