General POLSKI Topic
No piatek.. ! Aura sprzyja więc ja się ze znajomymi na łono natury wybieram. Leżak, piwko i grill :] Znajoma myśli że jej płot pomalujemy.. xD To się zdziwi..
To w jakim Banku robisz wpadne do ciebie może po jakiś kredyt
No piatek.. ! Aura sprzyja więc ja się ze znajomymi na łono natury wybieram. Leżak, piwko i grill :] Znajoma myśli że jej płot pomalujemy.. xD To się zdziwi..
Dobrej zabawy Koszmicie
Ja to dzisiaj miałem jechać do Augustowa na weekend ale jednak muszę zostać w domu i remontować dalej warsztat bo w następnym tygodniu kolejna maszyna przyjedzie a posadzki dalej nie ma. Nawet odpocząć se nie można
A ja zaraz będę leciał do naszego pięknego kraju w celu sprawdzenia jakości polskiej wódki ;]
wracasz do ojczyzny ! tak jakby
a ja sobie smażę frytki
Tylko na weekend, wez wyślij albo coś?
@zarzyn Świetnie by było, hehe... Nie będę robił darmowej reklamy - za male premie płacą hehe Tak jak pisałem, jest to mój czwarty bank. W swojej "karierze" robiłem (...) qrczaczki jak zacząłem wymieniiać, to mi z cztery wersy txt wyszly lol w skrócie nie robiłem faktoringu i dużych firm (obrót pow. miliona). Więc keśli faktycznie masz sprawę, to napisz mi na privie co potrzebujesz albo jakie masz wątpliwości - spróbuję doradzić jal dobremu kumplowi... Sorry, spermy nie dostaniesz lol
@koszi No to ładnie hehe Ja nie mam jak się wymigać i jutro łopatą macham - po budowie strasznie tarasik się zapuścił, ale piwko powinnp być
Augustów- ehhhhhh wspomnienia z liceum i wakacji wróciły. Ja nie płaczę tylko oczy mi się pocą hehe 20 kilka minut od Suwałk i dlaczego tych wypadów nie doceniałem? - było minęło, jest co wspominać... @Khaz'ik teraz zrobiłbym wszystko żeby móc choć na chwilę się tam wyrwać Może w Boże Ciało dadzą wolne, to se stanę po drodze do Księstwa Suwalskiego hehe
@Dynio Udanego tripa, tylko z desperacji nie kupuj ciepłej Starogardzkiej albo Balsamu Pomorskiego Zdróweczko i żeby Tobie się dłużył ten weekend
@Peaceman na smartphonie wygląda nawet, nawet... to zaskoczyłeś, przynajmniej mnie na ramieniu powinien spoko wyglądać. Obczaję jeszcze raz na spokojnie na kompie... Czekamy na fotkę po zabiegu
oby majowka sie szybko skonczyla bo nie wytrzymie d:b
oby majowka sie szybko skonczyla bo nie wytrzymie d:b
"A po czemu...?"
... spermy xd po znajomosci dostaniesz na wynos xd
@laki : wzor wybralem i sam ztuningowalem w paint'cie, w sumie ten sam typ co twoj avatar zawsze chcialem cos typu ying-yang.