General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
kszksz wrote:

Okay leniu, pomysł przedstawia się następująco: jako, że nie JESTEŚCIE już MŁODZI i jest Wam już BLIŻEJ niż DALEJ uznaliśmy z Terrorem, że warto zrobić jakiś meeting, wiem, że każdy z nas mieszka w innej części Polski dlatego jako miejsce spotkania proponujemy Łódź z powodu jej centralnego położenia. Plan jest taki koniec października -datę jeszcze dogramy jeśli znajdą się w ogóle chętni. Cały weekend, znalazłem 2 miejsca godne uwagi i w przystępnej cenie, dostępnej dla każdego:
Arrow http://www.eholiday.pl/noclegi-mc1653.html
Arrow http://www.eholiday.pl/noclegi-cp7284.html
ogólnie: wpadamy w piątek, urywamy filmy smażymy co tam chcemy, w sobotę sprawdzamy czy w piątek było naprawdę dobrze, w niedzielę krótka poranna kontra i out do domu. Pomysły, zmiany, opinie, i zapisy mile widziane.

pomysl sie nie sprzedal chyba xd

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

kszksz wrote:
Okay leniu, pomysł przedstawia się następująco: jako, że nie JESTEŚCIE już MŁODZI i jest Wam już BLIŻEJ niż DALEJ uznaliśmy z Terrorem, że warto zrobić jakiś meeting, wiem, że każdy z nas mieszka w innej części Polski dlatego jako miejsce spotkania proponujemy Łódź z powodu jej centralnego położenia. Plan jest taki koniec października -datę jeszcze dogramy jeśli znajdą się w ogóle chętni. Cały weekend, znalazłem 2 miejsca godne uwagi i w przystępnej cenie, dostępnej dla każdego:
Arrow http://www.eholiday.pl/noclegi-mc1653.html
ogólnie: wpadamy w piątek, urywamy filmy smażymy co tam chcemy, w sobotę sprawdzamy czy w piątek było naprawdę dobrze, w niedzielę krótka poranna kontra i out do domu. Pomysły, zmiany, opinie, i zapisy mile widziane.

pomysl sie nie sprzedal chyba xd

konkrety panowie d: na to czeka e+lud!

kszksz
japierdole's picture

Konkrety? Żeby coś konkretnie, tzn? rezerwować chatę i wpłacić zaliczkę? Nie chcę się wjebać z hajsem i jak przyjadę na miejsce to będę ja, Terror i kilka butelek vodki, nie żeby mi to przeszkadzało ale wtedy ustawimy się u mnie we Wrocławiu i będzie prościej, bo też mam lotnisko, a ja nie muszę nigdzie jechać dlatego potrzebuję pi razy drzwi wiedzieć ile osób będzie, która chata podoba Wam się bardziej, i jaki termin najbardziej nam pasuje. W obu przypadkach wychodzi 90 PLN za piątek, sobotę i niedzielę w pokojach wieloosobowych, jeśli ktoś potrzebuje więcej wygody -cenniki w linkach z poprzednich postów. +około 50PLN za dojazd i trzeba doliczyć koszty własne: alko, koryto, pamiątki etc. Myślę, że spokojnie można zamknąć się w 300PLN, czyli 100 za dzień w doborowym towarzystwie, wspólne zainteresowania, grill, trunki etc. XD

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

konkretnie kiedy i gdzie, inaczej to mozna sie dogadywac i dogadywac, przekladac i przekladac itd itd.

kszksz
japierdole's picture

26,27,28 październik
tutaj bo mają więcej pokoi wieloosobowych i ładny taras XD, w drugim domu są tylko 2 trzyosobowe pokoje, a ja liczę na większą pakę! ;D

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

Strona od 2 dni nie działała na neostradzie :||
Perspektywa libacji alkocholowej i kiełbasy z grila jest kusząca. Na razie nie mogę obiecać że na pewno będę ale się postaram. Ja bym sugerował Warszawę, bo najłatwiej dojechać i miałbym najbliżej Tongue Coś więcej będę mógł powiedzieć w październiku.

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

mzi.ql
mzi's picture

No teraz działa. Neostrata kur. jego mać.

kszksz
japierdole's picture

Koszmit wszędzie jest łatwo dojechać, do Krakowa, do Gdańska i do Poznania też, a do Łodzi też nie masz daleko, a ona jest najbardziej na środku, spoko mogę znaleźć jakąś wioskę która będzie idealnie na środku ale wtedy będzie trzeba jechać trzema pociągami, dwoma busami i traktorem na przyczepie i to, że masz najbliżej wcale nie znaczy, że wszyscy, ja np. mam dalej do wawy niż do łdz. Nie robi mi to wielkiej różnicy może być i wawa jeśli znajdą się chętni i przegłosują Warszawę ale narazie zostaje Łódź.

khaz'
Clan/TS Moderator

Jeżeli zamknę się w 500PLN za calusieńką wycieczkę to mogę jechać wszędzie Tongue

Na dziś dzień - jestem chętny.

Niedługo inne osoby może się wypowiedzą, użytkownicy neostrady [w tym ja] nie mogli się dostać na tą stronę od dwóch dni z niewiadomych przyczyn.

Drobne tylko zastrzeżenia co do miejsca mam, fajnie by było, gdyby to było jak najbardziej na outsidzie miejsce, dużo przestrzeni i mało ludzi w koło, tak na wypadek, że jakby ktoś się napił i chciał pośpiewać na podwórku to żeby policja nie przyjeżdżała uspokajać towarzystwa Tongue

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

echooo ^
echo's picture
khaz' wrote:

...na podwórku...

na polu.Tongue ?