General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
THC * SAKE wrote:

laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

[...]

Amen

Looooooooozik Sake Happy

-C4-KOSZMIT wrote:
[...]
Wszystkie te miejsca są mi dobrze znane.. [...]

Hehe
Wiedziałem... Szacun Big grin A w szczególności za te winko rofl A skąd pochodzisz? - ale Ciebie ciągnę za język Tongue Na Stańczykach, to kiedyś mój brat organizowlai "wahadełka" i bungee, ale to było kilkanaście lat
temu... Polecam Happy

-C4-KOSZMIT wrote:

[...]
Zakrztusił
się, skaszlał, oczy jak szparki, łzy.. No i próbuje się wytłumaczyć, pamięta że coś z kosmosem ale słów brakuje.. Po dłuzszej chwili wykrztusił z siebie: "ale koszmit poleciał"[...]

Buahahahaa no normalnie leżę N1 niezła " beka" Mi też kilka razy się zdarzyło lol

Aaaa "Placek" kolejny hicior... Happy Też daje radę olololo Miałem kumpla, chyba gdzieś z Ostrowca, miał ksywkę "Offsik" (czyta się zajebiście Big grin ) bo wpadł kiedyś wieczorem, to przez prawie 2 tygodnie nie mogliśmy się go pozbyć (dosłownie nie wyszedł ani na chwilę) z akademca haha

BTW Khaz'ik dzięki za "saport" Happy
Na pewno Ciebie zaczępię na "czacie" o Tego biznasa co kręcisz Happy

Szkoda, że nie ma już z nami @proroka - też było wesoło... Big grin On odszedł za "haki"? - nie wiem czy dobrze pamiętam...

Uwaga, uwaga dostałem wolne i za tydzień Suwaliszki "łelkam tu" hehe i Agustów
"az łel" A i o Sokółkę zahaczę - mam obiecane całe 5 litrów "łez sołtysa" z tamtejszych lasów - dla tych co nie kojarzą, to miejscowy samogon ALMO \%/

chyba jestem alko

PS. Powodzonka z Vanilla "prodżekt" Tongue

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

pfff 3 godziny i ts + clandb ogarniety xd
w clandb widnieje 302 wpisy zbanowane xd lubie banowac Smug
teraz zeby bylo jasne, nie sapac jak komus "zajebisty" team usunalem, bo nie usunalem tylko zbanowalem, a co zbanowane mozna odbanowac...
a to co jest w kategorii "INACTIVE" pojdzie do kosza za rowny miesiac od teraz... i pierdoli mnie to czy jest to legendarny klan sprzed 10 lat czy wczorajszy team, jest inactive i go wyjebie jak nie bedzie zadnego odzewu Happy i wiecie ze to zrobie Happy ---> to sie rowniez tyczy DS bazz Smug ogarnij klanik albo poleci niestety

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Uuuu gud dżob "No to procie" Clan/TS Terrror'ka sorki Moderator'ka się dorobiliśmy... Happy Tak na serio, qrwa 3 godziny i po sprawie? A gadaniny na ten temat kilka dni... I tak dobrze, że wiekszej "opry" nikt nie odstawiał Big grin
Trza wykorzystać potencjał ludzki... @Khaz może się przypomnisz i również co nie co pozamitasz?

Tak luźno rzucam "hasło"... Winking

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

khaz ma teraz za zadanie poruszyc temat Vanilla i robic klany Happy
jeden klan on, jeden ja i moze jeszcze ktos zrobi trzeci xd i juz mozna grac do rankingu,
btw ktos chetny dojsc do klany vanilla ? gramy ctf i tdm Happy mam juz nazwe dla klanu tylko potrzebuje 3 ludzi.

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture

khaz jak szukasz kogos to się pisze Tongue

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Blitz wrote:

khaz jak szukasz kogos to się pisze Tongue

khaz juz chyba ma dziewczyne ;p

echooo ^
echo's picture

ekhm, nie wiem jak to działa - czy trzeba być jakoś konkretnie ukierunkowanym na jeden rodzaj cofnigu, ale ffsqad aktywnie będzie uczestniczyć w vanilla eventach i często spotkać nas można w niedzielę jak gramy ctf'ka, bo tak jak już wcześniej mówiłem, vanilla makes us happy Tongue

khaz'
Clan/TS Moderator

Blitz, masz za małe cycki żeby do mnie startować Tongue

Ale będę pamiętał o Tobie. Nigdy nie grałem z Tobą na vq3 ctf i nie wiem nic o Tobie, na jakiej pozycji grasz, jak bardzo lamisz i czy nie podpierdalasz itemków z bazy przeznaczonych wyłącznie dla obrońców Smug Wpadnij w niedziele na serwer Happy

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture

czyli jednak się nie nadaje powodzenia Tongue

khaz'
Clan/TS Moderator

Każdej osobie znajdzie się miejsce. Mamy nawet takiego Segfaulta i Fiendsina, którzy nie bardzo ogarniają ale mają mnóstwo pasji do tej gry i czerpią z niej kupę frajdy. To wystarczający powód, żeby nawet oni mogli brać udział w kompetentnych rozgrywkach na tym configu. Znam Ciebie troszeczkę i wierzę, że okażesz się zajebiaszczym chłopcem do zdobywania flag jeżeli potrafisz strafe'ować na vq3 a jeżeli zbyt dużo ścian staje Ci na przeszkodzie to myślę, że możesz być dobrym support'erem. Wbijaj, nie pierdol Chatterbox

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain