General POLSKI Topic
Ehhhh... Nie wierzę, serio mówisz? Znowu?
I weź tu kogoś pochwal za elokwentną, edukującą i naprawdę ciekawą wypowiedź, a zostaniesz nazwany dopolizem. Aż się, kurwa, przykro robi.
Tak sobie myślę, nawet jeśli tak uważasz, to wytłumacz mi jaki miałbym mieć interes w lizaniu Fali dupy. Proszę Cię o to naprawdę pięknie, z wisienką na wierzchu.
Żeby zdobyć jakiegoś przyjaciela w internecie, którego nigdy pewnie i tak nie zobaczę w realnym świecie? Błagam Cię, litości...
Uważaj to za co, co chcesz. Po prostu gdy się czyta różny chłam na tym forum to takie posty jak Fali są istnym rarytasem i wzbudzają ciekawość odbiorcy.
jaki miałbym mieć interes w lizaniu Fali dupy.
lubisz słona wodę?
fala co sie z toba stalo? kiedys mozna nawet bylo z toba beke potoczyc jak grales na ng a teraz to zachowujesz sie jak by ktos ci zaaplikowal kij w dupe ; <
fala co sie z toba stalo? kiedys mozna nawet bylo z toba beke potoczyc jak grales na ng a teraz to zachowujesz sie jak by ktos ci zaaplikowal kij w dupe ; <
o czym dobitnie świadczy mój poprzedni post :ASD
to my się znamy? bo tak na prawdę to ja nigdy nie byłem rozmowny, ale mam za sobą udawane historie że jestem gejem lub murzynem albo cziterem ten kij w dupę to pewnie po wczorajszym martwym ciągu bo mnie trochę docisnęło
nie żebym był jakiś wrednym chujem, ale ten numer zarzyna nie pusze płazem, to i może dlatego wychodzi że jestem wredny dla niego
chodzilo mi o charakter a nie o to ze robiles plecy wczoraj ; ) kiedys byles normanym typem ze mozna bylo pogadac nie murzynem i gejem ; ) jak grales w sng ano znamy sie ; ) sam grales w tym czasie z czitem w clanie...po tym jak odszedles z sf ; ) a ja nie pamietam jaki nick mialem ale bylem wtedy w qvp chyba ; p a zarzyn co Ci zrobil? wygral z toba 1v1? ;D ze go nie lubisz?xD
JASNE
MIŁEGO MARNOWANIA CZASU
TY FALA SŁYSZAŁEM ŻE ROZMOWY W TOKU W NOWYM ROKU TY BĘDZIESZ PROWADZIŁ
ALE BIORĄC POD UWAGE TWOJĄ WIEDZE NA KAŻDY TEMAT NIKOGO TO DZIWIĆ NIE POWINNO
POZDRÓWKA
Po prostu nie pierwszy raz mi to zarzucasz i już nie odróżniam prawdy od żartu.
Miłego weekendu chłopaki, nie rozrabiajcie.
[...]sam grales w tym czasie z czitem w clanie...po tym jak odszedles z sf ; ) a ja nie pamietam jaki nick mialem ale bylem wtedy w qvp chyba
z dwoma czitami nie jednym
jak to nicka nie pamiętasz? kurna to taki argument jak zarzyn mówi że się pomylił i to nie od mzi ma haxa ;D
BOLI ŻE NIE MOŻESZ UDOWODNIĆ
TAKI SARKAZM BYŁ W MOICH WYPOWIEDZIACH ALE TY JAKO
MURZYN EWENTUALNIE GEJ PEWNIE TO ZROZUMIESZ
ALBO I NIE
luz gitara nie bulwersuj sie xd zartowalem tylko xd
teraz jestes na jego terenie xd