General POLSKI Topic
Pewnie polak ukradł, bo Polacy zawsze na złodziei wychodzą
dobra, moja kolej na sucharka
sucharowe pytanie: gdzie można obejrzeć najlepsze mecze reprezentacji polski w nożnej?
Bo pchła.
Co się tak uczepiłeś pchły z wcześniejszej zagadki?
Pewnie polak ukradł, bo Polacy zawsze na złodziei wychodzą
Tak , dokładnie.
dobra, moja kolej na sucharka
sucharowe pytanie: gdzie można obejrzeć najlepsze mecze reprezentacji polski w nożnej?
W sieci
Yeah, mój sucharowy zmysł na coś się przydał : D
echo - pewnie w fifie xd.
gdzie można obejrzeć najlepsze mecze reprezentacji polski w nożnej?
w tvp historia
Echo jestes zwyciesca
Oglądał ktoś nowego robocopa? Ostatnio rremaki na czasie, ale ich jakosc jest denna, wiec po robocopie dużo się nie spodziewam. Największą profanacja była nowa pamieć absolutna :E absolutne dno
oglądałem obydwa, wszystkie dzisiejsze remaki są do dupy, coraz gorsze filmy robią, bez tego czegoś...
wrote:wrote:Oglądał ktoś nowego robocopa? Ostatnio rremaki na czasie, ale ich jakosc jest denna, wiec po robocopie dużo się nie spodziewam. Największą profanacja była nowa pamieć absolutna :E absolutne dnooglądałem obydwa, wszystkie dzisiejsze remaki są do dupy, coraz gorsze filmy robią, bez tego czegoś...
Wszystko jest w dzisiejszych czasach bez tego czegoś, bez smaku, nijakie... Współczuję dzieciakom które przeżywają swą młodość w dzisiejszych czasach, jak ja byłem dzieckiem, to wszystko było zajebiste xd
Gadacie jak 2 dziadki Holywood robi całą masę chłamu i zawsze robił. Nawet w pierwszej połowie XX wieku powstała cała masa chłamowatych filmów Znam parę zajebistych remaków kultowych filmów, żeby daleko nie szukać Batman Nolana. Co do czasów to nasze mózgi niestety tak działają że wspomnienia dobre są wzmacniane a złe wymazywane. Dlatego tak błogo wspominamy dobre chwile z dzieciństwa i dlatego też ci którzy mieli zjebane dzieciństwo (gwałty, alkoholizm i tp traumy) niewiele z niego pamiętają. Jeszcze odnośnie filmów - remaki dobrych filmów są niestety zmorą współczesnych czasów bo łatwiej odgrzać starego kotleta którego ludzie jedli ze smakiem jak był świeży bo jest gwarancja że ludzie nęceni zapachem przyjdą znowu i się sprzeda z zyskiem. Dlatego teraz Spileberg bierze się za remake West Side Story zamiast nakręcić coś nowego, aczkolwiek pewnie Spielberg akurat zrobi coś chociaż w małym stopniu wartościowego w przeciwieństwie do całej masy partaczy.
Oglądał ktoś nowego robocopa? Ostatnio rremaki na czasie, ale ich jakosc jest denna, wiec po robocopie dużo się nie spodziewam. Największą profanacja była nowa pamieć absolutna :E absolutne dno