General POLSKI Topic
wrote:
Tak ogólnie, to nie widziałbym nikogo lepszego na lidera PL jak Koszmit, więc jeżeli jesteś chętny to pałeczka może mogłaby być przekazana Tobie.wrote:Gdyby wystawić taką przykładową szybko wymyśloną
przeze mnie czwórkę [zydek, ultima, koszmit, blitz] mogliby roznieść
każdą inną reprezentację w drobny mak.O kurde, aleś mi przysłodził Zapomniałem skomentować.. Dzięki, dzięki ale chyba trochę przesadziłeś
Nie chodzi o to, żeby skomplementować kogoś ale spoko
Po prostu jesteś teraz ostrym kozakiem tutaj i jakbym miał robić TOP 5 polskich graczy to byś był na drugiej albo trzeciej pozycji.
Kto ma jakieś wątpliwości to odsyłam do obejrzenia demek Koszmita z CTF cupa.
_= edit:
a co do wsadzenia Cie na lidera to faktycznie, nie widzę lepszych kandydatów. Wykazałeś się już nie jeden raz w c4 i parę razy w BAC więc wiem, że można na Ciebie liczyć w tych sprawach.
każda rewolucja się przyda przecież połowa tego teamu nie gra powodzenia!
każda rewolucja się przyda przecież połowa tego teamu nie gra powodzenia!
ale ty będziesz
bo ojczyzna ciebie wzywa
Tydzień? No proszę...
Kilka godzin a właśnie PL team idzie grać FW.
to fajnie ze ida grac, bo ja na przyklad nic o tym nie wiem ze graja a jestem w tym teamie :asd
wrote:każda rewolucja się przyda przecież połowa tego teamu nie gra powodzenia!ale ty będziesz
bo ojczyzna ciebie wzywa
Jak trza będzie to pomogę
wrote:Tydzień? No proszę...Kilka godzin a właśnie PL team idzie grać FW.
to fajnie ze ida grac, bo ja na przyklad nic o tym nie wiem ze graja a jestem w tym teamie :asd
O kurwde, faktycznie Jakimś cudem zauważyłem Cię tylko w iPL.
nie wiem czy wiesz ze xed chce byc nowy liderem teamu, czy z nim rozmawiales? na forum prv padla taka propozycja i na to wyglada ze bedzie nowym capitanem*
wrote:
Tak ogólnie, to nie widziałbym nikogo lepszego na lidera PL jak Koszmit, więc jeżeli jesteś chętny to pałeczka może mogłaby być przekazana Tobie.wrote:Gdyby wystawić taką przykładową szybko wymyśloną
przeze mnie czwórkę [zydek, ultima, koszmit, blitz] mogliby roznieść
każdą inną reprezentację w drobny mak.O kurde, aleś mi przysłodził Zapomniałem skomentować.. Dzięki, dzięki ale chyba trochę przesadziłeś
i tak ja bym był najlepszym liderem, przykro mi
Czekam na niego cały dzień na MSN aż będzie online, zapomniałem z nim porozmawiać podczas FW.
Jeżeli jednak Xed chce przejąć team to naprawdę fajnie. Przynajmniej będzie coś się działo.
Rozmawiałem z kilkoma osobami i Fate właśnie powiedział, że najlepiej jak pogadam z Xedem jeszcze. Jest to pewne, że będzie? Jak tak to muszę odwołać to, co napisałem do Ascariego.