General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
inFectedpump
sin's picture

z dwoma? ;o ja tylko tomiego pamietam ze smierdzial mi strasznie ;D pozniej jeszcze fejczyl zeby sie dostac do nas a drugi to ktory?;D ja chyba mial iss? nick czy cos takiego czesto na waszej stronie cos pisalem ;D wsumie to nikt sng nie lubil ja tam praru polubilem pomagalem im troche tam jako iz chcialem zeby bylo z kim grac ;D

animalchik
fala.q3's picture
inFectedpump wrote:

z dwoma? ;o ja tylko tomiego pamietam ze smierdzial mi strasznie ;D pozniej jeszcze fejczyl zeby sie dostac do nas a drugi to ktory?;D ja chyba mial iss? nick czy cos takiego czesto na waszej stronie cos pisalem ;D wsumie to nikt sng nie lubil ja tam praru polubilem pomagalem im troche tam jako iz chcialem zeby bylo z kim grac ;D

jak masz link do naszej strony (tp) to moge sie zalogowac i poczytac, mam lekkie dzury w pamieci bo te dropy byly po tym jak przestalem grac w tp, ale nigdy nie powiedzialem ze odchodze, tylko nie moge znalesc strony teraz po tylu latach, dlatego tez odsylalem do muchy bo sam nie chcialem palnac zlego nicku

to samo tyczy sie sf, bartek czy ultima pewnie pamieta nicki nowych rekrutow ktorzy to mieli w przeszlosci dropy za wh

zal dupe sciska jak sie tak z boku na to wszytko popatrzysz, zwlaszcza historie typu spar z zs czy amerykanie z fraggednation ktorzy ojebali wszytkich garjac na pingach 200 z paluszkiem w dupce a to ze dodawali ss na ktorych mieli poedytowane textury map bylo mega komiczne

@zarzyn ty to nie mysl za duzo bo widac ze to nie jest twoja najmocniejsza strona, lepiej popracuj nad dowcipami bo tu widze wieksza szanse ze moga byc smieszne jak troche bardziej się wysilisz

btw. nie wiem czy zauwazyles ale chyba masz uszkodzona klawiature

I am addicted to life.

zarzyn
zarzyn's picture
animalchik wrote:

Btw dzieki za troske kolego Happy
Czasami ludzie stosują duże litery bu zwrócić uwagę odbiorcy . Nie nie . Nie schlebiaj sobie. Po prostu aukcje na allegro stawiałem i nie zmienialem już wielkości trzcionki.

Happy

animalchik
fala.q3's picture

^ o kurna kogo ja staram się oszukać

tak na sen macie co dziś przypadkiem znalazłem w jednym z folderów:

wiem co myslicie, że grali 2v3, nie nie to nie tak ;P jeden od razu się rozłączył po wklepie na siedemnastce

ciekawa rozbieżność wyników pomiędzy zamkniętą a otwartą mapą prawda?

I am addicted to life.

inFectedpump
sin's picture

tylko na ng 3v3 na dm17 zapraszamy ahahah

tp stronki juz nie ma wygasla ; ) tez pamietam jak do sf doszlo pare lamek i wiem o kogo ci chodzi z tym dropem ;D ale nie pamietam nicku to tak jak killah podobo co juz gral wtedy w sf ale tego z tp/sng xD to nie wiem jaki byl drugi czitek; D

i co jest z tym zarzynem? przeciez nomalnie gra nie jak coddy ;D

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

rozumiem, mozna przewidziec pozycje przeciwnika i poczestowac go flikszotem, ale bez przesady. nie 10/10 razy w jednym meczu Tongue odzywa sie we mnie instynkt stadny, i dla mnie merky (po tym co sie o nim nasluchalem wczesniej i teraz) byl i jest czitem Tongue

animalchik
fala.q3's picture

beny, opengl32 hax, "dziwne textury" Tongue

I am addicted to life.

zarzyn
zarzyn's picture

dwa co do histori o czasie reakcji na poziomie 50-100 ms w testach i merkym
Wszedłem na jedną ze stron http://webfactory.hanzo.eu/czas-reakcji-test/
Jest tam jasna informacja że czas średni z 4 testów na poziomie 150 ms to maks jaki człowiek może osiągnąć z powodu przeglądarki internetowej. Mój najlepszy czas średni z 4 prób to 220-230 ms
Nie wiem gdzie on robił swoje testy itp. i trochę mało mnie to interesuje.

Teraz jak to przełożyć na gre. Nie da się tego tak czysto przełożyć.
Ponieważ i tu użyje pomocy naukowej http://www.youtube.com/watch?v=ua4STBnEJso
Z tego filmu wynika jak szybko można zrobić 180 stopni które jest celne.
Reszta czasu reakcji pozostaje na odniesienie się do pozycjii przeciwnika.Mapy, ruchu jaki trzeba wykonać.
Czy można założyć że krótszy ruch byłby szybszy. Tego ja nie wiem. Ale w teori tak być powinno.

Istotny element wyszkolenie przeciwnika na bocie łatwiej wykonać pewne zagrania. i ślepe strzały.
Jeżeli przeciwnicy grają także na słuch takie ścięcia jak na filmie z youtube o merkym są
masakrycznie trudne do wykonania lub powtórzenia. (mecz polska - anglia na insta z przed paru na pewno same noby). Pachnie wałem nie ma co pisać że nie. Zwłaszcza jeden strzał gdzie nawet pięta nie wystawała zza ściany.

Można wiele wyćwiczyć i zsynchronizować się z sensem ale taki poziom może osiągnie tylko Fatality Happy

Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

ale jestem kiepszczak d: 254 3x z rzedu Tongue

picmip bodajze 6 i gra wyglada jak minecraft Nerd

mininoob
animalchik wrote:

beny, opengl32 hax, "dziwne textury" Tongue

no i zielony obiekt pojawil na "przezroczystej" scianie. <<<czy to normalne, bo o haxach na 132 nie wiem nic ale o ścianach wiem jedno. Nie bywają czasami przezroczyste, a czasami nie.
po co dawac filmik z haxem??