General POLSKI Topic
@echo masz rację - markety torrent, to również jakieś rozwiązanie Nie wiem, co prwada, jak jest teraz, ale kiedy z nich korzystałem, to zdarzało się, że ściągałem coś innego (s!c) albo było z gratisem w postaci trojana czy virusa...
laki
polecam: isohunt (stronka z ocenami przy każdym torrencie czy ma vira czy to nie fake itp) + bitspirit + dobry net i ja np 800setkę mb ściągam w niecałe 10 minut (czasem krócej czasem dłużej), ale generalnie gra gitara
podejrzewam, że Laki to kobieta albo homoś. ile można się wywodzić na jakiś temat, a w zasadzie w każdym.
podejrzewam, że Laki to kobieta albo homoś. ile można się wywodzić na jakiś temat, a w zasadzie w każdym.
Hehe... dobre sobie XD Żoneczka mnie stopuję, w pracy mam wysłuchwać Klientów aby jak najlepiej wybadać ich potrzeby, to tutaj się wyżywam i Wam truję cztery litery "Ten typ tak ma"
BTW. Sake ostatnio Ty z kolei dawmo, się nie udzielałeś... Chyba ostatni raz też przy jakiejś mojej "wypowiedzi". Może nie uwierzysz, ale rano jadąc do pracy pisząc posta, zastanawiałem gdzie Cię wsiąkło lol. Chyba myślami Ciebie ściągnęłem? Co tam słychować?
Żeby zamknąć temat mojej orientacji, to "laki lubi szparki" (przepraszam drogie Panie jeśli, to czytacie, kocham też Wasze Róż(c)yc(z)kI, jeśli wiecie co mam na myśli) ), ale stroni od męskich "rowków miłości" hehe Nie jestem również homofobem - póki nikt do mnie się z nich fizycznie nie dobiera, to loooz. Niech każdy pilnuje swojego interesu... I bądź tu friendly i nie rzucaj rynsztokiem po forum, to zaraz od gejów cię wyzywają - no qrwa ręce mi opadają Jestem za to bardzo tolerancyjny, może czasami nawet zbyt bardzo...
@echo dziękować, dziękować za sprostowanie mojej wypowiedzi nt. torrentów. Dobrze, że napisałem, że nie wiem jak z nimi teraz sprawa wygląda. Dzięki Tobie nikt się nie zaseguruję moją opinią na ich temat. Jak będzie potrzeba, to sprawdzę, to co napisałeś
BUS się wleczy to pisanie się nie męczy laki
...ba, i że też mu się chce tak bazgrolić bez sensu. propsy dla niego
kurwa ja zyje
wrote:podejrzewam, że Laki to kobieta albo homoś. ile można się wywodzić na jakiś temat, a w zasadzie w każdym.xd ta bo prawdziwy facet z jajami pisze krotko i na temat:
- walcie sie wszyscy na ryj !no teraz to juz nikt nie bedzie mial watpliwosci
To rozumiem
same samce alfa kurwa!
mnie akurat to pasi co laki tu wrzuca, przyda się od czasu do czasu poczytać cokolwiek innego w tym smutnym jak pizda miejscu
LOL Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii. Nie każdy musi się z nią zgadzać - nawet lepiej, jeśli ma się własne zdanie. Długie, krótkie wypowiedzi - psia mać - nikt nikogo nie zmusza do ich czytania .
Też mam swoje EGO, ale widzę, że niektórzy jeszcze większe hehe i co z tego? Mi to lata. Wiecie dlaczego dałem taką sygnaturkę? Żeby nie dać się w żadne haterstwa w tym zakłamanym i pełnym nienawiści świecie - zawsze staram się płynąć pod prąd i nie zgadzam się, że tak to musi wszystko wyglądać. Co zresztą sami nie raz pokazaliście .
Terror, otwierając ten topic, napisał, że można tu pisać, co się żywnie podoba z nadzieją, że nie będzie tutaj tyle haterstwa, co poprzednim i będzie bardziej friendly hehe Napisał mi też kiedyś na priva, że tutaj przecież wszystko jest 4fun, nie ma co się obrażać I tego się trzymam . A co każdy z tym zrobi, to jego brocha.
Za to uwielbiam cięte ripost ad persona, ale z jajem - paru tutaj ma talent do tego i nieraz leżałem ze śmiechu...
Propsy stropsy- żaden lekarz mi nie pomoże hehe Może powinienem napoczątku przedstawiając się Wam napisać "Mam na imię Szymon i mam problem" olololo
Dziękuję za te mniej lub bardziej miłe słowa
Dobra wystarczy tej demagogii, bo naprawdę nie będzie się dało tego czytać...
PS. Pietrek wybrałeś już tatuaż? Bo jeśli, nie to Hubertos rzucił kiedyś cpomysła o jednorożcu czy nosorożcu w tęczy z motylkami - godne rozważenia
Żeby ten piątel w tyrce już zleciał ehhh
Wasz skromny jak zwykle laki
xd ta bo prawdziwy facet z jajami pisze krotko i na temat:
- walcie sie wszyscy na ryj !
no teraz to juz nikt nie bedzie mial watpliwosci
btw w "moim" studio(/u) tatuazu maja promocje w ten weekend tylko 30 funtow za obojetnie jaki tat. do wielkosci 8cm x 8cmm, nosz kurde zaraz jakis wzor znajde... nie mam planow na weekend xd