General POLSKI Topic
wątpię w te twoje 9/10 nagraj mi demko, ale na q3 nie na ql bo nie mam i nie chce instalować, a jak nie wiesz do czego na reile się przydaje to pewnie dlatego tak kaleczysz
b2r na same raile też jest dobre. Wskakujesz sobie na raila po respawnie i kosisz typa wychodzącego z plasmy na 2nd floor. Nie raz mi to pomogło.
@terror
rr z fizą vq3? Fajnie, ale to tak jakbyś zrobił qlinsta z itemami?
PS Fala - deeefraaag
Defrag?
Ktoś chętny do grania ze mną i Blitzem? Gramy niemal codziennie, a w grupie raźniej. Rywalizacja kto ma lepszy czas i ciągła presja, żeby tylko kogoś pobić czasem i się pośmiać, że lamka jest itd. itp..
Jak chceta moje GG to piszta PM'a śmiało.
jak mnie nauczycie to z checia zagram dadziosan i khazzarsan majOM gadugady do mnie jak co potrzeba
nigdy defraga nie gralem
Skończcie z tym gadu-gadu badziewiem. Na e+ większość ludzi ma MSNa, polacy przyzwyczajeni przez lata do GG, ruscy do ICQ, Mr używa tylko irca z tego co mi Dadzio powiedział a teraz jeszcze MSN do skypa się przenosi. Postuluję żeby zacząć zgodnie używać skypa. Ja juz przeniosłem swoje konto MSN do skypa, gg i icq odinstalowałem. Na gg czasem się ze strony loguję tylko.. 4 komunikatory żeby się z ludźmi wszystkimi porozumiec to trochę za dużo.. Co wy na to?
wrote:na r2duel byl taki conf jak i na starym rail4evernie chce mi sie wykupić znowu go dla tego ukrainca co siedzi na środku mapy i czeka
chyba że karmel da mi Good price
asphyx dał gut price, ja go tylko uruchomiłem i oto jest:
r2'-Duel
Drogi Koszmicie,
Zapomniałeś o dwóch komunikatorach jeszcze jakim jest czat na facebooku i czat na e+.net
GG jest mi potrzebne nie ze względu na kontakt z ludźmi z e+, ale wielu moich znajomych z podwórka używa go i nie raz spontanicznie wypadamy na piwo w plenerze.
Sam nie używam już MSN-a [osobiście ten skrót tłumaczę jako Mess-enger], ponieważ dziennie dostawać zacząłem po 10 spamu zaproszeń do znajomych od różnych botów i przestał mi się podobać wygląd MSN-a. Z ciekawości przeniosę go na Skype i zobaczę jak śmiga. Jeżeli niczym się nie różni to wywalę go na zbity ryj razem ze Skypem.
Gdybym miał Wam wszystkim narzucić jakieś wspólne używanie jednego komunikatora na e+ bez wątpienia byłoby to IRC. Sam też go posiadam ze względu na to, że przestałem grać w dobrym klanie na QL, który używał właśnie tego kanału to przestałem używać IRC. Bardzo chętnie bym wrócił do niego, żeby było tam więcej osób.
na ql b2r robie 9/10 a na cpma 1/10
na e+ zalezy od cfg ale jakbym pocwiczyl 5 minut to zrobie z palcem w dupie zreszta czasem robie ale sie nie oplaca bo po co na e+ ?
wez 10 najlepszych graczy z e+ ciekawe ktory zrobi b2r ? chocby ultima ? watpie ale moze cos mnie ominelo xddd
zreszta b2r sie robi nie dla PICU tylko, zeby zajebac raila bez biegania do okola taki taktyczny myk, na raile nie ma sensu, bo po co tam stac ? a raila i tak juz masz a na plusN bez komentarza
fala jak zwykle sceptycznie nastawiony do calego swiata upierdol sobie lewa stope to bedziesz wstawal zawsze prawa noga xd niech to bedzie motto na przyszly tydzien