General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
echooo ^
echo's picture

teorie spiskowe - mozna w nie wierzyć lub nie, ale są argumenty i fakty, którym zaprzeczyć się nia da.
wiemy tylko tyle ile w tv/necie napiszą i pokażą, taka prawda.

teraz nie o tym, dzisiaj mamy ciekawy meczyk na e+ i jestem pewien, że pl team wygra Raised eyebrows

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
cml wrote:

szczerze watpie zeby ktos tutaj wzial moj poprzedni post na powaznie Big grin nie wierze ze ty tez... jak tak dalej pojdzie zaczniesz zachowywac sie jak mel gibson w filmie o spiskach.
Juz kiedys wrzuciles filmik z jakims fanatykiem teorii, bylo widac w nim szalenca a nie profesora czy osobe obeznana w temacie Tongue jesli tacy sami pisza artykuly ktore czytasz na ten temat, to smialo moge uzyc stwierdzenia za nas wszystkich tu obecnych ze to stek bzdur Tongue

jak codziennie bedziesz myslec ze cie pobija po zmroku, to w koncu zaczniesz sie bac ludzi idacych wieczorem po chodniku ;] nawet ktos pewnie wykorzysta twoj strach i ci wpierdoli.

widzac ciekawy filmik na nowy temat na yt, mozna isc glebiej, ale bez przesady. szczerze watpie zeby chcieli nas zabic lub drastycznie skrocic nasze zycie za pomoca zanieczyszczonego powietrza.

pamietam ze konfrontowalem sie z kim na temat globalnego ocieplenia. czy byli ludzie, czy nie... ziemia marznie i grzeje sie (raz dluzej, raz krocej, raz bardziej, raz mniej, ale jednak!) w mniej lub bardziej regularnych odstepach czasu. nie bylo to zalezne od ilosci zanieczyszczen produkowanych przez czlowieka. gdzies czytalem ze wulkany zanieczyszczaja bardziej atmosfere niz ludzie Winking nie wierze w to w 100%, ale biore pod uwage, tak samo jak znikomy wplyw czlowieka. Jesli truja nas chemia z samolotow, czemu ludzie maja dluzsza srednia zycia niz mieli w poprzednich stuleciach? Big grin nie biore pod uwage tych zabitych wiesniakow przez rycerzy Tongue przeciez nie jedli tytch wszystkich szkodliwych potraw zawierajacych E w sobie, ani nie mieli stycznosci z trujacymi chmurami D: pozdrawiam spiskujacych Big grin czas isc truc sie alkoholem Big grin

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Camel, skłamałbym pisząc, że to była prowokacja. Schlebiłbym też sobie gdybym napisał teraz, że to z mojej strony umyślne trollowanie. Zobaczyłem 'niecodzienne zjawisko' Winking zrobiłem zdjęcie i napisałem to z jajem mając nadzieję, że znów coś napiszesz. Co zresztą tak uczyniłeś. Przynajmniej temat wrócił do łask - nie ma za co Happy. Muszę przyznać, że nt. Twoich teorii jestem dyletantem i totalnym ignorantem - dzięki Tobie mam zamiar to zmienić (tak jak napisałem wszystko przeczytałem i zostało mi teraz nadrobić zaległe filmiki, w tym Twoje). Wówczas wyrobię sobie zdanie i na serio napiszę, co o tym sądzę. Sam daję wiarę w inne teorie spiskowe i itp. mniej popularne historie, ale o tym później Big grin ...
echo dzięki stary na śmierć bym zapomniał o meczu chłopaków. Trzymam kciuki - pewnie o live stream'ie możemy pomarzyć? Confused
Benek sam bym chętnie potruł dzisiaj wątrobę hehe zdróweczko <brzdękmegazimnegokuflla>

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

?_________?

Oka kolejna porcja odstresowania się. Dzisiaj przed wami prosto z Wrocka- Pani Barbara w najlepszym wykonaniu Harlem Shake. Big grin http://www.youtube.com/watch?v=-A-oN1UkZGA

--))))d(-_-)b((((--

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
eu.jeff wrote:

kszksz wrote:
serbskie prostytutki.

Racist you love them !

Talking about racists, siema Hubert xd

spierdalaj goed verdomme klotzak

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Co do spotkania ekipy e+ to ja sie wybieram do Amsterdamu z beng'iem i turbo, ale w takim tempie to pojada moje wnuki. Chetnie bym gdzies sie wybral, ale ustawki na e+ wychodza tylko w klanie thc. Trzeba bedzie sie wkrecic na krzywy ryj xd

khaz'
Clan/TS Moderator

Mogłoby coś wypalić, byleby to było jakoś w wakacyjnym sezonie. Ostatnia ustawka miała mieć miejsce pod koniec października, a niektórzy w tym okresie już zaciskają pasa przed zimą i ogólnie trochę niemrawo by było podczas jesiennej piździawy.

Cholera, sam bym się na coś teraz chętnie wybrał jakbym zebrał wcześniej fundusze ;p

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

"e+owy oboz przetrwania D+ weekend w buszu"

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
khaz' wrote:

Cholera, sam bym się na coś teraz chętnie wybrał jakbym zebrał wcześniej fundusze ;p

ja tez nie sram pieniedzmi Smug przede mna teraz troche wydatkow xd Pierwsze Komunie sie zblizaja i w ogole...
Moze by tak ogarnac temat ? umowic sie na lipiec ? zarezerwowac jakis domek w lesie (koniecznie w piatek 13-tego xdddd)... Ja sie na to pisze na 100% ale organizacje zostawie komus innemu ^^
Proponuje Ciebie huba-buba, bo juz sie wykazales umiejetnosciami organizacyjnymi.
Cos w centrum pl ? albo tam gdzie najwiecej siedzi ich z e+ (warszawa ? krakow ?) mi obojetnie, oby bylo polaczenie pociagiem Smug albo najlepiej samolot z londynu bezposrednio xddd

laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

Terror, srsly? Jakiś sondhack Cię podkusił - masz minusa jak z stąd do Białegostoku...

wez sie xd
Srsly ? czytasz 200 stron spamu i na podstawie tego oceniasz ludzi ?
wez przeczytaj moje wszystkie posty, pare tysiecy Happy bedziesz mnie wtedy znal lepiej niz ja sam siebie xdddd
plzzzxd

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

wynajecie kafejki internetowej na dwie noce wyjdzie taniej niz domek Big grin a i pograc w quaka mozna Big grin tylko czy kafejki internetowe jeszcze istnieja? Big grin