General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
-C4-KOSZMIT wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:
cml wrote:
Oglądał ktoś nowego robocopa? Ostatnio rremaki na czasie, ale ich jakosc jest denna, wiec po robocopie dużo się nie spodziewam. Największą profanacja była nowa pamieć absolutna :E absolutne dno

oglądałem obydwa, wszystkie dzisiejsze remaki są do dupy, coraz gorsze filmy robią, bez tego czegoś...

Wszystko jest w dzisiejszych czasach bez tego czegoś, bez smaku, nijakie... Współczuję dzieciakom które przeżywają swą młodość w dzisiejszych czasach, jak ja byłem dzieckiem, to wszystko było zajebiste xd

Gadacie jak 2 dziadki Tongue Holywood robi całą masę chłamu i zawsze robił. Nawet w pierwszej połowie XX wieku powstała cała masa chłamowatych filmów Tongue Znam parę zajebistych remaków kultowych filmów, żeby daleko nie szukać Batman Nolana. Co do czasów to nasze mózgi niestety tak działają że wspomnienia dobre są wzmacniane a złe wymazywane. Dlatego tak błogo wspominamy dobre chwile z dzieciństwa i dlatego też ci którzy mieli zjebane dzieciństwo (gwałty, alkoholizm i tp traumy) niewiele z niego pamiętają. Jeszcze odnośnie filmów - remaki dobrych filmów są niestety zmorą współczesnych czasów bo łatwiej odgrzać starego kotleta którego ludzie jedli ze smakiem jak był świeży bo jest gwarancja że ludzie nęceni zapachem przyjdą znowu i się sprzeda z zyskiem. Dlatego teraz Spileberg bierze się za remake West Side Story zamiast nakręcić coś nowego, aczkolwiek pewnie Spielberg akurat zrobi coś chociaż w małym stopniu wartościowego w przeciwieństwie do całej masy partaczy.

wg mnie stary batman byl lepszy Tongue swietny joker, swietna kobieta kot i swietny czlowiek pingwin, ale przede wszystkim swietne gotham, te gotyckie budynki, mrok, tajemniczosc.Batman nolana to dla mnie tylko swietna rola heatha ledgera (polecam z nim film "candy"), reszta jest taka sobie, taki sobie film akcji.
btw odnosnie batmana i jokera Smug nie dawalem tu jeszcze mojego ostatniego tattoo :>wzor z komiksu, kolory troche poprzeinaczane, zeby bylo oryginalnie i kolorowo xd... no ale joker jest

PX*BONES wrote:

Ja korzystam z tb7.pl na prawdę tanio i można no limit pobierać z Turbobit. Za 4 funty mamy konto na 100dni.
Codziennie można pobierać ze wszystkich serwisów takich jak egofiles, catshare, bitshare itd. itd.
U mnie moje konto teraz wygląda to tak:
Dostęp Premium ważny do 15.06.2014 | 20:17
Turbobit: Bez limitu | Pozostały limit na serwisy dodatkowe: 35GB

Codziennie chyba dodaje się 5GB lub 10GB nie jestem w stanie tego wykorzystać bo dużo pobieram z turbobit gdzie nie ma limitu. Można pobierać również razem z jDownloaderem żeby wznawiać i pobierać jeden plik w 4 częściach co prawie zawsze daje mi ponad 3mb pobieranie na sek.
Filmów, gier i inne rzeczy szukam najczęściej na peb.pl / exsite.pl / czy darkwarez

W google wpisuje np. site:peb.pl Mentalista Sezon 6 i mam wszystkie wyniki z peba dotyczące tego serialu Happy

EDIT:
Tutaj przykład jak pobieram film Labirynt dzięki tb7.pl + linków z peb.pl

EDIT2: Po paru minutach można mieć film:

Dzieki bardzo, polecam wszystkim trb7.pl Happy bardzo fajna sprawa, wg mnie lepsze od rapids.pl (z ktorego wlasnie rezygnuje).

... ale pytanie bylo "skad sciagacie" a nie "czym i jak sciagacie" Happy
ja mam tylko 2 zrodla w sumie, darkwarez.pl i peb.pl
czasem szukam tez na chomikuj.pl ale to jest ostatecznosc.

Chce tez przypomniec, ze glownie chodzi mi o filmy z oryginalnymi sciezkami dzwiekowymi i jakosci min. 720p.

EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza) i przyznaje, ze jestem w szoku.Szybka rejestracja i setki filmow za friko, a streaming zapierdala jak ta lala. Mozna nawet sciagac w 1080p tylko, ze wtedy to juz trzeba placic za konto premium, ale chyba sie skusze, bo widze ze warto.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza) i przyznaje, ze jestem w szoku.Szybka rejestracja i setki filmow za friko, a streaming zapierdala jak ta lala. Mozna nawet sciagac w 1080p tylko, ze wtedy to juz trzeba placic za konto premium, ale chyba sie skusze, bo widze ze warto.

http://www.excessiveplus.net/forums/thread/general-polski-topic?page=326#comment-439287

ZDRAJCO! A MIAŁEM CIĘ ZA PRZYJACIELA A TY KHAZA WOLISZ ;'( <SELFKILL>

khaz'
Clan/TS Moderator

EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza)

Pierwsze słyszę o takiej stronie ale mniejsza; Cieszę się, że wolisz mnie od Benysława. Dziękuję serdecznie za ten miły gest, i stawiam śmiałą tezę, że możemy zostać jeszcze najlepszymi przyjaciółmi 4EVER na e+ Kiss

Beniu:

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

VENDETTA KLATWA

Zagadka ta jest przyzwoita , ma to Książę Jezuita , ma generał Starościna i na "D" to się zaczyna , z czterech liter to się składa , chłopiec często w spodnie wkłada , panny myją to starannie raz w miednicy , a raz w wannie , panny dobrze pielęgnują , czasem chłopcu ofiarują , czasem swędzi , ale z rzadka , salonowa to zagadka.

PX*BONES
boneszbo's picture

Myślałem, że tyłek ale na D to Dłoń chyba

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
XV!BENEDYKT wrote:

http://www.excessiveplus.net/forums/thread/general-polski-topic?page=326#comment-439287

ZDRAJCO! A MIAŁEM CIĘ ZA PRZYJACIELA A TY KHAZA WOLISZ ;'( <SELFKILL>

Sorry, pomyliłem was, ale widziałem ze to ktoś kogo nie cierpię xddd

echooo ^
echo's picture
PX*BONES wrote:

Myślałem, że tyłek ale na D to Dłoń chyba

chyba trafiłeś Winking
ja pomyślałem, że odpowiedx to dupa

zarzyn
zarzyn's picture

na cztery litery DOWN .??

Happy