General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

vanilla to katorga na poczatku, pozniej jak zalapiesz o co chodzi, to czysta frajda... Kazdy ruch, kazdy frag, spierdalanie z flaga na zlamanie karku, albo zabicie przeciwnika rakieta w ryj ulamek sekundy przed zdobyciem punktu. Wpadaj w niedziele Winking

@echo
edytuj ffsquad w clandb i zaznacz vanilla ;p ... dodam wam ts jak bede w domu.

PX*BONES
boneszbo's picture

Ale jazda Winking normalnie q3 w slow motion.
Dobre na trening
Odpalasz /devmap q3dm17
/timescale 2
/g_speeed 500Grasz z Mr Gauntlet(nightmare) przez 7min
Potem wrcasz do podstawowych ustawień/timescale 1/g_speed 350
i grasz i wszystko jest jakby w slowmotion i masz 100% ACC z Raila ;)Długi trzeba grać żeby się przyzwyczaić, że to normalna prędkość Happy

echooo ^
echo's picture

to rozumiem Happy zrobione proszę o ts kanał Tongue

mzi.ql
mzi's picture
Blitz wrote:

czyli jednak się nie nadaje powodzenia Tongue

Kacie dawaj do mnie (jeśli nie jesteś uprzedzony przez te śmieszne czitki). Ja tam biorę to for fun, to nie ekstra liga Happy

khaz'
Clan/TS Moderator

Oooo Krzysiu czyli jednak się łapiesz na ten event? Fajnie! Happy Ale zapomnij ze dostaniesz raila w łapy, sam dopilnuję żebyś nawet na niego nie spojrzał Big grin No, chyba, że chcesz grać w moim teamie to wtedy Ci załatwię parę sztuk... Smug

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
mzi.ql wrote:

Blitz wrote:
czyli jednak się nie nadaje powodzenia Tongue

Kacie dawaj do mnie (jeśli nie jesteś uprzedzony przez te śmieszne czitki). Ja tam biorę to for fun, to nie ekstra liga Happy

moze zakopmy topor wojenny i stworzmy nowy clan vanilla Smug
ja cos tam potrafie grac... ale za to mam fajna nazwe dla klanu xd
wchodzisz ?

mzi.ql
mzi's picture
khaz' wrote:

Oooo Krzysiu czyli jednak się łapiesz na ten event? Fajnie! Happy Ale zapomnij ze dostaniesz raila w łapy, sam dopilnuję żebyś nawet na niego nie spojrzał Big grin No, chyba, że chcesz grać w moim teamie to wtedy Ci załatwię parę sztuk... Smug

Haha Huberciku, w zasadzie mam za sobą tylko kilkanaście duelków, parę FFAczków i TDMek, ale lubię all weapons i nie traktuję tego tak 'poważnie', jak insta, więc czemu nie Big grin A z tym railem to bardzo chętnie spotkam się z Tobą w miejscu jego zbierania, ale w przeciwnej drużynie, mimo, iż liczę się z łomocikiem, a nuż może się uda Big grin

!@#$%&*( terror )_ wrote:

moze zakopmy topor wojenny i stworzmy nowy clan vanilla Smug ja cos tam potrafie grac... ale za to mam fajna nazwe dla klanu xd wchodzisz ?

Jaka to nazwa? Big grin (ty, ale bez przypału prsz xd) No ja generalnie też coś tam gram, rewelacji tak jak mówię nie ma, nie mam praktyki jakoby takowej i doświadczenia, ale to fajna sprawa. Gram to 4fun. Więc jak tam chcecie Tongue

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

serce sie kraje

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture

mnie to ryba z kim grać ale też jakoś szczególnie dobry w tym nie jestem Tongue

bazz
Bazz's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

pfff 3 godziny i ts + clandb ogarniety xd
w clandb widnieje 302 wpisy zbanowane xd lubie banowac Smug
teraz zeby bylo jasne, nie sapac jak komus "zajebisty" team usunalem, bo nie usunalem tylko zbanowalem, a co zbanowane mozna odbanowac...
a to co jest w kategorii "INACTIVE" pojdzie do kosza za rowny miesiac od teraz... i pierdoli mnie to czy jest to legendarny klan sprzed 10 lat czy wczorajszy team, jest inactive i go wyjebie jak nie bedzie zadnego odzewu Happy i wiecie ze to zrobie Happy ---> to sie rowniez tyczy DS bazz Smug ogarnij klanik albo poleci niestety

dzieki za info ale clan leader powinien to ogarnac a,ze spierdolil to raczej pm do ufasa,mnie sprawy e+ forum nie interesuja bo sa tu w wieskzosci same dupolizy. Aaaa i nie gram w zadnym klanie,moj tag z forum mogl Cie zmylic,dawno go nie zmienialem.