General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Jesli chodzi o "spotkanie" to najlepiej jakby zorganizowal ktos z Krakowa.
Zorganizowal = znalazl pare atrakcyjnych lokali, zapodal nam tutaj, zebysmy wybrali.
Nastepnie chetni mogliby przelac pieniadze na paypal organizatorowi.
Wowczas ladnie rezerwuje taki lokal i widzimy sie na miejscu... pjax ? camel ? Smug

ps: troche poszperalem i jest tego od zajebania w Krakowie, od hosteli po domki letniskowe.
Ceny ksztaltuja sie mniej wiecej 30-50 zl za dobe od osoby, ale mozna znalezc pewnie taniej jak sie zna miasto. Mysle, ze weekend od osoby + dojazd pociagiem + alkohol + koks i dziwki = jakies 250 zl powinno styknac Happy no chyba, ze rozmawiamy o VIP-owskiej imprezie z dom perignon i dojazdem w limuzynie.
Rozumiem, ze w pl bida i nedza :E ale bez przesady, tyle to ja czasem na ziolo wydaje tygodniowo Smug dla porownania byle obskurny hostel w londynie to mniej wiecej 70funtow od osoby za noc, a pokoj wyglada jakby w nim krecili pierwsze odcinki Mr. Bean.

... moze zrobmy chocby jakies wstepne podsumowanie kto by tak naprawde byl tym zainteresowany ?
terror: f1
luzer : f1
benek: f1
khaz: f1
zgadza sie na razie ?
do tego jeszcze osoby ktore sa juz na miejscu w krakowie:
pjax, camel, io, baca, arghali.... (wiecej nie pamietam, wszystkich szczerze zaluje i prosze o rozgrzeszenia).

ruszcie sie, bo im predzej to ogarniemy, tym latwiej bedzie zebrac wam fundusze !

edit:
poszperalem 5 minut jeszcze xd i znalazlem hostele z pokojami 12-to osobowymi = 20zl od osoby Smug plz, przeciez w dzisiejszych czasach 20zl to i zebrak oleje xd

http://www.nocowanie.pl/noclegi/krakow/hostele/sortuj/tanie-noclegi czek dys aut

zarzyn
zarzyn's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

t

ILE OSÓB BĘDZIE CHĘTNYCH TO TAK NAPRAWDE OKAŻE SIĘ NA DWORCU, LOTNISKU CZY GDZIEŚ TAM.

Happy

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
?_________? wrote:

dla odstresowania kawałek do posłuchania Happy bo widze ze napieta sytuacja jest Big grin http://www.youtube.com/watch?v=ERQtyuzXH9c all dente paczek Big grin pozdrowka

Nie mam ulubionegm rodzaju muzyki ( obojętnie czy jest to hip-hop, house, rock, discopolo , havy metal, classic i wiele innych wspaniałych rodzajów muzyki) albo mi coś mi się podoba albo nie... Ten kawałek akurat przypadł mi do gustu - dziękuję saw Happy
Wogle fajne kawałki tutaj wrzucacie.

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

terror: f1
luzer : f1
świetrna robvobenek: f1
khaz: f1
zgadza sie na razie ?

dla mnie tak, ale...

...albo laki albo Pan luzer dla Ciebie... hehe Happy Tongue

Świetna robota terror - dzięki za Twój czas Happy

PS.

zarzyn wrote:
t

ILE OSÓB BĘDZIE CHĘTNYCH TO TAK NAPRAWDE OKAŻE SIĘ NA DWORCU, LOTNISKU CZY GDZIEŚ TAM.

Dobra uwaga Happy, ale musimy wiedzieć, ile przynajmniej jest na F1 a ile na F2, żeby cokolwiek rezerwować itp. logistyczne sprawy...
Przy okazji Ty jesteś na...???

zarzyn
zarzyn's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

?

ja nikomu spotykac sie nie bronie. Prywatnie nie wierze w powodzenie takiego eventu.

czy byłbym za raczej nie. Bo biednie u mnie z czasem.

Happy

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
zarzyn wrote:

laki*luzer*ELITE'Z* wrote:
?

ja nikomu spotykac sie nie bronie. Prywatnie nie wierze w powodzenie takiego eventu.

czy byłbym za raczej nie. Bo biednie u mnie z czasem.

Z tym czasem, to rozumiem doskonale. Różne są powody.

U mnie niedługo będę słyszał jak w tym przejebanym filmiku Q3 gdzie koleś gra jak opętany, w tle idzie heavymetal albo coś i nagle słychać głos małego chłopczyka "Tato, długo jeszcze będziesz grał? - nie już kończę..." I dalej młócka (czy jakoś tak to było , musiałbym bym poszperać po YT).

Dlatego jeśli mam choć cień nadziei, że mi się uda to jestem na F1. Z każdym dniem do lipca bliżej niż daleko...

Zarzyn, to może F3 czyli " nie tym razem". W każdym bądź razie, proszę zastanów się i do końca marca(?) daj znać, ok?

PS. Ostrzegam nie ma F0, F4, F5... F∞ może zostać ewentualnie FU. Big grin

?_________?

terrorysta pisz mnie ja sie pisze. i to na 200 % tak wiec jak bedzie koszt do 400 zł to ja na bank. pozdrops. oczywiscie w cenie spanie koks faje no i jak bedzie czas to na jakies dziewoje Big grin

--))))d(-_-)b((((--

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Jestem w tej imprezie

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

Niech strace Winking Mogę jechać nawet jak nie będzie grania Tongue W okolicach wakacji, spoko... zaczynam pedzic bimber w piwni Big grin

terror udzielam rozgrzeszenia Tongue

echooo ^
echo's picture

[youtube]v=Orgc5_tVyPE[/youtube] a niech to chuj strzeli