General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Lokacja quake/quake III arena/excessiveplus w tym katalogu z tego co pamietam znajduje sie plik "server" odpal go ;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Witać, witać
Dynio jak tam po weselichu? Udałosie? Happy

No motyla noga, nosz qqqqqrcze pióro… Przedwczoraj dostałem esa, że mogę odebrać smartphona z serwisu (pomimo naładowanej baterii sam się wyłączał) - wymienili płytę główną, baterii nie bo minęło 12 miechów, OK. żaden koszt bo chodzą po około 30 ciaków.

Ucieszyłłem się, bo miało to potrwać jeszcze 1 tydzień. Udało mi się nawet zdążyć odebrać fona przed zamknięciem salonu - tuż przed 20stą) … Jeszcze kupiłem kilka piwek i do domu. Po odfajkowaniu domowych obowiązków, siadam w końcu , odpalam „zółwia”. Pięknie się włączył jak ta lala, chcę go odblokować i… nie chu chu Walę tym paluchem po ekranie – nie działa. Dzwonię na infolinię czy jaki tam Hot Line. Mówią, że pewnie przy wymianie płyty czegoś nie podłączyli i mam znowu go oddać… Gaaaaaaaad demyyt!!!

To se jeszcze ode mnie odpoczniecie…. Hehe XD na elitez.eu też Tongue

Mam dylemata Happy Dzisiaj mam wolny wieczór (żona w Kraku, syn ok. 20 idzie spaćku) i nie wiem czy zagrać w kłeja czy oglądnąć mecz naszej reprezentacyi ??? Confused

- Ostatnio grałem… oO (http://www.gametracker.com/laki_luzer) w marcu!? i jestem na głodzie… Pograłbym sobie nawet jeśli bym ciągle dostawał młócki lol

- Meczyk? Marana ta nasza gra już od ładnych kilku lat… Ale zawsze im kibicuję na dobre i na złe…

Nie zależnie od wyboru pifffko będzie i się troszkę nadupcę, a co tam hehe..

PS. Żeby ten post, jak na mnie, nie był za krótkawy Big grin, to mam zagdakę
Skąd jest ten cytat: „„[..] Ale nie ma ziemnioka, jest tylko mroźna zima, halucynacja z niedożywienia i śmierć… […]”

Podpowiem, że z dowcipów – a podoba mi się ten cyatat, bo zamiast ziemnioka można wstawić wszystko XD
Ja ostatnio wstawiam „[…]Ale nie ma czasu na kłeja […]”

Tymczasem
laki

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

"kochać" kłejka ;P weekend pod namiotem z dziczyzna i "złotym alkoholowym deszczem" cokolwiek by to nie znaczyło - haters gonna hate xd

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

buaha mzi jednak czit xd
ale wstyd

madbringer
Madbringer's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

buaha mzi jednak czit xd
ale wstyd

khaz'
Clan/TS Moderator

no ja pierdole remis z Mołdawią D:

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

Blitz
Forum moderator
Blitz's picture
khaz' wrote:

no ja pierdole remis z Mołdawią D:

Nic nowego...

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

„„[..] Ale nie wygraliśmy z Mołdawią i klawitura mi padła w PC, i nie za grałem po ludzku w Q3, jest tylko mroźna zima, halucynacja z niedożywienia i śmierć… […]”

Confused i jeszcze jutro "szkolenie napadowe" w tyrce... ehhhhhh

EDIT: Gdyby wykorzystali 1/4 sytuacji z pierwszej połowy, to nie byłoby tematu i wszyscy by mówili, że "spacerkiem zrobil swoje..." taki sport.

ololo piwo się skończyło Sad

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture
rUnThEoN?! wrote:

[...]

zarzyn wrote:

Hope that you will ban all elitez lag-chit users and jado

@zarzyn Wiem, że dla Ciebie i MZI nie sa teraz, hmm jakt to napisać, chyba "łatwe" chwile, ale jak mam to zinterpretować bo serio nie kumam...? Pomijając jado, bo to dla mnie wogle o co kaman?

Nie wiem skąd skull wziął ten twój cytat, ale fajnie by było gdybyś mi napisał co masz na myśli

Dzięki Winking
laki

khaz'
Clan/TS Moderator

Zarzyn, możesz przybliżyć historię Jado?
Tak się składa, że to mój dobry kolega z Vanilli i gramy ze sobą od ponad 4 lat. Co za bieda się działa, że chciałbyś mu bana wlepić?

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain