General POLSKI Topic
teorie spiskowe - mozna w nie wierzyć lub nie, ale są argumenty i fakty, którym zaprzeczyć się nia da.
wiemy tylko tyle ile w tv/necie napiszą i pokażą, taka prawda.
teraz nie o tym, dzisiaj mamy ciekawy meczyk na e+ i jestem pewien, że pl team wygra
szczerze watpie zeby ktos tutaj wzial moj poprzedni post na powaznie nie wierze ze ty tez... jak tak dalej pojdzie zaczniesz zachowywac sie jak mel gibson w filmie o spiskach.
Juz kiedys wrzuciles filmik z jakims fanatykiem teorii, bylo widac w nim szalenca a nie profesora czy osobe obeznana w temacie jesli tacy sami pisza artykuly ktore czytasz na ten temat, to smialo moge uzyc stwierdzenia za nas wszystkich tu obecnych ze to stek bzdur
jak codziennie bedziesz myslec ze cie pobija po zmroku, to w koncu zaczniesz sie bac ludzi idacych wieczorem po chodniku ;] nawet ktos pewnie wykorzysta twoj strach i ci wpierdoli.
widzac ciekawy filmik na nowy temat na yt, mozna isc glebiej, ale bez przesady. szczerze watpie zeby chcieli nas zabic lub drastycznie skrocic nasze zycie za pomoca zanieczyszczonego powietrza.
pamietam ze konfrontowalem sie z kim na temat globalnego ocieplenia. czy byli ludzie, czy nie... ziemia marznie i grzeje sie (raz dluzej, raz krocej, raz bardziej, raz mniej, ale jednak!) w mniej lub bardziej regularnych odstepach czasu. nie bylo to zalezne od ilosci zanieczyszczen produkowanych przez czlowieka. gdzies czytalem ze wulkany zanieczyszczaja bardziej atmosfere niz ludzie nie wierze w to w 100%, ale biore pod uwage, tak samo jak znikomy wplyw czlowieka. Jesli truja nas chemia z samolotow, czemu ludzie maja dluzsza srednia zycia niz mieli w poprzednich stuleciach? nie biore pod uwage tych zabitych wiesniakow przez rycerzy przeciez nie jedli tytch wszystkich szkodliwych potraw zawierajacych E w sobie, ani nie mieli stycznosci z trujacymi chmurami D: pozdrawiam spiskujacych czas isc truc sie alkoholem
Camel, skłamałbym pisząc, że to była prowokacja. Schlebiłbym też sobie gdybym napisał teraz, że to z mojej strony umyślne trollowanie. Zobaczyłem 'niecodzienne zjawisko' zrobiłem zdjęcie i napisałem to z jajem mając nadzieję, że znów coś napiszesz. Co zresztą tak uczyniłeś. Przynajmniej temat wrócił do łask - nie ma za co . Muszę przyznać, że nt. Twoich teorii jestem dyletantem i totalnym ignorantem - dzięki Tobie mam zamiar to zmienić (tak jak napisałem wszystko przeczytałem i zostało mi teraz nadrobić zaległe filmiki, w tym Twoje). Wówczas wyrobię sobie zdanie i na serio napiszę, co o tym sądzę. Sam daję wiarę w inne teorie spiskowe i itp. mniej popularne historie, ale o tym później ...
echo dzięki stary na śmierć bym zapomniał o meczu chłopaków. Trzymam kciuki - pewnie o live stream'ie możemy pomarzyć?
Benek sam bym chętnie potruł dzisiaj wątrobę hehe zdróweczko <brzdękmegazimnegokuflla>
Oka kolejna porcja odstresowania się. Dzisiaj przed wami prosto z Wrocka- Pani Barbara w najlepszym wykonaniu Harlem Shake. http://www.youtube.com/watch?v=-A-oN1UkZGA
Mogłoby coś wypalić, byleby to było jakoś w wakacyjnym sezonie. Ostatnia ustawka miała mieć miejsce pod koniec października, a niektórzy w tym okresie już zaciskają pasa przed zimą i ogólnie trochę niemrawo by było podczas jesiennej piździawy.
Cholera, sam bym się na coś teraz chętnie wybrał jakbym zebrał wcześniej fundusze ;p
"e+owy oboz przetrwania D+ weekend w buszu"
wynajecie kafejki internetowej na dwie noce wyjdzie taniej niz domek a i pograc w quaka mozna tylko czy kafejki internetowe jeszcze istnieja?
spierdalaj goed verdomme klotzak