General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
?_________?

Normalnie chyba zaraz Ewa Drzyzga sie podejmie zrobienia z wami nowego odcinka Rozmowy w Tłoku Big grin
Hehhehe tak poza tym siemandero wariaty Happy

--))))d(-_-)b((((--

animalchik
fala.q3's picture

@zarzyn, mozliwe ze ciebie pomylilem, ale bardziej sadze ze to ty myslales ze to ja gram nie nymph mimo tego ze pisala po rusku, frustracje potrafia doprowadzic do negowania przeroznych faktow nawet tych najbardziej oczywistych, takich jak dowodow przeciwko tobie jest caly wagon a ty wciaz sie wypierasz, heh

w jednym zdanu piszesz ze nie rozmawiasz na serwerze a w drugim piszesz ze jednak rzucasz docinki na serwerze, znow sie wypierasz swoich wlasnych slow jak z tym haxem co uploadowales na forum? heh

w dodatku znow obrazasz bogu ducha winna dziewczyne (rose) a zaraz po tym piszesz ze tylko do mnie bys takie slowa skierowal, stary masz rozdwojenie jazni czy jak? Happy

odpowiedziałem też na twoje śmieszne zarzuty co do mojej osoby, których nikt poza tobą samym nie bierze na powarzenie, ale ty wciąż to negujesz i starasz się przeciągnąć temat którego nie ma tylko dlatego że wytknąłem tobie że jesteś wstrętnym cziterem co zresztą też wypierasz... koleś coś jednak musi być z tobą nie tak

I am addicted to life.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
khaz' wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:

Dziękuję za info. Oto rzecz, na którą czekam bardziej niż na The Walking Dead season 2 [gra]. Na sama myśl o nowej cyberpunkowej grze mam ochotę wyjść na ulicę i zgwałcić jakąś podstarzałą nastolatkę wracającą z wieczornej mszy Smug Nie mogę się doczekać.

Happy tez cos w tych klimatach Happy rok 2013 w ogole ma byc cyberpunkowy... no czekam na oficjalne zapowiedzi nowego playstation i xboxa Happy bo wszystkie premiery "duzych" gier koncza sie gdzies w polowie roku... co moze oznaczac tylko jedno ^^

edit:
dawno sie tak nie usmialem na trzezwo xd 4:08 przehuj pies ruchacz xd
http://www.youtube.com/watch?v=lbWWohof2yA

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

khaz'
Clan/TS Moderator

Poczytałem trochę o tej gierce i przyznam, że jakoś mi zalatuje kiczem. Najbardziej przeraża mnie system walk, niczym z Debil May Cry, oblukaj tutaj:
http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=22869

Recenzja gry wywołuje u mnie emocje równe takim, jakie towarzyszą mi przy czytaniu Recenzji Kangurka Kao [i tak mam wszystkie kangurki-oryginałki w boxach xd].

Jedyne co mi się spodobało, to oczywiście nocna cyberpunkowa oprawa graficzna.

Tak se myślę... Pierdole smuty a i tak ją przejdę albo nawet oryginałkę kupię, bo coś mi się wydaje, że będzie kosztowała poniżej 100zł.

Co do nowych platform xbox/ps to na początku jak ps2 wyszedł i się srałem, żeby go kupić. W końcu kupiłem i nie miałem w co grać na nim poza NFS, nie lubię fify/pes a w jakieś koszykówki czy coś to nie miałbym z kim grać więc stoi do dzisiaj prawie nieśmigany. Chodzi mi o to, że... po prostu chciałem dać znać, że nie kupię tych plastikowych pudełek, hihi.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
khaz' wrote:

Poczytałem trochę o tej gierce i przyznam, że jakoś mi zalatuje kiczem. Najbardziej przeraża mnie system walk, niczym z Debil May Cry, oblukaj tutaj:
http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=22869

Recenzja gry wywołuje u mnie emocje równe takim, jakie towarzyszą mi przy czytaniu Recenzji Kangurka Kao [i tak mam wszystkie kangurki-oryginałki w boxach xd].

Jedyne co mi się spodobało, to oczywiście nocna cyberpunkowa oprawa graficzna.

Tak se myślę... Pierdole smuty a i tak ją przejdę albo nawet oryginałkę kupię, bo coś mi się wydaje, że będzie kosztowała poniżej 100zł.

Co do nowych platform xbox/ps to na początku jak ps2 wyszedł i się srałem, żeby go kupić. W końcu kupiłem i nie miałem w co grać na nim poza NFS, nie lubię fify/pes a w jakieś koszykówki czy coś to nie miałbym z kim grać więc stoi do dzisiaj prawie nieśmigany. Chodzi mi o to, że... po prostu chciałem dać znać, że nie kupię tych plastikowych pudełek, hihi.

poruszyles dobry temat Happy konsole Happy jutro ogarne jakis fajny poscik... teraz ide ogladac jakas maride waleczna czy cos xd dziewczyna sciagnela

twoj fryzjer

Witam i pytam czy są jeszcze może zwykłe serwery e+ 1vs1 w których granaty zamiast od razu wybuchać przylepiały się na kilka sekund Smug ?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
twoj fryzjer wrote:

Witam i pytam czy są jeszcze może zwykłe serwery e+ 1vs1 w których granaty zamiast od razu wybuchać przylepiały się na kilka sekund Smug ?

nie ma, teraz sie liczy spam i napierdalanie czym popadnie, zeby robilo boom boom

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
khaz' wrote:

Co do nowych platform xbox/ps to na początku jak ps2 wyszedł i się srałem, żeby go kupić. W końcu kupiłem i nie miałem w co grać na nim poza NFS, nie lubię fify/pes a w jakieś koszykówki czy coś to nie miałbym z kim grać więc stoi do dzisiaj prawie nieśmigany.

jak nie grales tos pipa:
ico
shadow of the colossus
okami
black
silent hill 2
metal gear solid 2, 3
soul reaver 2
wipeout fusion
killzone
primal
kingdom hearts 2