General POLSKI Topic
Terror, z tym "na kolegę nie doniosę" to bardziej chodziło mi konkretnie o E+, no właśnie np. przykład kolegi Mziego wyżej to doskonale pokazuje. Wielu ci powie że jak wydasz kumpla za oszukiwanie to jesteś frajerem, i jak tu w takim klimacie zostać bez winy, albo się "zeszmacisz" albo gra traci sens.
Mi to koło fujary lata i powiem ci, że cieszy mnie że miałeś jaja wydać kolegę za cziterstwo i przedkładasz uczciwą grę nad obłudę.
Ja cię nie osądzam bo nie mam do tego prawa ani w tym interesu osobistego, tylko smutno mi się zrobiło że ten mod tak poleciał na mordę, kiedyś takie historie byłyby nie do pomyślenia, a teraz to już prawie normalka. Się nie dziwię Fali że tak się z niego jad wylał.
@zarzyn
Nieuczciwa przewaga to nieuczciwa przewaga, nieważne w jakim stopniu. Choć oczywiście te paki to nie kaliber aimbota. Tak czy inaczej gdyby te paczki były bezużyteczne i/lub przewaga którą one dają prawie bez znaczenia to czemu ty i Mzi tak desperacko negujecie że ich kiedykolwiek używaliście? Daj spokój.
Ja powiem tak, mogę zrozumieć że ludzie szukają sposobów na bycie lepszym od innych, czasem sięgając do środków takich i owakich. Ale jak sprawa wychodzi na światło dziennie to łatwiej mi przychodzi szacunek dla kogoś kto się przyznał, przeprosił i wyciągnął z historii wniosek niż do kogoś kto brnie w obłudę i gra głupa. Nie znam ani ciebie ani Mziego, ale z waszych słów wnioskuję że przetestowaliście ten bajer, graliście na nim kiedy się dało, a kiedy Equinox przewrócił to wiaderko szczyn teraz wam głupio się przyznać bo za dużo razy kłamaliście w drugą stronę. Spoko, ja to rozumiem, tylko ni chuja tego nie kupuję, i wydaje mi się, że nikt inny również.
tylko ni chuja tego nie kupuję, i wydaje mi się, że nikt inny również.
szerlokiem nie trzeba być bo to się rzuca aż w oczy, to się po prostu nie trzyma kupy, i nie ma tam nawet jednej szczerej wypowiedzi, rozumiem wasz punk widzenia (e+ average iq 75) no ale nawet na to iq to się wiąż nie trzyma kupy :}
@fala
Nie udała Ci się ta marna prowokacja. Zresztą na km bije od tego tekstu ironią. Nie mam zamiaru już tutaj tego komentować, bo to jest jak walka z wiatrakami. Wielce honorowi ludzie się tu narodzili widzę. uhu uhu Nic mi nie wmówicie i nie udowodnicie. Wyjebka powo
@fala
Nie udała Ci się ta marna prowokacja. Zresztą na km bije od tego tekstu ironią.
no kurna popatrz iq w przedziale 70-80 a potrafie ironizowac "prawie niezauwazenie", the fook seriously :DDD
Mzi, szkoda że tak właśnie do sprawy podchodzisz. Zamiast śmiać się ludziom w twarz i meandrować w ściemach i półprawdach można było to wszystko spokojnie wyjaśnić, załatwić i zostawić w przeszłości.
I tu nie chodzi o honor czy nawet moralność tylko o sens grania w grę, w której nie wiesz kto oszukuje, kto nie, kto kłamie a kto mówi prawdę. Jeśli ciebie to nie obchodzi to spoko, twoje prawo, tylko po co wtedy inwestować czas w coś, co nie ma żadnego sensu.
.
Chłopie przeciez świnie głosu nie mają
Ale skoro już świania ludzkim głosem przemówiła. Idąc tym tekstem można dojść do wniosku że sam jesteś gupi Skoro wydaleś swoja ekipe (darky,rose wh). Ty mowisz ze odszedles jak sie dowiedziales. ok.
Ale czy to znaczy ze osoba z twoim doswiadczeniem mając w klanie Skulla . Nie zauważyliście nic podejrzanego wczesniej na żadnym cw fw , Wy poszukiwacze skarbów świata i taniej sensacjii ,
DZIWNE CO.
TAK POBRAŁEM Z INTERNETU ZROBILEM TESTY W SINGLU STWIERDZILEM ŻE JEST TO BEZUZYTECZNE
I GRAŁEM BEZ.
a teraz dalej mozecie mowic co chcecie ale nie zaprzeczycie ze Pb ani jaki kolwiek inny program wykrył oszustwo np u mnie. nie wpłyneło to w żadnym stopniu na mój poziom gry (który jest średnio stabilny czasem zjebie coś a czasem gra mi się lepiej) Na plusN w tym pucharze tdm zazwyczaj mam eff 50 i 60 fragów
Teraz dowody.
brak - tylko słowo- moje słowa - ile w nich ironi a ile prawdy. To mogę ocenić tylko ja
Cała teoria jest zbudowana na kłamstwie. moim kłamstwie.
okłamałem was nie używałem ich online.
skąd je mam go go google
wrote:Cała teoria jest zbudowana na kłamstwie. moim kłamstwie.
okłamałem was nie używałem ich online.
skąd je mam go go googleprove it xd
nie mam takiej potrzeby
clan hopperze
zajebisty post, mi by poszlo w piety ...
Nie rozumiem twojego toku myslenia... nie masz jaj ?
Zostales
ukarany juz yellow card'em. Byly dowody jako wycinki z forum IS, ze ty
to wrzuciles, ze ty to polecales, ze ty to uzywasz na elite'z. A dalej
napierdalasz jakies sciemy i teksty "udowodnijcie mi".
Juz ci
udowodniono... zostales ukarany i nie masz jaj zeby chociaz kurwa
pokazac skruche i odkupic winy. Nie wiem, moze potrzebujesz sobie to
przemyslec ?
Jesli chodzi o mzi'ego to rzeczywiscie "udowodnijcie mi" ma tu jakis sens, bo ani nigdzie tego nie oswiadczyl ani tez nikt go nie zlapal, dlatego takim tekstem moze zbyc natretow. Ale podejzen i zlego imienia sie nie pozbedziesz, mzi takim podejsciem do sprawy robisz sobie cala bande wrogow takich jak ja, ktorzy z miejsca maja cie za bezczelnego czitera i beda cie obserwowac na kazdym kroku. Mozna bylo to normalnie rozegrac... teraz niestety straciles zaufanie na e+ i nic tego nie zmieni.