General POLSKI Topic
EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza) i przyznaje, ze jestem w szoku.Szybka rejestracja i setki filmow za friko, a streaming zapierdala jak ta lala. Mozna nawet sciagac w 1080p tylko, ze wtedy to juz trzeba placic za konto premium, ale chyba sie skusze, bo widze ze warto.
http://www.excessiveplus.net/forums/thread/general-polski-topic?page=326#comment-439287
ZDRAJCO! A MIAŁEM CIĘ ZA PRZYJACIELA A TY KHAZA WOLISZ ;'( <SELFKILL>
EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza)
Pierwsze słyszę o takiej stronie ale mniejsza; Cieszę się, że wolisz mnie od Benysława. Dziękuję serdecznie za ten miły gest, i stawiam śmiałą tezę, że możemy zostać jeszcze najlepszymi przyjaciółmi 4EVER na e+
Beniu:
Zagadka ta jest przyzwoita , ma to Książę Jezuita , ma generał Starościna i na "D" to się zaczyna , z czterech liter to się składa , chłopiec często w spodnie wkłada , panny myją to starannie raz w miednicy , a raz w wannie , panny dobrze pielęgnują , czasem chłopcu ofiarują , czasem swędzi , ale z rzadka , salonowa to zagadka.
Myślałem, że tyłek ale na D to Dłoń chyba
Myślałem, że tyłek ale na D to Dłoń chyba
chyba trafiłeś
ja pomyślałem, że odpowiedx to dupa
na cztery litery DOWN .??
na cztery litery DOWN .??
Dłoń tak.
wg mnie stary batman byl lepszy swietny joker, swietna kobieta kot i swietny czlowiek pingwin, ale przede wszystkim swietne gotham, te gotyckie budynki, mrok, tajemniczosc.Batman nolana to dla mnie tylko swietna rola heatha ledgera (polecam z nim film "candy"), reszta jest taka sobie, taki sobie film akcji.
btw odnosnie batmana i jokera nie dawalem tu jeszcze mojego ostatniego tattoo :>wzor z komiksu, kolory troche poprzeinaczane, zeby bylo oryginalnie i kolorowo xd... no ale joker jest
Dzieki bardzo, polecam wszystkim trb7.pl bardzo fajna sprawa, wg mnie lepsze od rapids.pl (z ktorego wlasnie rezygnuje).
... ale pytanie bylo "skad sciagacie" a nie "czym i jak sciagacie"
ja mam tylko 2 zrodla w sumie, darkwarez.pl i peb.pl
czasem szukam tez na chomikuj.pl ale to jest ostatecznosc.
Chce tez przypomniec, ze glownie chodzi mi o filmy z oryginalnymi sciezkami dzwiekowymi i jakosci min. 720p.
EDIT:hmm obczailem tez noobroom.com (od khaza) i przyznaje, ze jestem w szoku.Szybka rejestracja i setki filmow za friko, a streaming zapierdala jak ta lala. Mozna nawet sciagac w 1080p tylko, ze wtedy to juz trzeba placic za konto premium, ale chyba sie skusze, bo widze ze warto.