General POLSKI Topic
@ alkolova na posła startujesz . i szukasz elektoratu.
ma mój głos
a może zainstaluje quake'a lol
Zainstaluj kłeja szybciutko i daj znać jak będziesz gotów zagrać jakiś meczyk Jak co to w sobotę i niedzielę od 17:00 do 20 na serwerach będę. Pozdrawiam
mircwar chcialby zeby go obgadac ;] obrabiamy dupe?
Ja pierdole skończcie z tą podstawówką.. 3 odważników znalazło sobie ofiarę w postaci nowego.. Żałosne. Klątwa ty też już byś skończył z tymi sucharami.
Pawełku, on nie jest przecież już nowy, ponad rok temu srał tu to samo gówno.Wtedy to pomogło, może tym razem też się uda...
mircwar chcialby zeby go obgadac ;] obrabiamy dupe?
Mircwar? musimy używać od dziś szyfru, żeby nie mogli robić translacji. Mircwar we know that you are swedish spy!
Yep, the code has been broken. You need to start using some secret code-word speak.
mircwar ot ładep Dx
Google auto-recognized English
Alright, Mircwar, let's try harder
Drogi Mircwarze,
Nezemsko ploshemocno Cebie abyś pszezsdał urzywadź google translate do tlumacznenia teko co pishemy dudaj.
Śeldećnie Pośtrafiam,
Hubert.
PS.
Przewińcie do 2:50
Nie wiem jak Wy, ale zawsze mam uśmiech na twarzy, jak w jakimś zagranicznym filmie czy teledysku widzę polski alkohol
tyskie w butelce, z Polski importowane w Luton jest 5 polskich sklepow gdzie wszystko jest importowane, 2 dostawy tygodniowo, od gazet po wędliny, świerzutkie i pyszniutkie Luton to nora, strasznie szaro-bure miasto, ale przynajmniej dostęp do polskich towarow jest pierwszej klasy.Tyskie ostatnio mi znow zasmakowalo... o gustach sie nie rozmawia
mircwar ot ładep Dx