General POLSKI Topic
al dente kochani
PS. Dam znać kiedy "dojdę" (hehehe) do tego posta... LoL
Uff, Doszedłem
...rzadko się widuje tutaj polskie wypowiedzi nie
zawierające rażących w oczy błędów składniowych i gramatycznych...
No cóż Hubercie. Nie będę ściemniał - mam z tym nie mały problem... Zwłaszcza kiedy się denerwuję. Przepraszam.
Tak z ciekawości... Gdzie teraz mieszkasz? W
pobliżu Krakowa czy gdzieś dalej? Fajnie by było w końcu zobaczyć kogoś z Białegostoku
Masz nosa stary. W Białym mieszka chrzestny mojego syna. Sam pochodzę Suwałk.
Miałem maturę łączoną wraz z egzaminem wstępnym na studia na AGH - tak znalazłem się w Krakowie.
Tam poznałem swoją przyszłą małżonkę, która z kolei "pochazi z Chrzanowa".
W jej rodzinnym mieście się wybudowaliśmy.
Gdybym ją nie poznał, to pewnie mieszkałbym teraz we Wrocławiu - fajne miasto i wspaniali ludzie. Przez tyle lat jak jeżdżenia na szkolenia nigdy nie zawiodłem się na imprezowych chłopakach z Wrocka.
wrote:wypierdalajxd
zastanawiałem się kto to napisze;] jak zwykle nie zawiodłeś mnie narka
Mnie również nie rozczarowałeś
Na początku chciałem Tobie napisać coś w stylu "czy wyleczyłeś wkońcu zimno na prąciu?".
Na szczęście resztki zdrowego rozsądku powiedziały mi, żeby lepiej z takim kozakiem jak Ty nie zaczynać. Tym bardziej, że się kumplujesz z kszksz (stary ja nigdy nie pomyślałem, że jesteś dziewczyną:D ).
A propos dziewczyn - nie chcę odgrzewać starych kotletów, ale czy pokrótce mógłby ktoś mi i innym niewtajemniczonym powiedzieć o co chodzi z Tą AlienM aka
Milena.? Widzę, że dziewczyna ma co u niektórych niezłe branie... AlienM
kojarzę tylko z minecrafta - tam też ma dziwną "reputację".
Chciałbym na koniec podsumować przeczytane posty.
I tak do około 130 strony to powinno wystarczyć:
wrote:sprzedawal, sprzedaje ktorys z was na ebay.de . ?Ja nie.
Czy ten wyjazd integracyjny w Łodzi wypalił??? Bo nie zauważyłem żadnych fotek z coolturalnej libacyji?
Terror, srsly? Jakiś sondhack Cię podkusił - masz minusa jak z stąd do Białegostoku...
Zarzyn i mzi - no comments
Kolejna super inicjatywa z Waszej strony, to Polski Team na NC2013... I co? Ehhh
Dzięki za miłe przywitanie.
Teraz już będę na bieżąco i skończę z tymi długimi postami.
Tymczasem
laki
PS. Ani Barca ani Real nie podskoczą takim "potengom" jak Wigry Suwałki i FabLok Chrzanów!!!
PS.2 Czekam po pracy sobie spokojnie na busa do Chrzanowa i co ja paczę???
Zdjęcie (NoReallyFakeFootAge) Przystanek Pl. Inwalidów - nie zrobiłbym tego zdjęcia gdybym stał po prawidłowej stronie ulicy i nie czekał jeszcze kolejnych 45 minut na busa do domu... BIG THX Camel.
