General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
-C4-KOSZMIT
Rank moderator

No piatek.. ! Aura sprzyja więc ja się ze znajomymi na łono natury wybieram. Leżak, piwko i grill :] Znajoma myśli że jej płot pomalujemy.. xD To się zdziwi.. Tongue

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?

zarzyn
zarzyn's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

To w jakim Banku robisz wpadne do ciebie może po jakiś kredyt Tongue

Happy

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
zarzyn wrote:

zarzyn wrote:

... spermy xd po znajomosci dostaniesz na wynos xd

@laki : wzor wybralem i sam ztuningowalem w paint'cie, w sumie ten sam typ co twoj avatar Winking zawsze chcialem cos typu ying-yang.

khaz'
Clan/TS Moderator
-C4-KOSZMIT wrote:

No piatek.. ! Aura sprzyja więc ja się ze znajomymi na łono natury wybieram. Leżak, piwko i grill :] Znajoma myśli że jej płot pomalujemy.. xD To się zdziwi.. Tongue

Dobrej zabawy Koszmicie Happy
Ja to dzisiaj miałem jechać do Augustowa na weekend ale jednak muszę zostać w domu i remontować dalej warsztat bo w następnym tygodniu kolejna maszyna przyjedzie a posadzki dalej nie ma. Nawet odpocząć se nie można Straight face

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

kszksz
japierdole's picture

A ja zaraz będę leciał do naszego pięknego kraju w celu sprawdzenia jakości polskiej wódki ;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

echooo ^
echo's picture

wracasz do ojczyzny ! tak jakby

a ja sobie smażę frytki Big grin

kszksz
japierdole's picture

Tylko na weekend, wez wyślij albo coś?

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

@zarzyn Świetnie by było, hehe... Nie będę robił darmowej reklamy - za male premie płacą hehe Tak jak pisałem, jest to mój czwarty bank. W swojej "karierze" robiłem (...) qrczaczki jak zacząłem wymieniiać, to mi z cztery wersy txt wyszly lol w skrócie nie robiłem faktoringu i dużych firm (obrót pow. miliona). Więc keśli faktycznie masz sprawę, to napisz mi na privie co potrzebujesz albo jakie masz wątpliwości - spróbuję doradzić jal dobremu kumplowi... Happy Sorry, spermy nie dostaniesz lol
@koszi No to ładnie hehe Ja nie mam jak się wymigać i jutro łopatą macham - po budowie strasznie tarasik się zapuścił, ale piwko powinnp być Happy
Augustów- ehhhhhh wspomnienia z liceum i wakacji wróciły. Ja nie płaczę tylko oczy mi się pocą hehe 20 kilka minut od Suwałk i dlaczego tych wypadów nie doceniałem? - było minęło, jest co wspominać... @Khaz'ik teraz zrobiłbym wszystko żeby móc choć na chwilę się tam wyrwać Happy Może w Boże Ciało dadzą wolne, to se stanę po drodze do Księstwa Suwalskiego hehe

@Dynio Udanego tripa, tylko z desperacji nie kupuj ciepłej Starogardzkiej albo Balsamu Pomorskiego Winking Zdróweczko i żeby Tobie się dłużył ten weekend Big grin
@Peaceman Happy na smartphonie wygląda nawet, nawet... to zaskoczyłeś, przynajmniej mnie Happy na ramieniu powinien spoko wyglądać. Obczaję jeszcze raz na spokojnie na kompie... Czekamy na fotkę po zabiegu Happy

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

oby majowka sie szybko skonczyla bo nie wytrzymie d:b

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
XV!BENEDYKT wrote:

oby majowka sie szybko skonczyla bo nie wytrzymie d:b

"A po czemu...?"