General POLSKI Topic
wrote:
[...]
Amen
Looooooooozik Sake
[...]
Wszystkie te miejsca są mi dobrze znane.. [...]
Hehe
Wiedziałem... Szacun A w szczególności za te winko rofl A skąd pochodzisz? - ale Ciebie ciągnę za język Na Stańczykach, to kiedyś mój brat organizowlai "wahadełka" i bungee, ale to było kilkanaście lat
temu... Polecam
[...]
Zakrztusił
się, skaszlał, oczy jak szparki, łzy.. No i próbuje się wytłumaczyć, pamięta że coś z kosmosem ale słów brakuje.. Po dłuzszej chwili wykrztusił z siebie: "ale koszmit poleciał"[...]
Buahahahaa no normalnie leżę N1 niezła " beka" Mi też kilka razy się zdarzyło lol
Aaaa "Placek" kolejny hicior... Też daje radę olololo Miałem kumpla, chyba gdzieś z Ostrowca, miał ksywkę "Offsik" (czyta się zajebiście ) bo wpadł kiedyś wieczorem, to przez prawie 2 tygodnie nie mogliśmy się go pozbyć (dosłownie nie wyszedł ani na chwilę) z akademca haha
BTW Khaz'ik dzięki za "saport"
Na pewno Ciebie zaczępię na "czacie" o Tego biznasa co kręcisz
Szkoda, że nie ma już z nami @proroka - też było wesoło... On odszedł za "haki"? - nie wiem czy dobrze pamiętam...
Uwaga, uwaga dostałem wolne i za tydzień Suwaliszki "łelkam tu" hehe i Agustów
"az łel" A i o Sokółkę zahaczę - mam obiecane całe 5 litrów "łez sołtysa" z tamtejszych lasów - dla tych co nie kojarzą, to miejscowy samogon ALMO \%/
chyba jestem alko
PS. Powodzonka z Vanilla "prodżekt"
Uuuu gud dżob "No to procie" Clan/TS Terrror'ka sorki Moderator'ka się dorobiliśmy... Tak na serio, qrwa 3 godziny i po sprawie? A gadaniny na ten temat kilka dni... I tak dobrze, że wiekszej "opry" nikt nie odstawiał
Trza wykorzystać potencjał ludzki... @Khaz może się przypomnisz i również co nie co pozamitasz?
Tak luźno rzucam "hasło"...
khaz jak szukasz kogos to się pisze
ekhm, nie wiem jak to działa - czy trzeba być jakoś konkretnie ukierunkowanym na jeden rodzaj cofnigu, ale ffsqad aktywnie będzie uczestniczyć w vanilla eventach i często spotkać nas można w niedzielę jak gramy ctf'ka, bo tak jak już wcześniej mówiłem, vanilla makes us happy
Blitz, masz za małe cycki żeby do mnie startować
Ale będę pamiętał o Tobie. Nigdy nie grałem z Tobą na vq3 ctf i nie wiem nic o Tobie, na jakiej pozycji grasz, jak bardzo lamisz i czy nie podpierdalasz itemków z bazy przeznaczonych wyłącznie dla obrońców Wpadnij w niedziele na serwer
czyli jednak się nie nadaje powodzenia
Każdej osobie znajdzie się miejsce. Mamy nawet takiego Segfaulta i Fiendsina, którzy nie bardzo ogarniają ale mają mnóstwo pasji do tej gry i czerpią z niej kupę frajdy. To wystarczający powód, żeby nawet oni mogli brać udział w kompetentnych rozgrywkach na tym configu. Znam Ciebie troszeczkę i wierzę, że okażesz się zajebiaszczym chłopcem do zdobywania flag jeżeli potrafisz strafe'ować na vq3 a jeżeli zbyt dużo ścian staje Ci na przeszkodzie to myślę, że możesz być dobrym support'erem. Wbijaj, nie pierdol
pfff 3 godziny i ts + clandb ogarniety xd
w clandb widnieje 302 wpisy zbanowane xd lubie banowac
teraz zeby bylo jasne, nie sapac jak komus "zajebisty" team usunalem, bo nie usunalem tylko zbanowalem, a co zbanowane mozna odbanowac...
a to co jest w kategorii "INACTIVE" pojdzie do kosza za rowny miesiac od teraz... i pierdoli mnie to czy jest to legendarny klan sprzed 10 lat czy wczorajszy team, jest inactive i go wyjebie jak nie bedzie zadnego odzewu i wiecie ze to zrobie ---> to sie rowniez tyczy DS bazz ogarnij klanik albo poleci niestety