General POLSKI Topic
masz przeciez gwiazdke z napisem szeryf
na pamiątke
to z nią zrobisz i kiedy edytujesz twoja sprawa
Dobry wujek z ciebie (a):
Jeszcze pozwolę sobie to skomentować, bo aż mnie to intryguje i kącik moich ust poszedł w bok
Gdyby nie zależałoby mi na czystej grze to nakurwiałbym salto na NG.
@terror
Podejrzenia okej, niech sobie będą. Możecie mi dać bana nawet za to, że cie nie lubię. Śmiało.
Złego imienia? Mam dobre imię, ludziku Świadczą o tym chociażby OSRC. Zawsze było okej, ludzie grają i nie ingerują w coś, co inni sobie o mnie mówią. Wiedzą, że gram w miarę dobrze i mój poziom gry jest obiecujący i od kiedy przestałem grać na 1.30 i przeniosłem się na ten mod, moje umiejętności rosły, co mogą pokazać mecze rozegrane jeszcze w moim ex-klanie bloody. Granie z tr1ckzem 1v1, oglądanie demek, wzorowanie się na skullu, granie na dm17 z botami na niskim hitboxie, rozegrane mecze w R2 przez dwa lata na jednym cfg opłaciło się. Nikt mi nie zarzuci, że nagle mój skill się podwyższył, bowiem rzucałem się w oczy już dawno (chyba sobie schlebiam?). I tu przykład Genesisa z 3M, który dzięki mnie gra na tym modzie, tak jak gra. Też mogę mieć podejrzenia, że nagle jego skill wzrósł +70/100, kiedy tylko doszedł do 3M. Ale uznam to za talent.
Jeśli chodzi o zaufanie. Nie, nie mój drogi kolego. Nie straciłem zaufania Jeszcze przed tą śmieszną aferą ogłosiłem OSRC 3, grają ludzie? Grają. Jest wiele osób, które mają do mnie szacunek. I nie liczę na mniej, czy więcej. Tyle mi wystarczy. Kto go nie ma? Ty, Milena? Benedykt? Equinox? Baxter? Przeeestań Jesteście mi potrzebni jak pięść do nosa ;P Szczerze, w ogóle mi na tym nie zależy, chcę tylko grać
PS OSRC 4 w drodze. Ciekawe jak będzie z tym zaufaniem, uhu uhu.. Przekabacisz wszystkich? Powo
o lol to jednak czitują ?
pisaliśmy już o tym xxxxx czasmu temu: http://www.excessiveplus.net/forums/thread/rtfc-final-smurfs-2-1-banana-15-12-10
wtedy to by się na to jeszcze niezliczona ilość demek znalazła ode mnie albo od subba , no ale nie ważne od tamtego czasu jedno się zmieniło, osoby które mają wylizane przez nich dupsko będą ich bronić do upadłego
o lol to jednak czitują ?
pisaliśmy już o tym xxxxx czasmu temu: http://www.excessiveplus.net/forums/thread/rtfc-final-smurfs-2-1-banana-15-12-10
wtedy to by się na to jeszcze niezliczona ilość demek znalazła ode mnie albo od subba , no ale nie ważne od tamtego czasu jedno się zmieniło, osoby które mają wylizane przez nich dupsko będą ich bronić do upadłego
Oooo śmieszne czasy, najbardziej rozbawiło mnie jak sake dostał warna za to, że chciało mu się spać oraz gdzieśtam pod koniec atraxa poemat, który mnie do dzisiaj bawi i często się raczę zachowaną kopią screenshota z tym poematem. Coś pięknego.
Ale do rzeczy, ehm... w sumie to nie mam nic do powiedzenia, zbyt dużym noobkiem byłem jeszcze wtedy i nikogo nie znałem, chyba.
tak tak bardzo zabawne czasy, banda debili jeździ na lewo i prawo wyzywając ludzi od dziwek itd itp admin ich stara się uspokoić a ci się zachowują jak zgraja 14latków po 2 browarach bo pokonali swoich znienawidzonych przeciwników, btw z zydka taki koks że jakby go rose chlapnęła w mordę za to co napisał to by skończył z drutowaną szczęką, internetowy wojownik od siedmiu boleści (pewnie klasa "zabójca magów) wracając do tematu mało tego idioci oskarżyli moderatorów którzy nie mają nawet uprawnień do 90% funkcji tego forum włącznie z banowniem, no ale tak czego można było się spodziewać po rozjuszonych szczylach nawzajem się nakręcających i podnieconych wygraną, to tak jakby stanąć na mont everest
boki zrywać :}
znacie takie powiedzenie? zachowujesz się jakbyś grał o złote kalesony? pasuje jak ulał :}}}
Witam wszystkich Q3 maniaków !
Otóż chciałem się zwrócić z prośbą o wytłumaczenie mi :
1. Co muszę zrobić , żebym mógł "walczyć" w rankingu - tzn był widzialny ....??
2. Polecicie jakis klan - najlepiej polski , do którego mogę się ubiegać o przyjęcie i który najlepiej gra na cfg takim jak jest na RUS RAIL FREEZE (BFG + GL i rail) ??
Z góry przepraszam , ale moje pytania wynikają ze słabej znajomości j. angielskiego , a dokładnie boje się , że jak napiszę coś po angielsku nikt tego nie zrozumie
P
najłatwiej szukaj tam na serwerze . wsród polaków jakiegoś klanu który gra na ty, konfigu
o nie, cios ponizej pasa... mamo (((( ueeeee
poza tym w ciagu tego krotkiego stazu w IS zrobilem tyle, ze powininem kurwa dostac jakies kwiaty na odejscie klan byl dead jak doszedlem... no ale teraz jak odchodze to jest dead kaplica
szkoda mi benka bo huje jestescie