General POLSKI Topic
Sporo nowych dla mnie rzeczy sie tutaj dowiaduje, nono, ladnie
Terror, tak we mnie obudziłeś współczucie, że aż mógłbym Cię przytulić
Tak serio, to ja go szybciej podjebałem epsiemu
taki maly mod a banuja jeszcze za byle gowno
niedlugo to na cw/fw kazdy w teame bedzie mial po dwa boty
terror, czemu ty mnie tak wkurwiasz :z
z tego co tak czytam co piszesz w ostatnich postach tutaj, to dobry ciebie numer ale ja to wiedzialem juz 2 lata temu, dlatego omijam cie szerokim lukiem. cenie sobie sprawiedliwosc ale sa pewne granice przyzwiotosci, umiaru. mowisz o sumieniu ale raczej go nie widac bo wychodzi na to ze jestes zwyklym konfidentem, zeby nie powiedziec gnida. uwierz mi ze mam teraz takie oczy Oo jak przeczytalem twoje ostatnie wypowiedzi tutaj. czy mozna byc az tak dwulicowym i falszywym czlowiekiem? bylbys w stanie sprzedac nawet swoja rodzine (trickz) gdyby byla taka potrzeba. pytanie zostawiam tobie
edit. ma sa kra.
Sound pack urusł tu do rangi wiekszej niż aimbot /
Każdy się tym ekscytuje a nikt nie wie o co w nim chodziło
otóż ten sam efekt dzwięku uzyskacie na swoich własnych słuchawkach. A jako przykład powinienem znaleść quote od Hrd który jasno stwierdził że nie dają tobie takiej przewagi. Że jasne pomogą osobie z bardzo słabym dźwiękiem. Jeżeli dysponujesz jednak czymś więcej niż radio Maryja w kuchni to efekt będzie miał ten sam
Kto nie wierzy jego sprawa.
@terror
'mylisz pojecia' - nie udawaj tutaj takiego wybitnie inteligentnego, dobrze wiesz w czym rzecz. taka twoja krzywa natura i najwyrazniej czerpiesz z tego chora satysfakcje, nie majac na uwadze tego, ze stajesz sie w oczach innym menda.
co do tego honoru i moralnosci. owszem rowniez jestem za tym, ale tj powiedzialem, sa jednak pewne granice i czasami lepiej sie odizolowac od niektorych tematow, dac sobie na wstrzymanie zeby inni sie tym martwili a nie udawac super norrisa i miec kazdego w dupie.
infected? o ile mi wiadomo oni juz dawno istnieli, zanim sie tam pojawilem. bylem clanless i mnie zrekrutowali, a ze siedze na e+ a nie ogarniaja to zostalem wspolliderem. z wiekszoscia z nich nie rozmawiam nawet. nigdy nie spodziewalbym sie ze moge uslyszec podobna glupote o tym ze rozdaje, uzywam te pk3 a co wiecej daje to klanowiczom ktorych nawet nie znam. zastanow sie co piszesz i o czym bo to jest zalosne czlowieku.
@mzi, czekaj czekaj! ty sugerujesz że nie jesteś z zarzynem "kumplami" i jest on zwyczajnie głupi? oj nieładnie... no bo tak czytam i czytam i wydawało mi się, że to co zarzyn pisał o tobie miało więcej sensu jak to co pisał o tobie i tych pk3 po tym jak zostało to ujawnione +ty piszesz o nim jak o głupku starając się przy tym go nie urazić, czyli w końcu jesteście kolegami czy nie? bo nie wiem co mam myśleć? czy według ciebie zarzyn jest głupi i "sprzedał" kolegów czy też zwyczajnie jest głupi i pisze do swoich zomali totalne bzdury a haxa ściągną z internetu tylko zapomniał podać źródła.
no tak teraz wszytko ma sens zarzyn jest głupi!!! dlatego podejrzewał swojego kumpla o haxy, dokładnie te same co on używał, jest głupi i w dodatku ma paranoje żeby za plecami swojego kumpla pisać o nim takie rzeczy!!!
ale moment
to w końcu z skąd masz te pk3 zarzyn? tylko uważaj żeby tym razy prawdy nie powiedzieć i nikogo z kumpli nie "sprzedać", nie bądź głupi! bo będziesz takim samym łatwowiernym konfidentem jak terror!!!
notabene terror wstyd mi za ciebie normalnie, ty byś brata sprzedał? pamiętaj stary tak jak mzi mówi rodzina i kumple zawsze na pierwszym miejscu!!!!!! wiesz co kurwa w więzieniu robi się z takimi kapusiami jak ty? żal mi ciebie kurwa...
Ja donioslem na najlepszego kolege, mialem z nim klan FAQ (frag addicted quakers) na modzie xonexfer (gralem tam troszke ponad rok zanim odkrylem excessiveplus). Pokazywal mi czity na publiku, zabronilem mu ich wiecej uzywac, ale na drugi dzien znow napierdalal z czitami a ja grzecznie podjebalem go gdzie trzeba... oczywiscie sytuacja sie popierdolila... ja stracilem zioma... klan sie rozsypal. W miedzyczasie probowalem jeszcze przemowic mu do rozsadku, zeby sie nawrocil, chcialem wziac za niego odpowiedzialnosc i nawet bronilem go przed cala scena xonexfer, skonczylo sie na bluzgach i oskarzeniach w moim kierunku... po czym dostalem bana na scenie za wspieranie czitera i ogolnie niekulturalne zachowanie xd
Potem Syntax mi pokazal rail4ever no i reszcze historii pewnie mniej wiecej kojazysz.
Nie podjebalem IS z tymi pk3 plikami za wczasu, tylko dopiero jak juz
"sie wydalo", bo mialem zle doswiadczenie z przeszlosci Poza tym jestem totalnym noobem jesli chodzi o sprawy techniczne q3, tzn. nie znam sie na czitach, nie znam nawet kurwa podstawowych komend wszystkich (ostatnio dopiero wylaczylem ambient sound, a tyle czasu mnie wkurwial xd), no i te pliki pk3 nie podchodzily mi pod kategorie czity, tylko lekkie wspomagacze Rozrozniam 3 typy czitow: - aimbot, - autoshot, - wh. Jakies pk3 sounds to myslalem, ze bedzie cos typu zmiana enemy model + zmiana jego koloru... Chcialem je przetestowac (co zrobilem chyba dopiero po tygodniu, bo mnie w ogole nie interesowaly i od poczatku bylem sceptyczny, nie widac tego na forum, ale duzo gadalismy o tym na ts). Jak sie wydalo, ze to testowalem, to poprosilem o czerwona kartke, albo bana, bo boli mnie do dzis kurwa sumienie (tak mam sumienie i kurwa sobie je cenie, a to ze testowalem te jebane pk3 utkwi mi we lbie do konca zycia :E )
Chcialbym jeszcze nadmienic, ze
predzej czy pozniej wydam kazdego czitera i trickz dobrze o tym wie
dlatego moge z czystym sumieniem wyznac, ze trickz nie czituje.
Widzialem jak gra, sam gralem na jego kompie, on na moim... no chyba, ze
byl super ostrozny ale nie sadze, on jest raczej naiwny i nie
wytrzymal by tego cisnienia i szybciutko by mi sie pochwalil, ze ma
super czity xd
OK sprzedaje czitera hazard multiclanner, clanhopper + cziter, ale tego juz nikt nie pamieta, bo to stare dzieje a hazard jest teraz vip'em e+
Cale te jebane e+ mnie juz wkurwia, po huj tu grac, jak wszedzie czaja sie cziterzy :E i znow musze spierdalac z klanow :E i mnie nazywaja clan hopperem JAK ZYC ?