General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
inFectedpump
sin's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

echooo ^ wrote:
dobra panowie no nie kłóćcie się tak bardzo!
hehe, żart :PP

a tak poważnie mam pytanie, tylko bez beki, co sobie mogę jeszcze 'podrasowac' w moim configu oprócz wielkości i koloru celownika oraz modelu przeciwnika, żeby grało mi się przyjemniej (czytaj: żebym naq*wiał fraghi jak nieopamiętany), bo w zasadzie to zdenerwowałem się jak dostałem baty od pewnego ukraińskiego gracza (mniejsza o kogo idzie), którego, jeszcze kilka tyogdni temu z palcem w dupie fragowałem jak chciałem, a teraz to on mnie jedzie jak starą habetę!

pare przydatnych komend

xp_delagWeapons "15"
xp_crosshairColor "3"
cg_crosshairhealth "0"
cg_crosshairsize "22"
cg_crosshairPulse "0"
cg_noprojectiletrail "1"
r_drawSun "0"
cg_drawGun "1"
cg_drawrewards "0"
cg_gibs "0"
cg_shadows "1"
com_blood "1"
xp_corpse "4"
xp_drawNotify "3"
xp_drawClientNum "5"
xp_noParticles "1"
cg_marks "0"
r_dynamiclight "0"
cg_brassTime "0"
cg_draw3dIcons "0"
cg_simpleItems "1"
xp_drawWeaponSelect "0"
cg_oldRail "1"
cg_railtrailtime "300"
r_railSegmentLength "0"
r_railCoreWidth "2"
r_railWidth "0"
cg_scorePlums "0"
r_fastsky "0"
cg_centertime "0"
r_noportals "0"
xp_noBlink "1"
xp_noSnow "1"
cg_draw2D "1"
cg_drawTeamOverlay "1"
cg_drawattacker "0"
cg_trueLightning "1"
xp_noBobbing "7"
cg_runpitch "0"
cg_runroll "0"
cg_bobup "0"
cg_bobpitch "0"
cg_bobroll "0"

takie tam, jak nie wiesz co do czego to google Tongue

jeszcze q3_wall 1 ;D

mzi.ql
mzi's picture
inFectedpump wrote:

tez ide o zaklad ze by nam wjebali jak bym gral ja ;D pare osob u nas by ogarnelo pewnie udziwnione dla mnie cfg Tongue

Igrasz ze złem w tym momencie.. że tak powiem nie wołaj wilka z lasu ;p

@terror

cg_drawGun "1" - mam mieszane uczucia, co do przydatności tej komendy, a bardziej wartości. "0" jest raczej lepsza.. Ta broń nie odstaje tak i nie zasłania.. Ja od zawsze cisnę na 0. Ale jak to lubi Winking

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

moze sie komus przydac jakby wyszedl z domu do dobrego renomowanego klubu remiza elo elo

**LEG**ARES<-<-

Tak gramy bananarail i na tym cfg chcialbym grać - przynajmniej pierwszego wara Tongue . Na Qlinsta z czasem może też,. ale obecnie przynajmniej ja niejestem gotowy , bo gralem moze z 4 razy po kilka mapek ...

Jeśli te pare osób od Ciebie i ty chce do końca znienawidzić ten cgf (banana) to z chcęcią zagramy Happy

Hehe Benedykt tego kolesia do tańca z gwiazdami powinni wziąść Laughing

zarzyn
zarzyn's picture
animalchik wrote:

inFectedpump wrote:
jak qlinsta my chetnie zagramy cw ;D

oni graja banana rail, i ide o zakład ze by wam wklepali Big grin

:_) watpie
nowy klan nie ma szans . mowie to prywatnie i jako pasjonat kazdego rail cfg/ Pewne z nich bazują na wiekszym szczesciu niz tylko na umiejetnosciach ale mi to prywatnie nie robi az takiej duzej różnicy,

Happy

mzi.ql
mzi's picture
**LEG**ARES<-<- wrote:

Tak gramy bananarail i na tym cfg chcialbym grać - przynajmniej pierwszego wara Tongue . Na Qlinsta z czasem może też,. ale obecnie przynajmniej ja niejestem gotowy , bo gralem moze z 4 razy po kilka mapek ...

Zapewne z HiszY jesteście Sleepy

Tutaj jest może ze 3-4 klany, które grają tego tupolewa (czyt. banana), chociaż mogę się mylić, bo nie śledzę ich rozgrywek, aczkolwiek zachęcam jak najprędzej do przymierzania się w qlinsta, bo jeden cup się właśnie kończy, ale następny wychodzi lada moment Winking

Może zagrajmy jakieś FW? Winking Jak można się z wami skontaktować inaczej? Jakąś stronkę posiadacie może, czy coś?

echooo ^
echo's picture

banananana nana anana jak i te plusN-y itp - to jest ta napierdalanko-skakanka po ścianach połączone z unikaniem kontaktu z ziemią, a w międzyczasie nawalanie z 10 broni naraz? Tongue

ja nie bardzo lubie coś takiego, ja lubie cos spokojniejszego, wolniejszego, jakiś kulturalny ctfik lub ffa również kulinsta jest qll Happy

zapomniałem napisać punete mojego posta jest taka:
jeżeli gracie na tych configach to qlinste ogarniecie spokojnie Big grin

**LEG**ARES<-<-

Zarzyn to , że nowy nieznaczy chyba że odrazu jest skazany na porażkę - nie wiem z kąd Ci to wgl do głowy przyszło .
Clan nowy , a członków jak narazie jest trójka zarejestrowanych ( ze mną włącznie ) i jeden nie . Co lepsze tak naprawde ja i drugi koleś coś tam "ogarniamy" bo trzecim członkiem jest dziewczyna która jak ma dobry dzień to zagra dobrze ...
Ale uwierz mi z tym kolesiem gramy już dlugo na jednym servie i potrafimy się uzupełniać chociaż tak naprawdę nigdy razem nie trenowaliśmy .

MZI daj mi narazie czas bo musze ogarnąć jeszcze dużoooo rzeczy nim bede mógł nawet zagrać for fun i się nie wkurzyć w przypadku przegranej Tongue

Echooo - bfg i gl do odbijania się , a rail zwyczajnie do ubicia Smug ...

Jeszcze wracając do Zarzyna - nie będe Ci wmawiał bo ty swoje pewnie wiesz , ale ja uważam wręcz odwrotnie , że na takim cfg, skill ( celność ) dużo znaczy i co jeszcze jest złotą zdolnością to refleks - a zilustruje Ci to tak - W co by Ci było łatwiej trafić na polowaniu - w zwierze znajdujące się na ziemi , czy w latajacego ptaka ?? Tongue .

mzi.ql
mzi's picture

@ARES

Jak ogarniesz coś tam, to daj znać na PM Winking

Powodzenia Tongue

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

wbrew pozorom, 'plus' jest prosty. dlatego np K[] wdupcali na CA, a chyba kazdy jeden gracz plusa nie grajacy cpm czy vq3 wdupia na fizyce vq. screenami juz pewnie nikt nie dysponuje Tongue
przestrzen na mapach jest mocno ograniczona, przez co zdjecie zawodnika na koncu jego bfg slajdu jest banalne, jak zna sie mape. niech sie jeszcze przypadkiem zatrzyma na scianie ;D albo trafi na kogos z gauntletem. ciezej juz chyba zdjac kogos dobrze ruszajacego siena boki na platformie na dm17 Happy

nie mam na celu zaczynac dyskusji co jest lepsze fajniejsze skillowe. moim zdaniem, jesli chodzi o raile, najbardziej optymalnym i jednoczesnie wymagajacym konfigiem byl konfig z serwera zone rail. dalej postawilbym rr z armorami, qlinsta i r4e na koniec Happy banana niestety miejsce 5 Tongue