General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
alienM
alienM's picture

Wygląda na to, że Milena jest wszędzie moi drodzy. Wychodzi na to, że Bene i Dynio zmienili punkt zainteresowania z Equinox na obsesje do mnie. Nie przestawajcie gadać to takie śmieszne oglądać was. To zadziwiające jak nisko można upaść, kiedy nie ma się nic ciekawego w życiu do roboty... Kiss

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Google translate our posts, then see if we are interested or what the fuck are we exactly doing, tart, instead of searching for your name mrs. I-don't-waste-time. If google won't help you I'll try to explain for you what it is and why I wasn't happy

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

ROTFL

Czego ona tu szuka d+ ja rozumiem wszędobylskiego jeffa ale to to to przegięcie D+ Jedyny plus to nabity post w topicu Big grin

siemanko laki Winking

There are currently 2 users and 25 guests online.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

Siemasz Papieski! Happy HEHE Ale se wymyśliłeś z tym gmz lol fajna zabawa - to ja typuję @Benio to @fps Big grin <3
@echo ma rację - więcej nas tu pisze niż gra... Żałuję, ale póki co, to również do tej grupy należę i to z powodów podobnych co inni. Życzę sobie jak najszybciej wrócić do fragowania Tongue
I ja również zaczynam dzień od odwiedzenia e+ w tym nasz GPT, który jak słusznie zauważył @Dynio, niedługo pewnie prześcignie naszych sąsiadów...Odwiedzam też tak samo regularnie elitez.eu
Żeby zrobiło się jeszcze sielankowo, napiszę ochoczo, że miło zawsze wszystkich Was tu widzieć XD

PS.Jak najszybciej tutaj dostać bana - rebus/zagadka połączona z pewną kosmitką powyżej Tongue

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

khaz'
Clan/TS Moderator
laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

PS.Jak najszybciej tutaj dostać bana - rebus/zagadka połączona z pewną kosmitką powyżej Tongue

Spytaj Ultime Big grin

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
alienM wrote:

Wygląda na to, że Milena jest wszędzie moi drodzy. Wychodzi na to, że Bene i Dynio zmienili punkt zainteresowania z Equinox na obsesje do mnie. Nie przestawajcie gadać to takie śmieszne oglądać was. To zadziwiające jak nisko można upaść, kiedy nie ma się nic ciekawego w życiu do roboty... Kiss

Zamknij się, przynieś piwo, pokaz cycki, spierdalaj.

zarzyn
zarzyn's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Zamknij się, przynieś piwo, pokaz cycki, spierdalaj.

Laki tu masz Odp w jaki sposób dostać bana szybko.

Happy

echooo ^
echo's picture

zarzyn kiedyś grał, czasem na r2 duel go spotykałem
tak samo terror i benedykt wpadali od czasu do czasu pograć
kszksz i madbringer to nigdy ich nie widziałem grających, a mogliby pokazać co potrafią
coraz rzadziej widzi się również camela, a z tego co widziałem gra bardzo dobrze np w vanille ctf

kszksz
japierdole's picture

@echooo, heh, widzisz, mój czas już chyba minął, zresztą nie grałem zbyt dużo na raillach;p zacząłem pykać jakoś na przełomie 2006-2007, LAN, pózniej mizerne próby na osp (bardzo krótki epizod), następnie CTF głownie na serwerach Borga i Project 9 CTF, czyli e5/e5r/e6, następnie chwilę grałem w BAC, objąłem tam posadę lidera dywizji CTF, mimo wszystko mało grałem na plusie, kiedy BAC sie rozlecialo wróciłem na e5, by po jakimś czasie wrócić do plusa jako gracz .DA|, a następnie jeden z liderów. Na e5 juz nie wrocilem, miałem mała awanturę z Borgami, na plusie wiszę jakoś od 2008-2009, na railach zagrałem kilka meczy w dZ. oraz pTs, od marca zeszłego roku nawet nie dotknalem Quake i nie mam zamiaru, jesli chcesz zobaczyć mnie w grze to pozostają Ci tylko dema, polecam te z eventów CTF na e5 i ostatnie akcje na plusie bo szczerze jako fragger nie imponowalem, natomiast jako capper byłem zupełnie inna historią;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

zarzyn
zarzyn's picture

ja nie gram bo mam popsuty komputer, Mam mnóstwo innych spraw które mi wypełniają dzieńJasne jak już załatwię to co mam załatwić to wtedy naturalnie będe grałna chwilę obecną nie mam czasu

Happy