General POLSKI Topic
Właśnie oszacowałem swój budżet i jeżeli uda nam się zorganizować coś do 500zł mogę jechać na 100% tym razem
wybaczcie te moje co poniektóre wrzutki polityczno/socjologiczne, bo nie po to tu przychodzicie żeby czytać takie smuty, ale żyjemy w tak absurdalnych czasach, że warto to 'zgłębiać', a niektóre perełki drukować i wieszać na ścianie, oto wygrzebany na forum wpis jednego z internautów, prosty i prawdziwy do bólu:
"Reformy edukacyjna MEN
Oto reformy edukacyjne MEN :
Rok 1950. Drwal wyciął drzewo o wartości 100 zł. 4 / 5 to koszty. Ile
zarobił drwal ?
Rok 1980. Drwal wyciął drzewo o wartości 100 zł. 80 zł to koszty. Ile
zarobił drwal ?
Rok 2000. Drwal wyciął drzewo o wartości 100 zł. 80 zł to koszty. Drwal
zarobił 20 zł. Zaznacz liczbę 20.
Rok 2012. Drwal wyciął drzewo wartości 100 zł. 80 zł to koszty. Drwal
zarobił 20 zł. Wraz z kolegami odegraj scenkę wycinki lasu i opowiedz,
jak czuły się zwierzęta leśne.
Rok 2013. Drwal wyciął drzewo wartości 100 zł. 80 zł to koszty. Drwal
zarobił 20 zł. Pokoloruj drwala."
coś pięknego
Biedroń, gdzie jesteś?
Na Grodzkiej...
A myślał3m, że w Kaliszu
Jakby wasze spotkanie doszło do skutku ( czego wam oczywiście życzę ) , a nie mielibyście skąd załatwić produktów medycyny naturalnej w Krakowie , to może coś na to poradzę ...
Jakby wasze spotkanie doszło do skutku ( czego wam oczywiście życzę ) , a nie mielibyście skąd załatwić produktów medycyny naturalnej w Krakowie , to może coś na to poradzę ...
Nie podawaj swojego numeru telefonu albo Terror będzie wydzwaniał do Ciebie dzień i noc jak będzie w Krakowie
palenie załatwione .
Jeszcze tylko koks . Bo dziewki same wpadna do takich pro.
ja ogarne msze w intencji 3+ jak cos
Hehe Zarzyn no ba , która laseczka odmówiła by takim " Q3 majstrom " .
Khaz dzięki za radę , tak też zrobię bo po banerze Terrora biorę twoją wypowiedź za szczerą prawdę bez zabarwienia ironicznego
Tak gdzie mieszkam niestety nie ma żadnych noclegów ( jest jeden , ale od kogoś słyszałem , że bardzo drogi ... ) , jedyne co wam mogę radzić to szukać hotelu jak najdalej centrum - bo tam jak idzie się domyśleć cenny pewnie są kosmiczne .
Jak już znajdziecie jakąś przystępną oferte noclegu , to napiszcie , a powiem wam czy to w miare bezpieczna dzielnica bo w niektórych rejonach durne małolaty szukają "rozrywki" i napinają się np. o kluby .
ale się umawiacie
ale się umawiacie
heheheh jak na wesele :DD