General POLSKI Topic
Wyzwanie piwne już przeszło? Nie dostałem nominacji od nikogo nikt mnie nie lubi, nie jestem taki fajny
piwny chalange . kazdy odpala ts I Pije do utraty przytomnosci
ta i ja zostaje ostatnij zbys sie nie schowal xd
Wyzwanie piwne już przeszło? Nie dostałem nominacji od nikogo nikt mnie nie lubi, nie jestem taki fajny
A tam piwny, jest ogórkowy challenge
http://www.youtube.com/watch?v=VK5U3Lx-FNU
pod koniec :e i zarzyn pada pierwszy
Odniosłem kolejną porażkę pedagogiczną... Jeszcze 400 postów i zjemy Rosjan!
Jeszcze 400 postów i zjemy Rosjan!
dobry tydzień pisania spamu i już@Camel może masz jakieś nowe teorie na Youtubie
wiekszość z was tu piszących na tym forum nie gra w quejka. tylko wchodzi tutaj aby troche potrolować i popisać o byle czym. nie żebym się czepiał, bo każdy może to rboić, ale czy to nie jest bez sensu?
Hmmm, a może mam tu znajomych z którymi dalej w ten sposób utrzymuje kontakt istnieje też możliwość, ze znam sie na Quake, ze grałem w to pare lat i zawsze chętnie służę radą i pomocą? Nie gram już, a dalej jestem moderatorem na Quake.net.pl, co prawda forum e+ jest tam martwe właściwie, ale kiedy tylko ktos sie odezwie zawsze staram sie pomoc, bo mam wiedzę i sie nia dziele, to źle?
dobra, żartowałem, chciałem zrobic małą prowokację taki urwis ze mnie
ja bez kawki i sprawdzenia co się tu dzieje nie mogę rozpoczać dnia inaczej
Jest, jak każdy nałóg. Czasem jednak coś ciekawego tu można znaleźć, a jak straszna nuda to można zawsze kogoś powyzywać i już xd