General POLSKI Topic
ehh, żeby zgromadzić .da| na jakiegoś spara potrzebuję gg/skype/msn/steam/facebook/mail/e+[topic/pm/shoutbox] i chciałbym zobaczyć program, który dałby mi możliwość spakowania tego wszystkiego w jedność
wrote:wątpię w te twoje 9/10 nagraj mi demko, ale na q3 nie na ql bo nie mam i nie chce instalować, a jak nie wiesz do czego na reile się przydaje to pewnie dlatego tak kaleczyszja watpie juz we wszystko, co ty mowisz, bo z nudow wymyslasz jakies bajeczki i w ogole wpadasz w jakies stany samouwielbienia panie hq xd nie mam nic do ciebie, ale ty najwyrazniej masz cos do mnie... zrobilem ci cos ? O ile pamietam, to ja mialbym powod zeby ciebie gnoic, a nie odwrotnie :E
sry za 2 posty, na komie jestem
co kurwa? albo umisz skakać albo nie :ASD
msn ssie kule
skajpaj zawsze spoko + multikomunikator z gg i czatem z fejsika zapewniaja mi kontakt z kazdym (dodatkowo wlaczone ale prawie nieuzywane sa xfire, googletalk (co by wiedziec kiedy super wazny majl o subskrypcji tematu przyszedl) i był kiedyś msn - wlasnie przez spam i slabego klienta zostal wyjebany)
hmm gdzie ten r2duel ?
Ogólnie masakra z tymi komunikatorami..
xfire rlz ; D
idzie ktos postrzelac laserkami? albo pograc tego efreeze tu 91.204.161.100:27971
idzie ktos postrzelac laserkami? albo pograc tego efreeze tu 91.204.161.100:27971
za słaby jesteś :ASD
91.204.161.100:27970 tu jest server na 1.31 ef ktos tam gra chetny ktos to niech wbije
miranda - gg, msn, irc, icq, aim itd. w jednym uzywam od roku i jest git. Trzeba tylko pare pluginow dorzucic, godzinka dlubania, ale warto. Polecam.
Kszksz xd jeszcze: xfire i ts xd
a tak serio, to najlepiej wyslac grupowe/masowe PM na e+ i dodac info na shoutboxie.
Btw: r2-duel
gdzie ten guziczek "Like" ?