General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
zarzyn wrote:

Tak czy inaczej pisze tu w innej sprawie
czy któryś z was pro e+ gracze ma może razer deadadder ?
tą wersje 3500 dpi

ta, ja mam... ale nie uzywam, bo to shit Happy testowalem ja jeden dzien, nastepnego dnia kupilem mx518... a deathadder Happy moja dziewczyna gra nia w zume xd

ps: animal co sie porobilo ? bana mialem przez pare dni na forum, a teraz mam tyle spamu do nadrobienia, ze nie ogarniam xd wez napisz kto czituje i w ogole xd
nie ogarniam, ale chyba cos wspomniales, ze jacys liderzy pytali Cie o wh ? czyzby jednak darkangel nie byl do konca taki czysty jak wszytkim wmawia ? Jak odszedles z 3m to napisalem jako powod "nie bede w klanie z cziterami" (czy cos mniej wiecej), jak zapytalem darkangel'a o huj ci chodzi, to on obrocil to w zart i twierdzil, ze sobie jaja robisz i ze po prostu idziesz na inactive... a teraz wyglada to na zabawe w kotka i myszke... ty nie chcesz powiedziec wprost, a on krotko obraca wszystko w zart... trudno sie polapac czy sobie robicie cyrk, czy masz go na widelcu ale brak dowodow ?

Co do zarzyna to mozesz byc pewien ze jesli uzywal tych pk3 files to jedynie na elite'z, a tam to juz jest niezla sodoma i gomora xd
Burdel na tym e+ ze sie zygac chce, benek dostal bana za darmo (no polowicznie za glupote)... poza tym moderatorzy rankingu sami nie znaja zasad jakie wprowadzaja... skoro leader IS jest zbanowany za czity to cale IS powinno byc zbanowane aswell xd pewnie boja sie podjac odpowiednie kroki, zebym nie narobil burdelu na pelnej wkurwie xdddd mimo wszystko IS bez benka to nie IS, wiec rownie dobrze moga banowac.

zarzyn
zarzyn's picture

tak mam dojście na podróbki i org
podróbki kosztuja
7 dolarów Happy a
org 29 $

Happy

animalchik
fala.q3's picture

@terror a za co banik bo przeoczylem zadje sie jakas sieke Winking

nie mam deowodow chyba ze jakos uda ci sie wyciagnac loga z servera na ktorym dark jest adminem,szkoda czsu i nerwow Winking

I am addicted to life.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
animalchik wrote:

@terror a za co banik bo przeoczylem zadje sie jakas sieke Winking

nie mam deowodow chyba ze jakos uda ci sie wyciagnac loga z servera na ktorym dark jest adminem,szkoda czsu i nerwow Winking

1. bana mam jak zwykle za to samo xd za wyzywanie alienM xd kurwa kiedy oni sie naucza, ze ja to lubie, sprawia mi to satysfakcje i nie zaluje swoich czynow xd poza tym sram na ich bany... to nawet nie jest ban tylko wylaczenie konta, tymczasowe... po paru dniach wracam i mam ochote na wiecej... chyba, ze jej nie widac na forum albo jestem zajety sprawami klanu xd
2. ja tam nie potrzebuje zadnych logow, sam 2 lata temu mowilem, ze blackrose zajebiscie dziwnie gra, poza tym blade'a trzymali i dsharpe'a, wiec cos z tymi bananami zawsze bylo niedobrego... szybko sie zalapali na stanowiska moderatorskie i pozacierali (wylizali dupska komu trzeba) slady... sam fakt, ze odszedles bo ich podejzewasz mi wystarczy... ehh a darkangel chyba chce mnie do 3m xd
Dodam jeszcze, ze fps na 100% czitowal Happy wystarczy teraz popatrzec jak lami (zaraz po tym ja benek go oskarzyl na forum, jego skill spadl na leb na szyje) xd zawsze mial swietna forme, a teraz on i taki drina spadli nisko ze skillem... zreszta podobna historyjka jak z bananami... szybki skok skilla i status ranking moderatora Happy ale jaja.

madbringer
Madbringer's picture

Popierdoliło tu już wszystkich do reszty, co chwilę albo to jakieś ściemnione pk3 albo wh, kumoterstwo i kolaboracja, testowanie czitów online, demagogia, dwulicowość. Ręka rękę myje. Atomówką w to gówno, strata czasu panowie, idźcie w bierki grać.

toxicity
Toxic's picture

Tak jest napewno Big grin

(.I tried to be perfect ,but nothing was worth it I don't believe it make's me real.)

khaz'
Clan/TS Moderator

Po prostu ignorujcie go i nie dajcie się sprowokować, ponieważ tylko dokarmicie jego i tak nędzne ego.

Fala, miło widzieć, że otwierasz ludziom oczy, mi też między innymi. Szanuję Cię za to i przybijam piątkę Happy

Wpadłem na pomysł takiej jednej zasady żeby dodać. Dodałem ją w topicu o cheatach ale przepadła w tłumie gdzieś.

Co Wy na to, żeby była taka zasada, że każdy klan musi sprawdzać swoich własnych członków i poręczyć własną dupą, że druga osoba nie używa cheatów? Skutkowałoby to tym, że gracze sami siebie musieliby się pilnować, a nie tylko lider miałby ich ganiać. W przypadku wykrycia cheatów u chociażby jednego z członków klanu - cały klan dostaje równie mocno po głowie i wszyscy otrzymują takiego samego bana za cheaty.

Co Wy na to?

Może dość ostra zasada i mało by zmieniła ze względu na to, że przecież większość z nas ufa swoim kolegom z klanu, ale mimo wszystko, i tak grałoby się z dużo większym poczuciem bezpieczeństwa, że druga strona nie cheatuje, a jak tak, to wszyscy idą na dno, nie ważne kto i ilu cheatuje.

_= edit: terror,
#dontfeedthetroll Tongue

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
khaz' wrote:

Po prostu ignorujcie go i nie dajcie się sprowokować, ponieważ tylko dokarmicie jego i tak nędzne ego.

Fala, miło widzieć, że otwierasz ludziom oczy, mi też między innymi. Szanuję Cię za to i przybijam piątkę Happy

Wpadłem na pomysł takiej jednej zasady żeby dodać. Dodałem ją w topicu o cheatach ale przepadła w tłumie gdzieś.

Co Wy na to, żeby była taka zasada, że każdy klan musi sprawdzać swoich własnych członków i poręczyć własną dupą, że druga osoba nie używa cheatów? Skutkowałoby to tym, że gracze sami siebie musieliby się pilnować, a nie tylko lider miałby ich ganiać. W przypadku wykrycia cheatów u chociażby jednego z członków klanu - cały klan dostaje równie mocno po głowie i wszyscy otrzymują takiego samego bana za cheaty.

Co Wy na to?

Może dość ostra zasada i mało by zmieniła ze względu na to, że przecież większość z nas ufa swoim kolegom z klanu, ale mimo wszystko, i tak grałoby się z dużo większym poczuciem bezpieczeństwa, że druga strona nie cheatuje, a jak tak, to wszyscy idą na dno, nie ważne kto i ilu cheatuje.

_= edit: terror,
#dontfeedthetroll Tongue

* numero uno, ja rowniez (ponownie) zaczynam wierzyc w fale Tongue

* po drugie ten twoj pomysl to jest glupi Happy przykladowo, ostatnio doszedlem do extreme, jesli niedlugo wyjdzie na jaw, ze darkangel czituje to czemu mialbym kurna dostac za to bana ? xdd
Poza tym jest juz zasada na e+, ktora mowi ze jesli zlapany jest ktos z czitami i zostaje zbanowany, to klan ma za zadanie jak najszybsze pozbycie sie delikwenta z klanu, albo caly klan zostaje zbanowany.
Poza tym jesli lider jest cziterem, to nie moze juz nigdy zakladac nowego klanu, a dany klan zostaje na zawsze wykluczony z rankingu = usuniety z clandb Happy
No i wlasnie nie wiem czemu IS jeszcze gra i spiewa jak zespol "ewa" xd Albo niedopatrzenie, albo niekompetencja moderatorow Happy... ja na tej zasadzie zbanowalem caly klan D4, za czasow mojego panowania jako moderator rankingu xd (kurwa moglem czitowac i lizac dupy to bym teraz byl de best, a unique ciagle byloby zajebiste) xdd

madbringer
Madbringer's picture

Nie ma co zaczynać z tym wykrętem, siedzi naćpany w piwnicy i mu odbija.

A co do pomysłu to odpowiedzialność zbiorowa jest w tym wypadku imo słabym wyjściem. Nie ma sposobu żeby mieć stuprocentową pewność, że każdy jeden członek klanu jest czysty. Zresztą nawet jeśli to co by to zmieniło, wiadomo, na kolegę z klanu tak czy tak sam nikt nie doniesie chyba że wypłyną dowody z zewnątrz, wtedy trzeba zachować twarz.

Żeby sytuacja się znormalizowała to liderzy muszą podjąć ciężkie decyzje co do swoich plejerów, powiedzieć stanowcze nie wszelakim wspomagaczom, wyjebać wszelkie zgniłe jabłka z koszyka. Ale tak się nie stanie. Nie wiem czy komuś jeszcze ale mi to na przykład ręce opadają jak czytam takie rodzynki jak te posty które zdaje się Terror przekleił z klanowego forum. Bez obrazy ziomuś ale brakuje mi tam czegoś w rodzaju "pojebało was? Wynocha z tym syfem, gramy czysto, koniec dyskusji", zamiast tego każdy tam memła "aaa postestujemy, nic się nie stane, macie tu paczkę, hmm czy nas za to złapią, czy to działa?". Jeden Serbski mutant wyszedł z wieściami ale tylko po to żeby dosrać komuś innemu. Nosz kurwa mać. A teraz jeszcze te wszystkie inne akcje.

Ogarnijcie się, kurde. Bo Haku dostanie wylewu. D:

khaz'
Clan/TS Moderator

Terror, przyznaję Ci rację i jednocześnie stwierdzam, że Cię nie lubię za obalanie mojego pomysłu [który uznałem za iście genialny] z taką łatwością, jak chuj. Zabrakło mi porównania :F

Podpinam się do posta Madbringera.

PS. Te całe zzz-models to też traktowany jest w końcu jako cheat jakiś, czy nie? Używałem ich kiedyś dawno temu za czasów grania defrag + vanilla ctf i do tej pory chodzę jak dziecko we mgle, czy to legalne, czy nie.

Dobra, a teraz już definitywnie idę spać. Czymajta się.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain