General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Ja nie gram już q3, bo mi po prostu zbrzydło. Grałem od premiery, wcześniej q2 i q1. Btw q1 jest z nich najlepsza, zajebisty klimat, q3 za futurystyczne. Nie gram też dlatego, bo ciągle te same ludzie na serverach, nowi to są tylko ruski, a ten strasznie tępy naród potrafi tylko czitować albo wyzywać od cziterów. Poza tym od kiedy jestem posiadaczem ps3, moja kolekcja gier powiększa się z tygodnia na tydzień. Jakieś 35 gier juz mam i są to same mocne i przezajebiste tytuły... z których przeszedłem ok. 10 xd na jesień planuję zakup ps4, wiec czasu może zabraknąć na te wszystkie gry. Heh a chciałbym jeszcze parę przejść na Nintendo wii xd mam przerobione xd 60 gier na twardym podłączonym do konsoli. Skąd brać czas na to?
Jeśli ktoś z was zastanawia się nad kupnem ps4 a nie miał ps3, to polecam używane ps3 + używane gry. Zrobiłem sobie listę interesujących gier na ps3 i wyszło mi ponad 70 tytułów :0 a do końca roku wyjdzie jeszcze 5 must have.

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
zarzyn wrote:

@Camel może masz jakieś nowe teorie na Youtubie

nie mam zamiaru rozpisywać się tutaj na żaden z tych tematów bo szkoda mojego czasu i energi
to co mogę jedynie wymienić to fakt, że to co się stało na Ukrainię ostatnio to zasługa agendy Unii Europejskiej, która jak pasożyt czyha na kolejny kraj, który może się do niej dopiąć, żeby im wpychać dotację na to i owo, a zarazem cyckać do woli ich obywateli jak inne kraje.
Przy okazji, cały świat miaj okazję dowiedzieć się jak sobię żyję złodziej tzw Janukowycz, to zasługa mediów między innymi Smug

echooo ^ wrote:
coraz rzadziej widzi się również camela, a z tego co widziałem gra bardzo dobrze np w vanille ctf

nie wiem czy jestem dobry w CTF i w dodatku w vanilla, jedyne co sobię przypominam to ostatnią grę na mojej mapce co ją kończe i grę z samymi botami jako test Tongue

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Będę na chacie, to zrobię wam listę mojej kolekcji Winking po to jest kolekcja, żeby się nią chwalić.
Z Ukrainą tematu nie zaczynam. W dupie ich mam, jak nie daj Boże, dołączą do Unii, to całe bydło na zachód wypierdoli i wtedy będzie gorzej dla mnie xd trzeba będzie do. Hameryki lecieć.

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

W dupie ich mam, jak nie daj Boże, dołączą do Unii, to całe bydło na zachód wypierdoli i wtedy będzie gorzej dla mnie xd trzeba będzie do. Hameryki lecieć.

A leć sobię, myślisz że tam będziesz miał lepiej, jak rząd polski liże d*pę amerykańcom, a oni dalej mają na nas wyj*bane i nasze wizy wjazdowe Big grin

Najlepiej oglądnąć film polski pod tytułem "Szczęśliwego Nowego Jorku", żeby się zniechęcić Big grin

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
cml wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:
W dupie ich mam, jak nie daj Boże, dołączą do Unii, to całe bydło na zachód wypierdoli i wtedy będzie gorzej dla mnie xd trzeba będzie do. Hameryki lecieć.

A leć sobię, myślisz że tam będziesz miał lepiej, jak rząd polski liże d*pę amerykańcom, a oni dalej mają na nas wyj*bane i nasze wizy wjazdowe Big grin

Najlepiej oglądnąć film polski pod tytułem "Szczęśliwego Nowego Jorku", żeby się zniechęcić Big grin

Na was może tak, ja mam niemieckie papiery, a już niedługo angielskie xd wiem, że to kurestwo, ale taka prawda, że Polaka gorzej traktuje się niż Niemca. Jeśli chodzi o film, to nie wiem, nie widziałem, ale widziałem serial Londynczycy. To co pokazują w tym serialu, to faktycznie niektórzy tak żyją, ale są to ludzie po podstawowkach, bez angielskiego, których ambicją jest tania najebka, albo odlozycz kasę na auto i wrócić nim na wioskę do Pl xd

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

często wracam do szczęśliwego nowego jorku Big grin kurwa lubię ten film.
PS. Dziś waga zajebała mi z liścia. Wyskoczyło 91kg mojego atletycznego ciała (model razor/id)

w mojej kolekcji gier na hdd jest CS (!?) Path of exail i heroes of newerth. Od czasu do czasu wpada quake 3 i quake live żeby opuścić go po tygodniu Big grin i tak co jakiś czas. Gdyby był na stałe to bym grał całe dnie ;-] Przede wszystkim nie ma z kim posiedzieć na TS i pograć.

** jumper
XV!BENEDYKT wrote:

...Przede wszystkim nie ma z kim posiedzieć na TS i pograć.

Jesteś pewien, że już nikt nie gra? Może dni q3 minęły, ale nadal jest garstka zapaleńców którzy są bardzo często na serwerach. Pozdrawiam

animalchik
fala.q3's picture
XV!BENEDYKT wrote:

często wracam do szczęśliwego nowego jorku Big grin kurwa lubię ten film.
PS. Dziś waga zajebała mi z liścia. Wyskoczyło 91kg mojego atletycznego ciała (model razor/id)

w mojej kolekcji gier na hdd jest CS (!?) Path of exail i heroes of newerth. Od czasu do czasu wpada quake 3 i quake live żeby opuścić go po tygodniu Big grin i tak co jakiś czas. Gdyby był na stałe to bym grał całe dnie ;-] Przede wszystkim nie ma z kim posiedzieć na TS i pograć.

idź na siłkę, pogadaj o koksowaniu i zmień tłuszczyk na mięśnie

I am addicted to life.

echooo ^
echo's picture

fala, również dawno nie widziany w akcji, a było inaczej.
być może już czas na powrót?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
echooo ^ wrote:

fala, również dawno nie widziany w akcji, a było inaczej.
być może już czas na powrót?

Fala juz jest stary dziad Winking