General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
khaz'
Clan/TS Moderator

Ehhhh... Nie wierzę, serio mówisz? Znowu? Straight face

I weź tu kogoś pochwal za elokwentną, edukującą i naprawdę ciekawą wypowiedź, a zostaniesz nazwany dopolizem. Aż się, kurwa, przykro robi.

Tak sobie myślę, nawet jeśli tak uważasz, to wytłumacz mi jaki miałbym mieć interes w lizaniu Fali dupy. Proszę Cię o to naprawdę pięknie, z wisienką na wierzchu.
Żeby zdobyć jakiegoś przyjaciela w internecie, którego nigdy pewnie i tak nie zobaczę w realnym świecie? Błagam Cię, litości...

Uważaj to za co, co chcesz. Po prostu gdy się czyta różny chłam na tym forum to takie posty jak Fali są istnym rarytasem i wzbudzają ciekawość odbiorcy.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

animalchik
fala.q3's picture
khaz' wrote:

jaki miałbym mieć interes w lizaniu Fali dupy.

lubisz słona wodę?

I am addicted to life.

inFectedpump
sin's picture

fala co sie z toba stalo? kiedys mozna nawet bylo z toba beke potoczyc jak grales na ng a teraz to zachowujesz sie jak by ktos ci zaaplikowal kij w dupe ; <

animalchik
fala.q3's picture
inFectedpump wrote:

fala co sie z toba stalo? kiedys mozna nawet bylo z toba beke potoczyc jak grales na ng a teraz to zachowujesz sie jak by ktos ci zaaplikowal kij w dupe ; <

o czym dobitnie świadczy mój poprzedni post :ASD

to my się znamy? bo tak na prawdę to ja nigdy nie byłem rozmowny, ale mam za sobą udawane historie że jestem gejem lub murzynem albo cziterem ten kij w dupę to pewnie po wczorajszym martwym ciągu bo mnie trochę docisnęło

nie żebym był jakiś wrednym chujem, ale ten numer zarzyna nie pusze płazem, to i może dlatego wychodzi że jestem wredny dla niego

I am addicted to life.

inFectedpump
sin's picture

chodzilo mi o charakter a nie o to ze robiles plecy wczoraj ; ) kiedys byles normanym typem ze mozna bylo pogadac nie murzynem i gejem ; ) jak grales w sng ano znamy sie ; ) sam grales w tym czasie z czitem w clanie...po tym jak odszedles z sf ; ) a ja nie pamietam jaki nick mialem ale bylem wtedy w qvp chyba ; p a zarzyn co Ci zrobil? wygral z toba 1v1? ;D ze go nie lubisz?xD

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
khaz' wrote:

Ehhhh... Nie wierzę, serio mówisz? Znowu? Straight face

I weź tu kogoś pochwal za elokwentną, edukującą i naprawdę ciekawą wypowiedź, a zostaniesz nazwany dopolizem. Aż się, kurwa, przykro robi.

Tak sobie myślę, nawet jeśli tak uważasz, to wytłumacz mi jaki miałbym mieć interes w lizaniu Fali dupy. Proszę Cię o to naprawdę pięknie, z wisienką na wierzchu.
Żeby zdobyć jakiegoś przyjaciela w internecie, którego nigdy pewnie i tak nie zobaczę w realnym świecie? Błagam Cię, litości...

Uważaj to za co, co chcesz. Po prostu gdy się czyta różny chłam na tym forum to takie posty jak Fali są istnym rarytasem i wzbudzają ciekawość odbiorcy.

luz gitara nie bulwersuj sie xd zartowalem tylko xd

inFectedpump wrote:

fala co sie z toba stalo? kiedys mozna nawet bylo z toba beke
potoczyc jak grales na ng a teraz to zachowujesz sie jak by ktos ci
zaaplikowal kij w dupe ; <

teraz jestes na jego terenie xd

zarzyn
zarzyn's picture
animalchik wrote:

Happy JASNE
MIŁEGO MARNOWANIA CZASU

TY FALA SŁYSZAŁEM ŻE ROZMOWY W TOKU W NOWYM ROKU TY BĘDZIESZ PROWADZIŁ
ALE BIORĄC POD UWAGE TWOJĄ WIEDZE NA KAŻDY TEMAT NIKOGO TO DZIWIĆ NIE POWINNO
POZDRÓWKA Happy

Happy

khaz'
Clan/TS Moderator

Po prostu nie pierwszy raz mi to zarzucasz i już nie odróżniam prawdy od żartu.

Miłego weekendu chłopaki, nie rozrabiajcie.

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

animalchik
fala.q3's picture
inFectedpump wrote:

[...]sam grales w tym czasie z czitem w clanie...po tym jak odszedles z sf ; ) a ja nie pamietam jaki nick mialem ale bylem wtedy w qvp chyba

z dwoma czitami nie jednym

jak to nicka nie pamiętasz? kurna to taki argument jak zarzyn mówi że się pomylił i to nie od mzi ma haxa ;D

I am addicted to life.

zarzyn
zarzyn's picture

Happy BOLI ŻE NIE MOŻESZ UDOWODNIĆ

TAKI SARKAZM BYŁ W MOICH WYPOWIEDZIACH ALE TY JAKO
MURZYN EWENTUALNIE GEJ PEWNIE TO ZROZUMIESZ
ALBO I NIE Happy

Happy