General POLSKI Topic
Ja korzystam z tb7.pl na prawdę tanio i można no limit pobierać z Turbobit. Za 4 funty mamy konto na 100dni.
Codziennie można pobierać ze wszystkich serwisów takich jak egofiles, catshare, bitshare itd. itd.
U mnie moje konto teraz wygląda to tak:
Dostęp Premium ważny do 15.06.2014 | 20:17
Turbobit: Bez limitu | Pozostały limit na serwisy dodatkowe: 35GB
Codziennie chyba dodaje się 5GB lub 10GB nie jestem w stanie tego wykorzystać bo dużo pobieram z turbobit gdzie nie ma limitu. Można pobierać również razem z jDownloaderem żeby wznawiać i pobierać jeden plik w 4 częściach co prawie zawsze daje mi ponad 3mb pobieranie na sek.
Filmów, gier i inne rzeczy szukam najczęściej na peb.pl / exsite.pl / czy darkwarez
W google wpisuje np. site:peb.pl Mentalista Sezon 6 i mam wszystkie wyniki z peba dotyczące tego serialu
EDIT:
Tutaj przykład jak pobieram film Labirynt dzięki tb7.pl + linków z peb.pl
EDIT2: Po paru minutach można mieć film:
Klątwa, walisz suchary niczym Strasburger, i tak cię będę od dzisiaj nazywał ;]
Niee no jak Strasburger? ;C Przecież ja jestem klątwą i tylko klątwą
Dobra Szymku. Patrzę, że znowu zaczynasz dopierdalać na tym forum bezsensowne i chujowe kawały a być może nawet zaraz zaczniesz wstawiać równie śmieszne jak Twoja inteligencja. Spróbuję Cię zawstydzić w takim razie. Może to sprawi, że poczujesz się z tym tak głupio, że już nie będziesz chciał wstawiać rzeczy, które uważasz za śmieszne.
Czego wciąż mi brak?
Przecież wszystko mam...
Obcy ludzie mówią,
że tak zazdroszczą mi...
Czego wciąż mi brak?
Co tak cenne jest?
Że ta nienazwana myśl
Rysą jest na szkle...
Czego wciąż mi brak?
Czego miewam mniej?
Na ulicy mówią mi
Wszystko jest O.K.!...
Czego wciąż mi brak?
Czemu chcę to mieć?
Jaką cenę przyjdzie dać
Za to czego chcę?
Czego wciąż mi brak?
Przecież wszystko mam...
Nie zrozumie nigdy mnie
Ten, kto nie jest sam
Czego wciąż mi brak?
Co tak cenne jest?
Że ta nienazwana myśl
Rysą jest na szkle?
Czego wciąż mi brak?...
Czego miewam mniej?...
Czego wciąż mi brak?...
Czego wciąż mi brak?...
No przepraszam bardzo, ale musiałem wrzucić połowe tekstu tej piosenki jest taka ładna nie mogłem się powstrzymać Co Wy na to <myśli>
khazz, po co Ty go ciupiesz :Djest beka i tyle, niech se chlopak postuje co chce, nie musimy tego czytac, a tym bardziej komentowac ;]
*khaz - A wrzucaj sobie , bo masz z tego ubaw jak Tusk ze śmierci Kaczynskiego , gdy sie w katyniu odwrocili to nie bylo widac łez w oczach ze zginal prezydent tylko sie smieli , jestes taki sam ;C Czy mam przez to rozumieć, że mam zakaz tutaj pisać ? Ja jestem kurwa inny czy co ? Wytłumacz się , ale tak z sensem , żeby Cię każdy zrozumiał , no bo wiesz khaz , krowa co dużo ryczy mało mleka daje...
Trickziu, dziękuję, że mnie sprowadziłeś na ziemię. Faktycznie trochę mi odjebało, że się tym przejmowałem
Tak tylko się zapytam, albo jestem pojebany i niedoinformowany, albo Kaczyński nie zginął w Smoleńsku tylko w Katyniu... Co się stało tak naprawdę?
10 kwietnia 2010 Lech Kaczyński wyleciał z Warszawy rządowym samolotem Tupolew Tu-154M nr 101, by udać się na uroczystości rocznicowe w Katyniu w Rosji. Zginął wraz z żoną i wszystkimi członkami delegacji w katastrofie lotniczej w Smoleńsku w pobliżu lotniska Smoleńsk-Siewiernyj
No jprdl , to pomylić się nie można? No w Smoleńsku , ale gdy były te uroczystości to w katyniu się śmieli i to było widać.
Czy jakoś tak... xD
Khazek ma dziś gorszy dzień
A może wystarczy go ignorować żeby przestał pisać? Albo przynajmniej nie będzie rzucać takimi sucharami, po których mam ochotę palnąć sobie w łeb (moje suchary trzymią jeszcze jakiś poziom, hyh)