General POLSKI Topic
to troche dziwne ze merky gral z wami spara przeciwko 3m, i tak jak najbardziej został złapany na e+ cb/ng i ql mial bany za czity ale skoro chcesz dalej pociskać te brenie to twoja wola, to samo się tyczy zarzyna ktory sam sie zlapa ale jak chcecie pociskac to tak jak mowilem
nikt nie bedzie nie dlugo z wami chcial grac
Może nie jestem w temacie, ale że się tak spytam - ten darky to jakaś święta krowa? Może jakiś dowód konkretny, że ta osoba grała w inFected?
nikt nie bedzie niedlugo z wami chcial grac
Z tego co mi wiadomo to od samego początku pojawienia się na e+ inFected były problemy w tej sprawie...
a merky ma dobry reflex poprostu haha ;D to nie czit ani nie byl ;D
a wgl co to za jazda bo 3m przegralo to beda sie czepiac czego moga przeciez macie tu te swoje pb ac abs i inne chuje muje to jak mozna czitowac tu? ; )
O ludzie.. fala, teraz Ty? Daj żyć.
Po pierwsze primo to było tylko fw, drugie primo nie mieliśmy ludzi i musieliśmy kombinować kogoś na biegu na umówiony mecz, po trzecie grał też ASD, który jak wiadomo gra w P[4]L, więc to oznacza, że ASD gra w InFected? Nie. Po prostu potrzebowaliśmy kogoś na szybko (napisałem nawet na sb wiadomość do infected, żeby wbili na serwer). Ot cała historia. Ja nawet nie wiem kto to jest ten Merky lol
Fala nie bądź taka wściekła małpa >.>
PS Co to za miasto, co to za wieś, ani poruchać, ani co zjeść..
szkoda, że mnie nie zawołaliście chętnie bym zagrał
szkoda, że mnie nie zawołaliście chętnie bym zagrał
musiałbyś być na liście kochanków u pumpa... (cholera co ja na niej robie xd)
ahahahahaha ;D
wrote:szkoda, że mnie nie zawołaliście chętnie bym zagrałmusiałbyś być na liście kochanków u pumpa... (cholera co ja na niej robie xd)
Aaaahahaha :DDD B=====D
wrote:wrote:szkoda, że mnie nie zawołaliście chętnie bym zagrałmusiałbyś być na liście kochanków u pumpa... (cholera co ja na niej robie xd)
Aaaahahaha :DDD B=====D
Ty też na niej jesteś