General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
RAVENNA
ravenna's picture

Pewnie polak ukradł, bo Polacy zawsze na złodziei wychodzą Confused

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

echooo ^
echo's picture

dobra, moja kolej na sucharka Tongue
sucharowe pytanie: gdzie można obejrzeć najlepsze mecze reprezentacji polski w nożnej?

VENDETTA KLATWA
khaz' wrote:

Bo pchła.

Co się tak uczepiłeś pchły z wcześniejszej zagadki?

RAVENNA wrote:
Pewnie polak ukradł, bo Polacy zawsze na złodziei wychodzą Confused

Tak , dokładnie.

echooo ^ wrote:
dobra, moja kolej na sucharka Tongue
sucharowe pytanie: gdzie można obejrzeć najlepsze mecze reprezentacji polski w nożnej?

W sieci Tongue

RAVENNA
ravenna's picture

Yeah, mój sucharowy zmysł na coś się przydał : D

echo - pewnie w fifie xd.

To be a rock and not to roll.

khaz'

UFFAS * DSS wrote:
super last minute recruit join XD i saw bax was recruting like a tornado in last minutes

echooo ^
echo's picture
echooo ^ wrote:

gdzie można obejrzeć najlepsze mecze reprezentacji polski w nożnej?

w tvp historia
Big grin

zarzyn
zarzyn's picture

Echo jestes zwyciesca

Happy

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic

Oglądał ktoś nowego robocopa? Ostatnio rremaki na czasie, ale ich jakosc jest denna, wiec po robocopie dużo się nie spodziewam. Największą profanacja była nowa pamieć absolutna :E absolutne dno

cml
Forum moderator Rank moderator LIVING LEGEND
camel-xp's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Oglądał ktoś nowego robocopa? Ostatnio rremaki na czasie, ale ich jakosc jest denna, wiec po robocopie dużo się nie spodziewam. Największą profanacja była nowa pamieć absolutna :E absolutne dno

oglądałem obydwa, wszystkie dzisiejsze remaki są do dupy, coraz gorsze filmy robią, bez tego czegoś...

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
cml wrote:

oglądałem obydwa, wszystkie dzisiejsze remaki są do dupy, coraz gorsze filmy robią, bez tego czegoś...

Wszystko jest w dzisiejszych czasach bez tego czegoś, bez smaku, nijakie... Współczuję dzieciakom które przeżywają swą młodość w dzisiejszych czasach, jak ja byłem dzieckiem, to wszystko było zajebiste xd

-C4-KOSZMIT
Rank moderator

cml wrote:

Wszystko jest w dzisiejszych czasach bez tego czegoś, bez smaku, nijakie... Współczuję dzieciakom które przeżywają swą młodość w dzisiejszych czasach, jak ja byłem dzieckiem, to wszystko było zajebiste xd

Gadacie jak 2 dziadki Tongue Holywood robi całą masę chłamu i zawsze robił. Nawet w pierwszej połowie XX wieku powstała cała masa chłamowatych filmów Tongue Znam parę zajebistych remaków kultowych filmów, żeby daleko nie szukać Batman Nolana. Co do czasów to nasze mózgi niestety tak działają że wspomnienia dobre są wzmacniane a złe wymazywane. Dlatego tak błogo wspominamy dobre chwile z dzieciństwa i dlatego też ci którzy mieli zjebane dzieciństwo (gwałty, alkoholizm i tp traumy) niewiele z niego pamiętają. Jeszcze odnośnie filmów - remaki dobrych filmów są niestety zmorą współczesnych czasów bo łatwiej odgrzać starego kotleta którego ludzie jedli ze smakiem jak był świeży bo jest gwarancja że ludzie nęceni zapachem przyjdą znowu i się sprzeda z zyskiem. Dlatego teraz Spileberg bierze się za remake West Side Story zamiast nakręcić coś nowego, aczkolwiek pewnie Spielberg akurat zrobi coś chociaż w małym stopniu wartościowego w przeciwieństwie do całej masy partaczy.

- Gentelmans, we are dealing with someone here who has absolutely no life..
- How do you kill that which has no life..?