General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
animalchik
fala.q3's picture
mzi.ql wrote:

Na Erze siedzi codziennie około 14 graczy, z czego 7 to gracze z Elite'z. A ludzie, którzy grają bananopodobne cfg, uznają tylko latanie.

no nie wszyscy, zwłaszcza ci co to wykreowali graja wszystkie cfg raczej Winking problem jest z bananem vs qlinsta taki że jest sporo graczy zwaśnionych jednych wkurwia kampa na qlinsta drugich to że nie są w stanie ogarnąć poruszania się i że ich nubki jadą w dupkę Big grin

to tak jak odwieczna wojna slow rail i fast rail na ng, masz na pęczki klanów slow rail którzy nie chcą grać fast bo dostają tam wklep i vice versa Tongue

I am addicted to life.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
^LAGGYLOVA* wrote:

ja pamietam pierwszy serwer na e+ na ktory weszlem to byl bodajze h2o ffa na dm17 z roznymi configami raz plus raz railowy bodajze cos podobnego jak r4e conf i zawsze bylo full ludzi. Fajny by moze byl wlasnie podobny server ze zmiennymi confami wtedy by kazdy mogl pograc i poznac te confy i co najwazniejsze by byl po wejsciu w multiplayer gdzies w czolowce podczas szukania serverow bo bez tego moze byc ciezko

na h20 bylo bylo rail4ever albo german rail Winking wczesniej tez byly inne serwery ffa na ktorych na bank gralismy paczek Tongue tak samo jak i 1v1 jak area 51 i zone rail D: na rail4ever gdzie zawsze byl PB nie gralismy wtedy Big grin bo poziom byl jak ja cie pierdole

ZONE RAIl. pikny konfig. idealnie sie na nim skakalo wszedzie po dm17 i dm6 = idealny do poruszania sie po wszystkich mapach i reoload elegancki nie pozawalajacy na spamowanie Tongue

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

ano fajnie sie gralo

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
mzi.ql wrote:

Terror uwierz mi, że ja już miałem zajawkę nie raz, nie dwa na postawienie serwera. Myślałem sobie: ja jebnę serwer, ustawię cfg, dodam ekstra mapki z qla, zajawkowy gametype, fantastyczne detale, wszystko ładnie, super, elegancko.. normalnie grać nie umierać. I co? Serwer stał, jak widły w gnoju, a na serwerze po mapie przelatuje kłębek siana zawinięty w kulę, niczym na westernie.. Kapota, nic więcej.

xdd skad to znam Happy hehe ja tez juz mialem "pare" serverow na e+ /mialem xdd

posiedze nad rr.cfg -> jebne male poprawki typu fizyka vq3 ! Happy
Od samego poczatku rr.cfg mialo miec fizyke vq3, ale jakos tak wyszlo, ze posluchalem nie tych ludzi co trzeba (graczy plusN) no i wyszlo promode :E
pokombinuje, bo naprawde czasem juz mnie huj strzela jak mam ochote pograc a mam do wyboru tylko elitez qlinsta 1.8 albo sexyfraggers 1v1 :E

zarzyn
zarzyn's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Happy przejebane każdy chce grać to co lubi (taki też jest zamysł grania oczekiwać przyjemności i zadowolenia w różnej postaci) Powodzenia z serwerem . Czy będą ludzie ? jak wstawisz dm17 to robot paczek bedzie miotał lasery . i nikt tam nie przyjdzie. Coś pomiędzy ql insta ea a rus-rail by się przydało. ale jak typ gry ?
freze znowu nic innego tu nie ma.
ctf nie ma szans. Szkoda
tdm też nie . chyba że wstawisz przedmioty quady , red armory itp to mogło być ciekawe. Ale raczej nikt tam by nie zaglądał. Tylko koneserzy Happy
1v1 Happy ok. jakie mapy bo dm17 non stop , Happy to będzie miało cięzko się przebić
Ffa super bo jakiś tam noobek czasem się pojawi nie zapomniej o botach ")

Ja gram może na 3 serwerach
era 17
erA FREZEZ Fajnie tylko szkoda że zawsze te same twarze . (Tankjr) no biegac powoli się tam przestaje opłacać.
RUS-RAIL Happy spam na tej mapie to jakiś żart.
a gdzie bym pograł ?
german rail . pamiętam to był fajny serwer
Hiszy dawno temu też fajnie było.
no i Vanilla FFA lub nawet ctf, Taki old school że aż miło
R2 duel serwer 1000% lepszy niż sexy 1v1 przynajmiej dla mnie

Happy

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture

na r2duel byl taki conf jak i na starym rail4ever

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

animalchik
fala.q3's picture

tak piszecie o tej fizyce a jeszcze nie widzialem zeby ktorykolwiek z was robil b2r, a tak szczerze mowiac vq3 tylko ogranicza ruchowo i nie widze zadnych "za"

I am addicted to life.

zarzyn
zarzyn's picture
^LAGGYLOVA* wrote:

na r2duel byl taki conf jak i na starym rail4ever

nie chce mi sie wykupić znowu go dla tego ukrainca co siedzi na środku mapy i czeka Happy

chyba że karmel da mi Good price Tongue

Happy

echooo ^
echo's picture

dobra a ja sie powtórzę: czy 300 mega to wystarczy na postawienie servera? czysto informacynie pytam Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

b2r ;] a kto tu gra odpowiednia mape na cw i po co to na same raile? Big grin
wiem wiem, ja zaczynajac bieg potrtafie sie wladowac w filar ;-]