General POLSKI Topic
Czy osobiście go znają to nie wiem, aczkolwiek często rozmawiają na teamspeaku po prostu Powiem wam, że uśmiech na twarzy mi się pojawił jak czytałem Wasze posty ^^ i nie jestem po niczyjej stronie tak się nauczyłem w pracy i nie chcę się wtrącać do tej dyskusji, aczkolwiek zapraszam was do zmiany tematu i zakończenia tej jakże interesującej dyskusji gdyż było to śmieszne na początku a potem stało się po prostu żenujące.
Wtrąciłbym swoje dwa zdania lecz najpierw:
PS. Widzę, że ktoś jest tu "głodny" i szuka "mięsa", więc smacznego xd
Padlina...
a tu po staremu....
klatwa jak tu paru mosci panom d**y nie wylizesz do kosci to nie masz prawa pisac na forum =_)
deal with it...
patrzac na to stwierdzam ze brakuje Wam wojny totalnej aby te male sk**wiale umysly byly bardziej pokojowo nastawione.
Tu nie chodzi o lizanie czegokolwiek komukolwiek, sam jesteś przykładem, że zachowując się zupełnie odwrotnie nie zgarniasz od 80% piszących w tym temacie, bo nie piszesz totalnych pierdół ściągniętych z telegazety i innych portali "żarciki na podryw sms" czy czegoś w tym stylu.
Zastanawiam się tylko czy jest to związane z nieprzystosowaniem czy z poziomem IQ.
Oba powody są wysoce prawdopodobne.
Mówisz, że to z nami jest coś nie tak, a z Tobą jest wszystko w porządku.
Jeśli jedna osoba Ci powie, że jesteś martwy to możesz to olać, ale jak mówi Ci to sto osób to już możesz się położyć w grobie i czekać.
kiedy bedzie blaclkista dostepna dla userow forum albo cos w ten desen? D:
PO co Tobie Blacklista ? Chyba by Serbska wieśniara mogła być gdzieś na Topie. (Drugie miejsce gdzie może być na Topie jest na Jeźdzca. prrrrr szalona @ klatwa skończ pisać te suchary. Rozumiem że Ruskich topic należy zdystansować ale nie tędy droga. Załóż sobie jakiegoś Bloga i wylewaj te opowieści.
przychodzi zarowka do zarowki i sie pyta o zarowke
Wydaje mi się, że istnieje już coś takiego na forum w postaci Ostrzeżeń. Gdy użytkownik łamie regulamin forum wtedy dostaje ostrzeżenia. Gdy nadal będzie go łamał po prostu dostęp do pisania nowych postów zostaje mu zablokowany
Ten temat należy do działu Off-Topic więc nie obowiązują tutaj prawdopodobnie wszystkie zasady aczkolwiek obrażanie drugiej osoby w rażący sposób na pewno będzie skutkowało takim ostrzeżeniem ze strony polskich moderatorów.Jak na razie ja nie zauważyłem rażącego obrażania jedynie to niepotrzebne wplątanie się w dyskusje z niektórymi użytkownikami ^^Jest to OffTopic także każdy ma prawo do pisania żartów czy wierszyków a czy kogoś to śmieszy czy interesuje to jebie mnie to i po prostu ignoruje takie posty
Zgadza się, ten dział jest offtopic, każdy może tu pisać co chce, ale w granicach rozsądku, ja pohamowałem swoje wpisy aka 'conspiracy' już dawno temu, ze względu na brak zrozumienia bądź brak zainteresowania co skutkowało odwrotnym efektem w postaci szyderczych postów
W zasadzie nie moderujemy tego tematu, chyba że ktoś dostanie szału i będzie szalał z identycznymi wpisami, więc klatwa, rozważ pisanie pojedyńczego posta, a nie jeden pod drugim
ja wam coś poradzę.
wrzućcie sobie czilautową nutę i nie nakręcajcie się niepotrzebnie
ja pohamowałem swoje wpisy aka 'conspiracy' już dawno temu, ze względu na brak zrozumienia bądź brak zainteresowania co skutkowało odwrotnym efektem w postaci szyderczych postów
\
Ja czekam na kolejne Posty w Twoim wydaniu. ) Bez szydery
Czy tylko ja tak mam tutaj na forum, że jak piszę post w interfejsie graficznym to gdy napiszę coś pod spodem po enterach i tak wiadomość się łączy jakby nie było akapitów??
Test 1 akapit.
Test 2 akapit.