General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
mzi.ql
mzi's picture

lol, ale żenada Surprise

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Cześć wszystkim!

Sorki, że przeszkadzam. Jestem teraz na jakiejś 93 stronie
tego topicu ( a czytam go od kilku dni od początku) i troszeczkę o Was już wiem. A że nie ładnie wchodzić do czyjegoś domu z buciorami bez zaproszenia i za nim włączę się do "dyskusyi" postanowiłem Wam się przedstawić. Mam na imię Szymon i na jak moje 30 lat czuję się młodo duchem - lubię żartować i popełniać mnóstwo gaf (o czym na pewno się przekonacie).

Quake to jedyna strzelanka z moich ulubionych
gier (pozostałe to same stare strategie) i jedyna gdzie udzielam się w społeczności internetowej. Nie będę udawał, że jestem jakiś "madafaka" w E+. Nigdy mnie nie interesowały mody, cfg'i itp szmeje peje - lubię po prostu tylko grać.
A kocham tą grę bodajże od 10 lat. On line jestem z większymi bądź mniejszymi przerwami. Ostatnio wróciłem do gry po 2latach z kawałkiem - syn mi się urodził, budowa domu, zmiana pracy, przeprowadzki itp.

Z tym nick'iem (laki*luzer) gram od jakiś 4-5la - może niektórzy kojarzą takiego naaaaba. Wybrałem go, bo stwierdziłem czy wygrywam czy przegrywam, (częściej jestem looser niż lucky winner Big grin ), to ciągle fajnie mi się gra. Jakieś cztery lata temu wyhaczył mnie Fubar i tak się zaczęła moja przygoda Z ELITE'Z. Poznałem ten klan b.d. i wiem, że najważniejsze, to osobowość and familly metters in real life are more important than game - Stąd też wybór tego clanu.

Co mnie skłoniło, że by napisać to wszystko?
Jutro jest mój pierwszy dzień pracy w 4 (słownie czwartym) Banku w przeciągu 5 lat (kuwa jak jakaś whore) i może chcę usłyszeć komentarz w stylu "na uj Ci to..." - Bóg zapłaćTym bardziej, że nie mieszkam już w Krakowie i teraz będę dojeżdżał (jakieś 100km w obie strony dziennie, ekonomiczniej busem za to dłużej s!k)

Przepraszam za długawy i bez składu i ładu post oraz te wstawki po "angielskiemu" - nerwy mi chyba puszczają i jutro w nocy na ERAdm17 będę musiał z milion gości wysłać do piachu żeby to wszystko odreagować... grr

Dobra wracam z powrotem do czytania - jestem po początkowym spamie, o polskich komentarzach w public chatach, jaka myszka jest najlepsiejsza i dlaczego teoriach spisku Happy, co można zrobić dla E+ community (zapał super umarło w powijakach), podatku katastralnym i miłości bliźniego swego w postach madbringer'a i seus'a... Acha przeczytałem z tego forum cały topic o cheaterach - motyla noga strach komukolwiek powiedzieć GG, N1 :///

Więc jeśli znajdzie się miejscówka dla jeszcze jednego "odmieńca" to będzie najsss

No to chyba na tyle - dobranoc wszystkim.

laki

PS. Dam znać kiedy "dojdę" (hehehe) do tego posta... LoL

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

khaz'
Clan/TS Moderator

Cześć, Laki!

Mimo, że Twój post jest trochę długawy to miło się go czyta, gdyż rzadko się widuje tutaj polskie wypowiedzi nie zawierające rażących w oczy błędów składniowych i gramatycznych. Jak najbardziej witam Cię w naszym skromnym i małym, lecz własnym polskim kąciku ; )

Powodzenia w Twoim pierwszym dniu pracy.

Tak z ciekawości... Gdzie teraz mieszkasz? W pobliżu Krakowa czy gdzieś dalej? Fajnie by było w końcu zobaczyć kogoś z Białegostoku Tongue

laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

.
Dobra wracam z powrotem do czytania [...] o podatku katastralnym [...]

Co za pajac zaczął dyskusję o tym podatku to ja nie wiem Confused

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

powitać Big grin Big hug

bazz
Bazz's picture
Re: General POLSKI Topic
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Cześć wszystkim!

Siemano Happy

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

wypierdalaj

xd

kszksz
japierdole's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

wypierdalaj

xd

zastanawiałem się kto to napisze;] jak zwykle nie zawiodłeś mnie Big grin narka

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

mzi.ql
mzi's picture

Elo, Elo 5-2-0 Big grin

@khaz

A ja chciałbym zobaczyć kogoś z okolic Przemyśla (no chociaż Jarosław, Radymno, Przeworsk) for God's sake.. Sleepy

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

Cześć

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

zarzyn
zarzyn's picture
^LAGGYLOVA* wrote:

Cześć

Happy SIARA SIARZEWSKI JEST DEBEŚCIAK

Happy