General POLSKI Topic
Bulwersuje ponieważ wcześniej aplikował na moderatora rankingu i Epsi go zlał, wtedy się obraził, powiedział, że ma wyjebane na e+, to forum i Epsiego, niech to wszystko zdycha, a teraz biegnie jak policjant podpierdolić do komendanta, widziałabyś gdybyś była tu od czerwca 2010, samo granie, a czytanie forum to dwie różne rzeczy, także proponuję nie sugerować się datą mojego konta, gdyż to nie pierwsze ;} skoro piszesz, że zawsze mówisz co myślisz to czasem wypadałoby w ogóle pomyśleć.
Skoro mówię co myślę, to znaczy że pomyślałam No wiesz, po prostu nie chce być dyskryminowana przez to, że jestem tu nowa, mam prawo komentować, to to robię, nie obchodzi mnie komu to piszę. Ale co ja się będę produkować, nie lubię się kłócić.
Nikt tu nikogo nowego nie dyskryminuje, dyskryminuje się idiotów, był jeden całkiem niedawno, właściwie dalej jest z tym, że pisze tylko gg i hb w innych tematach. Możesz komentować, oczywiście, z tym, że to tak jakbym ja wypowiadał się o tym jak mi nabrzmiały cycki w trakcie ciąży, albo jak mnie płód kopie, nie jestem kobietą i raczej nigdy nie będę, więc nie dowiem się co to za uczucie poza namiastką jaką dają opowieści znajomych matek. Skoro więc mówisz to co myślisz, to przede wszystkim pomyśl czy masz co powoedzieć, bo mowa jest srebrem, a milczenie... Jako osoba na chwilę obecną z zewnątrz zapytaj jeśli czegoś nie wiesz. Jako kobieta nie zostałaś nauczona, że w obcym towarzystwie czasem zwykły żart może się okazać powodem do złamania drugiej osobie nosa, bo akurat trafiło na pojeba. Samo zdanie "nie obchodzi mnie komu to pisze" dosyć wiele o Tobie mówi, wyobraź sobie, że po drugiej stronie kabla siedzi człowiek! Tak, istota inte-kurwa-ligentna, wierz bądź nie i ma takie samo prawo komentować. Rób to roztropnie, bo możesz się ośmieszyć, kogoś skrzywdzić, zdenerwować, obrazić, zostać trollem, o wszystkie wymienione tak samo łatwo.
Jako osoba na chwilę obecną z zewnątrz zapytaj jeśli czegoś nie wiesz. Jako kobieta nie zostałaś nauczona, że w obcym towarzystwie czasem zwykły żart może się okazać powodem do złamania drugiej osobie nosa, bo akurat trafiło na pojeba. Samo zdanie "nie obchodzi mnie komu to pisze" dosyć wiele o Tobie mówi, wyobraź sobie, że po drugiej stronie kabla siedzi człowiek! Tak, istota inte-kurwa-ligentna, wierz bądź nie i ma takie samo prawo komentować. Rób to roztropnie, bo możesz się ośmieszyć, kogoś skrzywdzić, zdenerwować, obrazić, zostać trollem, o wszystkie wymienione tak samo łatwo.
Dobrze, następnym razem spytam. Może. Skoro już jesteśmy przy tym, że trzeba być ostrożnym w rozmowie z kimś, to skąd możesz wiedzieć czego zostałam nauczona? Nie raz oberwałam za to co mówiłam i chyba niczego to nie zmienia, taka już jestem, zbyt impulsywna i do wszystkiego podchodzę za bardzo emocjonalnie. No cóż co do ostatniego zdania, radzę Ci to samo : ) Dziękuję, dobranoc, koniec tej jakże bezsensownej konwersacji, która i tak niczego nie zmienia.
Lol, zupełnie się nie dziwię khazow.i. Nawet jakby nic nie miał wspólnego ze Sneaky to powinien postąpić dokładnie tak jak postąpił. I nie ma tutaj znaczenia że nikt racjonalny tego na poważnie nie odbierze. A teror zabrzmiał prawie jakby mu cokolwiek zależało.. Nie spodziewałbym się poważniejszych konsekwencji poza utratą resztek społecznego zaufania na których terror do tej pory jechał.., nie znaczy że ludzie zmienią opinię o nim. Przynajmniej w moim mniemaniu większość osądów została jedynie potwierdzona i nie ma to wydźwięku ani pozytywnego ani negatywnego. Psikus był umiarkowany i na poziomie ale zawiódł społeczne zaufanie, którego gdyby epsi tak nie zdecydował pewnie i tak by nie dostał. Nie można zawsze do końca trzymać się zasad ale trzeba tez przyjąć konsekwencje na klatę..
Także kokojumbo i do przodu! ;]
Nabrzmiale emocje xd powazne problem. Wszystko to na forum. E+
1/3 warning, in-sluts D+
koniec tej jakże bezsensownej konwersacji, która i tak niczego nie zmienia.
brawo! strzał w 10-ychę! szkoda klawiatury
Wyzwanie piwne już przeszło? Nie dostałem nominacji od nikogo nikt mnie nie lubi, nie jestem taki fajny
benus
Będę strzelał - klatwa?
...
Zakończmy temat clandb, khaza i mnie... Uważam, że wyszły widły z igły, tak samo chyba myśli epsilon, bo skończyło się na straszeniu.
...
Proponuję nowy temat, np. "dlaczego terror jest najfajniejszy na świecie", albo "czy krowy mają orgazm", "czy za 100 lat rolnicy będą nosić gumowce".
Tutaj macie kawałek mojego ulubionego boysbandu http://youtu.be/Ul_hcxlA5KU Takie czasy były xd słuchało się nirvany, guns n roses i east 17 xdd