A tu nad niebem Camela jakieś chmury kondensacyjne. Obserwowałem je przez jakieś 45 minut. Żaden samolot nie przeleciał w tym czasie. Co wiecej za parę godzin miał się odbyć mecz
Wisły - myślę (!) race kiboli, ale te mają taki lekki pobłysk zorzy.... hmmm No nie wiem co o tym myśleć (?) <zaniepokojony> Po półgodziny wszystkie zniknęły - rozczarowany nie robiłem kolejnego zdjęcia.
dla odstresowania kawałek do posłuchania bo widze ze napieta sytuacja jest http://www.youtube.com/watch?v=ERQtyuzXH9c all dente paczek pozdrówka
Laki nie mów że na poważnie czytałeś wszystko..
wiem że dochodziło do spotkać w przeszłości u g-spota i chyba u scyzora. thc sie chyba spotyka(ło?), a poza tymi to e+ raczej nie było jest i nie bedzie owocne w spotkania. chyba, że coś mi umknęło
Co ma do rzeczy moja relacja z Pieterkiem do tego co masz mu do napisania? Nie jestem potworem ani nikim specjalnie wpływowym ani znanym w okolicy. Przy okazji, skąd wiesz, że jestem laską?
Co do alienM, jedni ja lubią inni olewają, jeszcze inni śmieją się z niej, w moim przypadku sytuacja wyglądała tak, że kiedy pierwszy raz wkroczyła na moją ścieżkę wydawała się całkiem do rzeczy, żeby nie powiedzieć normalna, następnie pojawił się okres mega koleżeństwa, miłość jednostronna, podchodzę raczej z dystansem i dużą rezerwą jeśli chodzi o serbskie prostytutki. W porządku chronologicznym, analM zaczęła się rozpisywać na temat tego jakie e+ community jest chujowe, a jej prawdziwe życie i związany z nim ślub zaprząta jej tyle czasu, że nie ma w nim już miejsca dla takich troll'i i nolife'ów jak my -gracze. Kolejną rzeczą, która zaważyła na jej ustosunkowaniu do mojej osoby było wstąpienie przeze mnie do klanu rail only pTs prowadzonego wówczas przez Jeff'a, a obecnie przemianowanego na team. Wspomniany Jeffer, świetny Holender, którego znam dużo dłużej niż Milenę -znamy się z lat kiedy jeszcze graliśmy regularnie CTF na e5/e5r/e6 [inne konfiguracje excessive]. Dosyć wyraźnie nabijał się z zacnej predatorM, a dokładniej od chwili kiedy serbka zaczęła srać tym syfem dookoła. W jednej chwili z "kolegi, części jej ekskluzywnej rodziny na e+ stałem się wrogiem, co oczywiście nie pozostało bez mojej odpowiedzi ;] Na obecna chwilę przeszedł mi moment nabijania się z niej i staram sie być neutralną Szwajcarią bo szkoda mi czasu na ludzi, którzy sami siebie świadomi krzywdzą i upośledzają, pozdro.
ps. libacja nie wypaliła
serbskie prostytutki.
Racist you love them !
Talking about racists, siema Hubert xd
Widze, ze musze rozwinac temat. Chodzi mi o to, ze to co wkleil terror na cheater raport, niejasne dla wszystkich Wasze tlumaczenia plus dokladanie do pieca przez Fale spowodowaly, ze sam nie wiem co o tym wszystkim myslec. Dlatego terror dostal ode mnie, nikomu nic nieznaczacego minusa, a przy Waszych nickach napisalem NO COMMENTS - lepiej byloby gdybym napisal NO COMMENT YET... Moja pierwsza gafa. To co, nadal kumple na zaboj?
Koszmmiit, bez szita przeczytalem wszystko Jakies 90% na smartphonie, przez co nie widzialem wiekszasci Waszych filmikow i innych odnosnikow Szykuje sie powtorka z rozrywki - tym razem juz na kompie. Przeciez nie mogeprzegapic takich rodzynkow hehe
Benio trudno, moze jak zaczniemy sie umawiac z przynajmniej rocznym wyprzedzemiem, to sie uda nam spotkac...
KSZKSZ - nie napisalem, ze jestes dziewczyna. Gdzies przeczytalem, zreszta napisanego przez Ciebie, ze niektorzy tak mysla. Ja tylko to podlapalem. Kolejna gafa Dzieki wielkie za przyblizenie tematu Mileny...
laki
PS. Znowu przydlugawy post. Ehhh. Sorki, ze bez polskich zmakow - pisane patykiem na telefonie