General POLSKI Topic
camel takie cos to mam codzien po poludniu na niebie
chemtrails to bardzo dobrze znany problem. jest ogólnoświatowy spisek rządowy aby ograniczyc populacje ludzi tu na Ziemi i w tym celu propagowane jest szkodliwe jedzenie, nawożą nas substancjami chemicznymi, konfilkty itd. gdyż obecnie jest 7,2 miliarda ludzi, a jeszcze 50 lat temu było o połowe mniej.
ale ufo istnieje.
wracajac do tematu quake. Są jeszcze jakies servery 1v1 rail?
kurwa 2x post chetnie skpie komus dupe
wracajac do tematu quake. Są jeszcze jakies servery 1v1 rail?
dobre pytanie!
dawniej był r2duel mozna było fajnie pograć albo na sexyfragers 1v1, a teraz to nie ma i postrzelac laserkami się nie da
camel liczymy na ciebie btw echo co tam ?
camel liczymy na ciebie btw echo co tam ?
no jakoś powolutku, a co tam?
gram teraz vanilla ctf i ffa i duel i kulinsta ,
ale szkoda że r2duel nie ma, fajnie się grało!
kurwa czkawka pijacka to znaczy za duzo vodki. Kurwa a wlasciwie ultima czego ty oczekujes\z. przecież kazdy wie twoj aim bazuje na otwartych mapach, oczekujesz rywalizacji >? kurwa gon się. ile ty masz cm na 360 stopni, wiem ze kazdy inaczej czuje sens. ale ja pierdole te twoj sens.wyjebac tą dm17 z kazdego turniejowego pucharu. @echo r2 duel nie ma bo nie wyłożyłem kasy na serwer, wiem ze wszystich duel cfg r2 byl dobrze zbalansowany, co nie zmienia faktu że liberty i ultima na nie dominowali z czego libertty byl jebany przez pb. a ultima to koks jak mój ban upłyynie to wtedy wykupie serwer by sobie cfg ćwiczyć, dadzio nie chce mi się zmieniać ip kurwa przestan mnie banowac palo
nie moja wina ze ciezko mnie ograc na laserki ale teraz macie szanse misie kolorowe :f