General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
mininoob

jak mozna nie wiedziec kim jest Merky Big grin

mzi.ql
mzi's picture
mininoob wrote:

jak mozna nie wiedziec kim jest Merky Big grin

No jednak można. No fakt grałem jeszcze na NG jakiś miesiąc, na wunderbar. Nic nie słyszałem, nic nie widziałem. Niestety nie uczestniczyłem w życiu owego moda, stąd moja niewiedza. Nie bij.

zarzyn
zarzyn's picture

a to jest merky . Dobry ma refleks ")

Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

moge byc przecietnym kowalskim, ale tobie raczej nie bylo dane poznanie go od tej samej strony co mnie i vice versa. na e+ zdania sa raczej podzielone (chyba co do kazdego gracza), wiec cos w tym moze jest Winking

mialem kontakt z niejednym 'ruskim' w klanie jak i poza nim, i przestrzegali przed nim. ja staram sie zachowac co do niego bezpieczny dystans w niektorych sprawach.

khaz'
Clan/TS Moderator

Trochę dziwnie się to czyta, ponieważ Merky jest moim dobrym znajomym i czasem gadamy ze sobą na facebooku. Cheatował, czy nie, w tym przypadku jest to dla mnie bez różnicy, ponieważ nadrabia tym, że jest naprawdę dobrym człowiekiem i dobrze się z nim rozmawia.

Co do tego refleksu, to nie wiem, czy używacie sarkazmu czy naprawdę go bronicie. Powiem tylko, że widziałem jego test 10-kliknięć na humanbenchmark na poziomie 130-140ms [nie pamiętam dokładnie, co jest niebywałym refleksem.

Nie kupuję tej całej historii z jego cheatami. Sam wielokrotnie go pokonywałem na CTF [vq3], czy to było 1vs1, czy 4vs4 gra [nigdy nie wygrałem na q3wxs1 Tongue ]. Nigdy nikt nic nie zauważył poza właśnie nieprzeciętnym refleksem i celowaniem. Wiem, co myślicie. Potrafił to powtórzyć precyzyjne i szybko strzelając w różne itemki [co później stało się i moim treningiem Tongue ].

Stare dobre czasy... Jak ja chciałem dojść do jego klanu...
http://www.excessiveplus.net/clan/star

Nawet jak mi podstawicie teraz niezbite dowody na to, że cheatuje to i tak tego nie połknę. Tak samo z mzi. To tyle z mojej strony, czułem się w obowiązku do podzielenia się moim zdaniem z Wami Smug

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

khaz'
Clan/TS Moderator

Z góry sorka za nowy post, źle kliknąłem i nie chce mi się cofać.

Chciałem napisać tylko, że teraz idę zapalić a jak wrócę to chcę tu widzieć ładny 'flejm' na mnie ;]

- Mark Twain

mzi.ql
mzi's picture
khaz' wrote:

Chciałem napisać tylko, że teraz idę zapalić a jak wrócę to chcę tu widzieć ładny 'flejm' na mnie ;]

Ty gamoniu jeden! Ty palisz?! Sigh

animalchik
fala.q3's picture

150ms to bardzo dobry reflex wrecz genialny, ale koles dal ss z czasami ponizej 50ms, poczytaj khaz o refleksie i odruchach bezwarunkowych

w medycynie jest sposob na badanie refleksu o czym juz tu pisalem na forum, udeza sie moteczkiem w kolano i mierzy czas, zdrowy czlowiek ma ta reakcje na poziomie 50ms jest to czas reakcji nerwu w nodze, jesli ktos wstawia ss na forum z czasami ponizej 50ms to musi byc debilem, poniewarz reakcja czlowieka na bodziec wzrokowy jest trzy krotnie wieksza jak reakcja na bezposrednia stymulacje nerwu

ujme to tak medycyna nie zna przypadku w ktorym czlowiek jest w stanie zareagowac ponizej 50ms, wystarczy poczytac jaki jest margines dla falstaru dla najlepszych na swiecie sprinterow

jesli on jest w stanie reagowac ponizej 50ms to jest fenomenem na skale swiatowa i powinien zglosic sie na badania, mysle ze nasa by go wzielo od razu i zarabialby grube miliony

ja jednak jestem nieco bardziej sceptyczny i jestem pewien ze koles klamie jak z nut

dostal bana na cb za czita, bo sam w pojedynke ojebal inne teamy w turnieju, koles robil wiecej fragow jak caly jego team, pozostawiam to bez komentarza Winking

I am addicted to life.

khaz'
Clan/TS Moderator

Poszedłem zapalić a wróciłem nieco podchmielony, hehe.

animalchik wrote:

Przyznam, że dawno nie czytałem tak ciekawego posta na tym forum, fala. Chętnie dałbym Ci jakąś nagrodę za najlepszy post w tym miesiącu.
Gdyby tutaj były tylko takie, to każdą wolną chwilę poświęcałbym na czytanie tego forum, różnych ciekawych rzeczy można się dowiedzieć, no ale mniejsza z tym.

Skoro są faktycznie jakieś SS-many wrzucone na różne fora z jego czasem reakcji poniżej 50ms to kogo ja oszukuję, jasne, że w to uwierzę!

Jedyny [natury osobistej] szkopuł jest w tym, że mimo tego, że nie toleruję żadnych cheaterów to jemu wybaczam tym, że jest ciekawym i [jak już pisałem wcześniej] dobrym człowiekiem. Cholera, nawet wybaczę tego SS-a z czasem reakcji 130-140ms. Wychodzi na to, że to tyle w temacie z mojej strony.

mzi.ql wrote:

Tak, palę od roku Tongue

- Mark Twain

inFectedpump
sin's picture

ja mowilem powaznie z tym refexem gralem z nim na ng i czasem lamil czasem gral dobrze ; )