General POLSKI Topic
lol, ale żenada
Cześć wszystkim!
Sorki, że przeszkadzam. Jestem teraz na jakiejś 93 stronie
tego topicu ( a czytam go od kilku dni od początku) i troszeczkę o Was już wiem. A że nie ładnie wchodzić do czyjegoś domu z buciorami bez zaproszenia i za nim włączę się do "dyskusyi" postanowiłem Wam się przedstawić. Mam na imię Szymon i na jak moje 30 lat czuję się młodo duchem - lubię żartować i popełniać mnóstwo gaf (o czym na pewno się przekonacie).
Quake to jedyna strzelanka z moich ulubionych
gier (pozostałe to same stare strategie) i jedyna gdzie udzielam się w społeczności internetowej. Nie będę udawał, że jestem jakiś "madafaka" w E+. Nigdy mnie nie interesowały mody, cfg'i itp szmeje peje - lubię po prostu tylko grać.
A kocham tą grę bodajże od 10 lat. On line jestem z większymi bądź mniejszymi przerwami. Ostatnio wróciłem do gry po 2latach z kawałkiem - syn mi się urodził, budowa domu, zmiana pracy, przeprowadzki itp.
Z tym nick'iem (laki*luzer) gram od jakiś 4-5la - może niektórzy kojarzą takiego naaaaba. Wybrałem go, bo stwierdziłem czy wygrywam czy przegrywam, (częściej jestem looser niż lucky winner ), to ciągle fajnie mi się gra. Jakieś cztery lata temu wyhaczył mnie Fubar i tak się zaczęła moja przygoda Z ELITE'Z. Poznałem ten klan b.d. i wiem, że najważniejsze, to osobowość and familly metters in real life are more important than game - Stąd też wybór tego clanu.
Co mnie skłoniło, że by napisać to wszystko?
Jutro jest mój pierwszy dzień pracy w 4 (słownie czwartym) Banku w przeciągu 5 lat (kuwa jak jakaś whore) i może chcę usłyszeć komentarz w stylu "na uj Ci to..." - Bóg zapłaćTym bardziej, że nie mieszkam już w Krakowie i teraz będę dojeżdżał (jakieś 100km w obie strony dziennie, ekonomiczniej busem za to dłużej s!k)
Przepraszam za długawy i bez składu i ładu post oraz te wstawki po "angielskiemu" - nerwy mi chyba puszczają i jutro w nocy na ERAdm17 będę musiał z milion gości wysłać do piachu żeby to wszystko odreagować... grr
Dobra wracam z powrotem do czytania - jestem po początkowym spamie, o polskich komentarzach w public chatach, jaka myszka jest najlepsiejsza i dlaczego teoriach spisku , co można zrobić dla E+ community (zapał super umarło w powijakach), podatku katastralnym i miłości bliźniego swego w postach madbringer'a i seus'a... Acha przeczytałem z tego forum cały topic o cheaterach - motyla noga strach komukolwiek powiedzieć GG, N1 :///
Więc jeśli znajdzie się miejscówka dla jeszcze jednego "odmieńca" to będzie najsss
No to chyba na tyle - dobranoc wszystkim.
laki
PS. Dam znać kiedy "dojdę" (hehehe) do tego posta... LoL
Cześć, Laki!
Mimo, że Twój post jest trochę długawy to miło się go czyta, gdyż rzadko się widuje tutaj polskie wypowiedzi nie zawierające rażących w oczy błędów składniowych i gramatycznych. Jak najbardziej witam Cię w naszym skromnym i małym, lecz własnym polskim kąciku ; )
Powodzenia w Twoim pierwszym dniu pracy.
Tak z ciekawości... Gdzie teraz mieszkasz? W pobliżu Krakowa czy gdzieś dalej? Fajnie by było w końcu zobaczyć kogoś z Białegostoku
.
Dobra wracam z powrotem do czytania [...] o podatku katastralnym [...]
Co za pajac zaczął dyskusję o tym podatku to ja nie wiem
powitać
Cześć wszystkim!
Siemano
wypierdalaj
xd
zastanawiałem się kto to napisze;] jak zwykle nie zawiodłeś mnie narka
Elo, Elo 5-2-0
@khaz
A ja chciałbym zobaczyć kogoś z okolic Przemyśla (no chociaż Jarosław, Radymno, Przeworsk) for God's sake..
Cześć
Cześć
SIARA SIARZEWSKI JEST DEBEŚCIAK
wypierdalaj
xd