General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
zarzyn
zarzyn's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Wyzwanie piwne już przeszło? Nie dostałem nominacji od nikogo Sad nikt mnie nie lubi, nie jestem taki fajny Confused

piwny chalange . kazdy odpala ts I Pije do utraty przytomnosci

Happy

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

ta i ja zostaje ostatnij Big grin zbys sie nie schowal xd

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

RAVENNA
ravenna's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Wyzwanie piwne już przeszło? Nie dostałem nominacji od nikogo Sad nikt mnie nie lubi, nie jestem taki fajny Confused

A tam piwny, jest ogórkowy challenge Big grin
http://www.youtube.com/watch?v=VK5U3Lx-FNU

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

pod koniec :e i zarzyn pada pierwszy Big grin

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

kszksz
japierdole's picture

Odniosłem kolejną porażkę pedagogiczną... Jeszcze 400 postów i zjemy Rosjan!

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

zarzyn
zarzyn's picture
kszksz wrote:

Jeszcze 400 postów i zjemy Rosjan!

dobry tydzień pisania spamu i już@Camel może masz jakieś nowe teorie na Youtubie

Happy

echooo ^
echo's picture

wiekszość z was tu piszących na tym forum nie gra w quejka. tylko wchodzi tutaj aby troche potrolować i popisać o byle czym. nie żebym się czepiał, bo każdy może to rboić, ale czy to nie jest bez sensu?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
echooo ^ wrote:

wiekszość z was tu piszących na tym forum nie gra w quejka. tylko wchodzi tutaj aby troche potrolować i popisać o byle czym. nie żebym się czepiał, bo każdy może to rboić, ale czy to nie jest bez sensu?

Jest, jak każdy nałóg. Czasem jednak coś ciekawego tu można znaleźć, a jak straszna nuda to można zawsze kogoś powyzywać i już xd

kszksz
japierdole's picture

Hmmm, a może mam tu znajomych z którymi dalej w ten sposób utrzymuje kontakt istnieje też możliwość, ze znam sie na Quake, ze grałem w to pare lat i zawsze chętnie służę radą i pomocą? Nie gram już, a dalej jestem moderatorem na Quake.net.pl, co prawda forum e+ jest tam martwe właściwie, ale kiedy tylko ktos sie odezwie zawsze staram sie pomoc, bo mam wiedzę i sie nia dziele, to źle?

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

echooo ^
echo's picture

dobra, żartowałem, chciałem zrobic małą prowokację Tongue taki urwis ze mnie Happy
ja bez kawki i sprawdzenia co się tu dzieje nie mogę rozpoczać dnia inaczej Winking