General POLSKI Topic
wrote:wiem że dochodziło do spotkać w przeszłości u g-spota i chyba u scyzora. thc sie chyba spotyka(ło?), a poza tymi to e+ raczej nie było jest i nie bedzie owocne w spotkania. chyba, że coś mi umknęło
my co najmniej raz do roku niemal w pełnym na daną chwilę możliwym składzie, oprócz tego jakieś weekendy czasem wypalą w mniejszym gronie
biedna daisy
wrote:biedna daisy
wiedziałem że zakochany zazdrośnik się odezwie
spokojnie, z tego co wiem Daisy do 18-ki raczej na takich melanżach się nie pojawi
przez rok bym zapomnial dla mnie najlepszym wyjsciem okazalo sie ustawienie lub poinformowanie na kilka godzin przed ze sie pojawie w okolicy ;P
Talking about racists, siema Hubert xd
hey nigger
co to jakaś prowokacja?
gdybyś przeczytał wszystkie posty, to wiedziałbyś że zakończyłem już ten temat tutaj, nie ma co z wami pisać o tym, co drugi to sceptyk, wystarczy się zainteresować tematem żeby wiedzieć przynajmniej minimum o programie kontrolowania pogody, takie sztucznie wygenerowane chmury, które przypominają cirrusy, mogą unosić się na niebie przez kilka tygodni nawet, więc nie zdziw się że mimo iż żaden samolot nie przeletywał nad tobą mogłeś je dostrzec.
Tutaj możesz sobie zobaczyć jak tworzą się one w nienaturalny sposób, akurat mój własny filmik, ale na YT możesz znależć ich dużo więcej.
http://www.youtube.com/watch?v=3AjrjHUssi4
ps: owe chmury, dziwnie świecą w blasku słońca, na krótko przed zachodem i nie znikają od tak, poprostu słońce zachodzi i promienie światła nie odbijają się już w nich, ale one nadal tam są, wystarczy się przyjrzeć. Co więcej owe chmury nie mają żadnej masy, to poprostu cieńka warstwa nie unosząca w sobie kropli wody, jak mleko na niebie czy piach, w porównaniu do zwykłych chmurek które są bardziej puszyste.
EOF
Tia.
Tia.
sceptyk numero łan, a jest ich tu więcej dlatego nie pisze
za te sztuczne chmury odpowiadaja reptalianie.
wszystko znajdziecie w utajnionym raporcie pewnego profesora, ktory niemal nikomu nie jest znany. oczywiscie wszystko jest omowione przez annonymous na youtube.
http://www.sadistic.pl/trumny-w-ameryce-nowy-porzadek-swiata-vt180579,15.htm rzetelne zrodlo informacji, amerykanom nie starczylo zabic wszystkich w WTC, teraz chca zabic jeszcze wiecej i skitrac ich w plastikowych trumnach. wyglada bardzo prawdziwie
rozsiewaj nieprawdziwe plotki dalej, to nie żadne trumny tylko jakieś pojemniki na przyrządy elektryczne stosowane w ameryce:
www.youtube.com/watch?v=xDz2OfPF02c
www.youtube.com/watch?v=7gw11ETN1dI