General POLSKI Topic
Spierdalaj xD Dobra koniec spamu, bo zaraz przyjdzie Zoo
o tak moje kochanice ahahaha
Może nie jestem w temacie, ale że się tak spytam - ten darky to jakaś święta krowa? Może jakiś dowód konkretny, że ta osoba grała w inFected?
jako dowód weź sobie słowa mzi albo nawet ss od mzi, i upchaj sobie w zadku szcoteczką pulsacyjną
@mzi, fw nie fw, ale zapraszanie jednego z największych cziterów do gry to już nawet nie drobna przesada, pomijając to że cały czas pociskacie ściemę z zarzynem i wszyscy o tym dobrze wiedzą
tak btw. zauważ że piesze o tym w polski topic* to raczej znaczy że mnie to śmieszy niżeli ciśnienie podnosi bo tak na prawdę to sobie kolejnego samobója jebneliście to jak tu się nie śmiać?
Ja go nie zaprosiłem. Nie mam nawet zielonego pojęcia kim jest ten koleś, więc sorry. Jeżeli faktycznie jest tak, jak mówisz, że to cziter to dopilnuję żeby nie zagrał więcej w naszych szeregach. Jeśli was to jakoś zadowoli.. lol
I spokojnie trochę, bo robicie wszyscy więcej szumu niż tego warte. Ciągle coś nowego słyszę na nasz temat. To się robi nudne a z drugiej strony śmieszne i również nie jest miło czytać o sobie takie rzeczy inFected to czysty klan.
tak tak fala jesteś debeściakiem .
A możesz jeszce jakiś przepis na ciasto napisać na sernik czy coś. (na zimno)
Bo głodny się zrobiłem czytając twoje wypociny.
z braku laku i kit dobry. tu czesto nie ma z kim grac i atmosfera sie mocno zjebala. darki wie wszystko bo kazdemu dobrze dupke wylizal czasem jest fajny czasem nie.
fala - to ode tego ze lubisz byc w centrum uwagi od czasu do czasu? tak falami?
chca grac z merkim, ich sprawa. wiekszosc w tym i ja raczej by nie chciala. w historie ze nie wiadomo kto to jest nie wierze D: to chyba najslawniejsza czitujaca persona na wszystkich modach d:
infected to same czity oczywscie oprocz mnie bo ja lama jestem ;D
benek nie rżnij cwaniaka, darky jest miły a nie polaczkowato cwaniaczkowaty, ja wiem że dla przeciętnego kowalskiego to jest dupolizanie itd. no bo to już taka przykra prawda, ale ileż można się wstydzić za swoich rodaków kiedy piszą jak recydywa, daj jakiś pozytywny przykład człowieku a nie powielasz tu mi taką patologie
ja pisze jak mam coś do napisania, przeważnie o sprawach istotnych a nie o jakimś srele morele, dlatego może i wychodzi na to że tematy które poruszam są w centrum uwagi, ale to chyba naturalne skoro ograniczam się do udzielania tylko w istotnych sprawach, i koniec końców wychodzi że faluje
Kurde nie wiem. Może czegoś nie doczytałem, przeoczyłem coś.. Ale ja naprawdę nie wiem kim jest Merky. Ja tylko na 1.30 grałem i to tylko chwile i potem na e+, aż po dzień dzisiejszy, więc niestety nie kojarzę kolesia. Gdzie mogę coś o tym jego rzekomym czitowaniu poczytać?
PS Ok mam na yt już