General POLSKI Topic
wrote:wrote:Tydzień? No proszę...Kilka godzin a właśnie PL team idzie grać FW.
to fajnie ze ida grac, bo ja na przyklad nic o tym nie wiem ze graja a jestem w tym teamie :asd
O kurwde, faktycznie Jakimś cudem zauważyłem Cię tylko w iPL.
co wy nie powiecie :]
co ten koles musi miec w bani...xd
Ale robicie problemy... Chłopak chce przejąć team i coś z nim zrobić, a wy że ten chce być, że tamten... Czego nie pisał wtedy co nikt się nie interesował teamem? Nic do tego nie mam ale lider powinien być świeży i aktywny a czy Xed taki jest? Powiedzmy sobie szczerze ile razy trzeba było czekać na MU aż Xed ogarnie co inni piszą po ang lub ogarnie ludzi na cw. Nic do Ciebie nie mam Xedziu ale uważam że Khaz byłby lepszym gościem do takich rzeczy, lub nawet Sake bo coś wspomniał o tym.
Stało się. Khaz to ogarnął i ma okazję się wykazać. Dobrze że tak to wyszło, może jeszcze PL zagra w tym cupie. Xed czy Sake zawsze mogą mu pomóc jako vcl a potem przejąć pałeczkę jak khaz się znudzi lub bedzie zajęty.
@blitz, nikt nie robi problemow, wydaje mi sie ze khaz powinien wiedziec, co sie dzieje, czy tez uwazasz ze xed robi problemy?
gdyby team zrobic przez ogolne glosowanie uniknelibysmy takiej sytuacji
i jesli oni faktycznie grali fw to widac jak bardzo obecny team kuleje bo 2 membersow nie zostalo poinformowanych
szczerze to ostatnio nie śledziłem tego topicu bo pisaliscie glupoty jakies a tu poważna rozkmina o PL teamie gdybym wiedział wcześniej
Sake, jak wygląda Twoja aktywność?
khaz ---> ** khaz (as new leader)
Z tego co widze postanowione także oby było tylko lepiej teraz
Każdą decyzję można zmienić, jeżeli tego sobie zażyczy lud.
Sake jest dużo bardziej doświadczonym liderem ode mnie i może uzyskać większe poparcie od drużyny. Jeżeli tak się stanie - ustąpię miejsca
zle sie do tego zabieracie xd robcie jak fala napisal, bo dobrze napisal.
Osobiscie mnie to jebie, ale widze zydka jako lidera albo vice. Zna dobrze scene i ludzi, a xed czesto ma problemy z komunikacja co w przypadku takiego eventu to dyskfalifikujacy minus.
Koszmit, hmm raczej by ogarnal, ale jednak zydek>sake>khaz