General POLSKI Topic
Khaz, skup się na ostatnim zdaniu
W skrócie szukam testera myszki
wrote:W skrócie szukam testera myszki
Bo prawdziwych mężczyzn poznaje się po ty jak kończą
moge ci potestować z freakiem, on za ściana też gra na 3.5 tylko black edition
wrote:W skrócie szukam testera myszki
Tester wytrzymałości, bezpieczeństwa, smaku, zapachu, zadowolenia seksualnego i miliony innych. Znajomy pracował właśnie jako tester wytrzymałości jakiejś elektroniki i wiem, że samo słowo "tester" niczego nie wyjaśnia.
Gdyby jednak skupić się na mojej wypowiedzi poprzedniej, można zrozumieć, że pytam się o konkrety, które nie są sprecyzowane.
Jednak jeżeli Wam samo w sobie słowo "tester" wszystko wyjaśnia, to spoko.
to ci wytłumacze w konkretny sposób
Razer składa swoje myszki w chinach ja znalazłem kontakt na tą firme.
Ale nim rzuce się na ten temat (zacznienim handlować) chce sprawdzić czy to jest naprawde razer DA
Czy wysokiej klasy kopia która wygląda jak razer i jest w jego opakowaniu ale laser ma od innej myszki (tańszej by więcej dolarów zarobić)
Więc jak go dam komuś by sobie na niej pograł po testował będzie mi w stanie lepiej ocenić czy to jest ten sam model myszy czy inny.
JA moge również zrobić to sam . CZyli pobawić się ustawieniami itp itp. ale nie zrobie tego tak dobrze jak posiadacz danego modelu.
khaz tester jakości
Sake nie dam myszki do thc bo sam moge nią rzucić o ściane i sprawdzić czy działa ale dzięki za odzew
No i to się nazywa ładne wytłumaczenie tematu :] Sam nie polecę się, bo mało się znam na wszelakich sensorach, na Twoim miejscu sieknąłbym PM'a do fali w pierwszej kolejności, gdyż on zna się na tych bajerach Ale jeżeli ktoś inny się zgłosi na ochotnika, to powodzenia
Sake nie dam myszki do thc bo sam moge nią rzucić o ściane i sprawdzić czy działa ale dzięki za odzew
Haha!
ja mam deathaddera respawn (niebieska rolka) to jest sensor 3.5 i smigam na goliathusie speed. jak cie to urządza to prosze Cie Ja bardzo ślij ;D generalnie uzywam 1800dpi.
tylko w miesiac nie da sie wytestowac myszki. a to slizgacze moga byc inne a to rolka z chinskich materiałów co padnie po pół roku. a to klikacze wytrzymaja mniej.
btw. na mojej jest napisane made in china X) i nie narzekam
Moja również Made in China
haha spokojnie, tak testuje tylko słuchawki, sprzęt powyżej 100ki traktuje łagodniej
ostatnio sie pojawily bardzo tanie razery na allegro, dosc dobrze wykonane podrubki, ktore nie sa wykrywane przez sterownik razera, wygladaja capka w ciapke jak razer poza kilkoma malymi detalami, ze zdjecia nie da sie ocenic
nie zaglebialem sie w temat i nie wiem czy maja te same sensory, wystarczyloby otworzyc i sprawdzic sn wypalony na sensorze jak i pcb
mnie nie wysle pm bo go od citerow zwyzywalem