General POLSKI Topic
Udanego Dnia Kobiet drogie Panie <3
PS. Nie jestem za szyfrowaniem, ale z harcerstwa pamiętam dwa proste szyfry:PO-LI-TY-KA-RE-NU oraz GO-DY-PA-RE-LU-KII np. słowo/nickname MIRCWAR, którego lubię i zarazem serdecznie pozdrawiam , będzie MLCWKE oraz MKCWPE...
Udanego Dnia Kobiet drogie Panie <3
Dzięki, jest bardzo udany - na serverze, opychając się czekoladami, które dostałam
widzac zdjecie huberta nie moglem sie oprzec i nie zobaczyc jego hobby. Kurwa nie wiedzialem ze masz tyle nowych filmikow!
Podziwiam jak zawsze
Pozdro mordeczko!
Rispekta!!! Jakbym spróbował choć jednego z tych "spacerków" na wysokościach i choć nie mam lęku wysokości (syn strażaka), to i tak miałbym teraz kisiel w bokserkach... no może kilkanaście lat temu to bym przychojarzył i wrzucił kontr-czelendża , ale obecna polisa na życie nie obejmuje takich spontanów
ale szwagier nie mogę tego na spokojnie oglądać, bo jak na to patrzeę to mam wrażenie, że spadne z krzesła i że do podłogi jest baaardzo daleko
Podczas kręcenia filmiku nie ucierpiały żadne zwierzęta ani nikomu nie stała się żadna krzywda.
Kurwa, kiedyś znajdę tego gościa i razem nakręcimy jakiś filmik xD O ile się nie zesram najpierw.
Gościu jest w chuj do mnie podobny, nawet mamuśka przyznała rację w 0:27 xD
W rosji każdy ma swojego klona
chodzcie postrzelać laserkami misie kolorwe
edit
dam fory xDf
chodzcie postrzelać laserkami misie kolorwe
edit
dam fory xDf
eeee to nie ide
niewatpie