General POLSKI Topic
Han wrote:wrote:Han wrote:[...]Mam deja vu albo historia zaczęła zataczać koło
Koło to masz w samochodzie, a nawet cztery, jeżeli go posiadasz.
kolo to ty jestes jak jestes spoko, a nie jestes wiec nie jestes kolo.
Na jakiej podstawie tak sądzisz?
Pewnie jakieś upośledzenie emocjonalne albo autyzm..
to sawant
Na jakiej podstawie tak sądzisz?
A na jakiej podstawie chcesz to podważyć ?
Ja pierdole skończcie z tą podstawówką.. 3 odważników znalazło sobie ofiarę w postaci nowego.. Żałosne. Klątwa ty też już byś skończył z tymi sucharami.
Za 2h zaczyna się mój weekend najpierw krótka drzemka, potem zakupy... aż wkońcu dupa na kanapie, nogi na stole, ps3 i piwka - mam smaka na Tyskie trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę, bo wreszcie bym gdzieś dupę ruszył do parku. Miłego łikendu
To w UK można w parku pić? xDDD
wrote:Ja pierdole skończcie z tą podstawówką.. 3 odważników znalazło sobie ofiarę w postaci nowego.. Żałosne. Klątwa ty też już byś skończył z tymi sucharami.Like
////////////////////////////
Za 2h zaczyna się mój weekend najpierw krótka drzemka, potem zakupy... aż wkońcu dupa na kanapie, nogi na stole, ps3 i piwka - mam smaka na Tyskie trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę, bo wreszcie bym gdzieś dupę ruszył do parku. Miłego łikendu
Tyskie rozlewane pod manchesterem nie smakuje jak tyskie
Tyskie smakuje jak gówno niezależnie gdzie rozlewane ale rozumiem że pijecie je bardziej z nostalgii niż dla walorów smakowych..
'tyskie ponad wszystkie'
ja zaś pijam taterkę mocną, piwo z charakterem
Ja pierdole skończcie z tą podstawówką.. 3 odważników
znalazło sobie ofiarę w postaci nowego.. Żałosne. Klątwa ty też już byś
skończył z tymi sucharami.
Tak właśnie dobrze powiedziałeś koszmit , nie ma się co spinać przez kabel.
Like
////////////////////////////