General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
mininoob wrote:

animalchik wrote:
beny, opengl32 hax, "dziwne textury" Tongue

no i zielony obiekt pojawil na "przezroczystej" scianie. <<<czy to normalne, bo o haxach na 132 nie wiem nic.
po co dawac filmik z haxem??

ogladaj demo do bólu aż załapiesz o co kaman Big grin ot taki ficzer modu e+. Oglądając każde demko możesz włączyć komende \wallhack i \wallhack2. Odpowiednio jedna pokazuje nad głowami ikonę excellent (widzialna przez ściany) i druga pokazuje hitboxa (też widzialnego przez ściany). Tutaj użyte żeby było widać strzał do czegoś a nie w powietrze i zdobyty frag. Winking Komendy te są przydatne przy oglądaniu demek.
Co nam możesz powiedzieć o haxach z innych pointrelajsow więc? Happy

jeszcze ten komunikat Big grin
wallhack2: enabled
paczaj dokładnie co oglądasz Tongue

inFectedpump
sin's picture

benek ty haxie Big grin ale bez wh tez leca takie strzaly ; P a co do merkiego dla mnie nie czituje ;Dwsumie to go nawet nie znam ale gralem duzo vs on na fascie i nic nadzywczajnego niz inni gracze z ng xD mowie o tych lepszych ; p z fasta typu readdead and many many more ;P a to ze tak gral na dm7 to nic nie udowadnia bo oni dm7 graja od zawsze caly czas tylko mucili ta mape takze oni nawet nie slyszac to i tak wiedza gdzie jest przciwnik i gdzie maja strzelic ; p zreszta jak ktos gral fasta to wie ze maja tylko ta mape ustawiona i zawsze musi byc w fw takze to ze tak gral na dm7 to nie czyni go czitka ;P on ma raila we krwi ;D a i jeszcze pare osob z was gralo ng to wie ze sluchac przeciwnika z drugigo konca mapy i mozna przewdziaec gdzie jest ; p

http://www.youtube.com/watch?v=O4U7zbNTRWA : p

zarzyn
zarzyn's picture
inFectedpump wrote:

jak grasz duela i miniesz gdzieś przeciwnika to przy znajomośći mapy możesz w ciemno strzelać gdzie on mniej więcej będzie i kedy wypuścić rakiete

Happy

inFectedpump
sin's picture

http://www.youtube.com/watch?v=V7WyNt-NA1I a tu macie o ;D kami rzeznik xD

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

idzie ktos postrzelac laserkami? jak cos to 176.57.129.81:28100

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

wiekszosc filmikow z ng wyglada jakby tam zaliczalo wszystkie strzaly gdziekolwiek jako celne Big grin
swoja droga jak ustawic tak grafike jak na filmie kamikaze?
widzialem kiedys filmik z takimi smiesznymi nietrafionymi strzalami zaliczonymi jako celne Big grin. jeden mocno utkwil mi w pamieci, jak rail trafil w filar a obok niego zostal zamrozony jakis keel xD

inFectedpump
sin's picture

no to jest ng ;D taka jak on ma to nie wiem ale ja mam taka Tongue

zarzyn
zarzyn's picture

bo splash damage był niczym w bfg z Q2. pół mapy trafiało

Happy

mininoob

spoko dzięki benek wzbogaciłeś moja niewiedze o kilka faktów z 1.32

tak w duelu jak znasz mapkę a dm5 jest ciężko nie znać to taki strzał jest normalnością wręcz. Od zawsze przeciwnik stal na moście z celownikiem skierowanym na ten korytarz którym biegłeś i go strąciłeś to nic specjalnego. Taki punkt strategiczny gdzie przeciwnik ma 2 wyjścia a ty oba możesz obstawić stojąc na moście.

wracając do merkiego to ja podzielam zdanie ze nie był czysty na ng.

khaz'
Clan/TS Moderator

Takie pytanie o noghosta.

http://www.noghost.net/
To jest stronka tego modu? Muszę w końcu ściągnąć i zobaczyć, co to za walki laserów w ogóle tam są. Przybieram się do tego gdzieś od dwóch lat Tongue

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain