General POLSKI Topic
Ale jazda normalnie q3 w slow motion.
Dobre na trening
Odpalasz /devmap q3dm17
/timescale 2
/g_speeed 500Grasz z Mr Gauntlet(nightmare) przez 7min
Potem wrcasz do podstawowych ustawień/timescale 1/g_speed 350
i grasz i wszystko jest jakby w slowmotion i masz 100% ACC z Raila ;)Długi trzeba grać żeby się przyzwyczaić, że to normalna prędkość
to rozumiem zrobione proszę o ts kanał
czyli jednak się nie nadaje powodzenia
Kacie dawaj do mnie (jeśli nie jesteś uprzedzony przez te śmieszne czitki). Ja tam biorę to for fun, to nie ekstra liga
Oooo Krzysiu czyli jednak się łapiesz na ten event? Fajnie! Ale zapomnij ze dostaniesz raila w łapy, sam dopilnuję żebyś nawet na niego nie spojrzał No, chyba, że chcesz grać w moim teamie to wtedy Ci załatwię parę sztuk...
Oooo Krzysiu czyli jednak się łapiesz na ten event? Fajnie! Ale zapomnij ze dostaniesz raila w łapy, sam dopilnuję żebyś nawet na niego nie spojrzał No, chyba, że chcesz grać w moim teamie to wtedy Ci załatwię parę sztuk...
Haha Huberciku, w zasadzie mam za sobą tylko kilkanaście duelków, parę FFAczków i TDMek, ale lubię all weapons i nie traktuję tego tak 'poważnie', jak insta, więc czemu nie A z tym railem to bardzo chętnie spotkam się z Tobą w miejscu jego zbierania, ale w przeciwnej drużynie, mimo, iż liczę się z łomocikiem, a nuż może się uda
moze zakopmy topor wojenny i stworzmy nowy clan vanilla ja cos tam potrafie grac... ale za to mam fajna nazwe dla klanu xd wchodzisz ?
Jaka to nazwa? (ty, ale bez przypału prsz xd) No ja generalnie też coś tam gram, rewelacji tak jak mówię nie ma, nie mam praktyki jakoby takowej i doświadczenia, ale to fajna sprawa. Gram to 4fun. Więc jak tam chcecie
serce sie kraje
mnie to ryba z kim grać ale też jakoś szczególnie dobry w tym nie jestem
pfff 3 godziny i ts + clandb ogarniety xd
w clandb widnieje 302 wpisy zbanowane xd lubie banowac
teraz zeby bylo jasne, nie sapac jak komus "zajebisty" team usunalem, bo nie usunalem tylko zbanowalem, a co zbanowane mozna odbanowac...
a to co jest w kategorii "INACTIVE" pojdzie do kosza za rowny miesiac od teraz... i pierdoli mnie to czy jest to legendarny klan sprzed 10 lat czy wczorajszy team, jest inactive i go wyjebie jak nie bedzie zadnego odzewu i wiecie ze to zrobie ---> to sie rowniez tyczy DS bazz ogarnij klanik albo poleci niestety
dzieki za info ale clan leader powinien to ogarnac a,ze spierdolil to raczej pm do ufasa,mnie sprawy e+ forum nie interesuja bo sa tu w wieskzosci same dupolizy. Aaaa i nie gram w zadnym klanie,moj tag z forum mogl Cie zmylic,dawno go nie zmienialem.
vanilla to katorga na poczatku, pozniej jak zalapiesz o co chodzi, to czysta frajda... Kazdy ruch, kazdy frag, spierdalanie z flaga na zlamanie karku, albo zabicie przeciwnika rakieta w ryj ulamek sekundy przed zdobyciem punktu. Wpadaj w niedziele
@echo
edytuj ffsquad w clandb i zaznacz vanilla ;p ... dodam wam ts jak bede w domu.