General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
Fiasek
mzi.ql wrote:

o lol, Fiasek Happy co Ty tu robisz? Nie mów mi, że to wszystko czytasz?

Nie, nie chce mi się xd tak wbiłem zobaczyć co się dzieje tylko ;p

My English is weak. Sorry

mzi.ql
mzi's picture
Fiasek wrote:

mzi.ql wrote:
o lol, Fiasek Happy co Ty tu robisz? Nie mów mi, że to wszystko czytasz?

Nie, nie chce mi się xd tak wbiłem zobaczyć co się dzieje tylko ;p

Nie wchodź tu, bo tu zuo Tongue Ostatnio esko z darkmanem siedzą na tsie Big grin Czasami ich widzę xd

khaz'
Clan/TS Moderator

Pali z Was ktoś e-papierosy? Nie wiem czy się na to nie przerzucić jak policzyłem, że na fajki wydaje 110zł miesięcznie. Podobno w hoooy się oszczędza na tym a głód nikotynowy i tak to zaspokaja. Jacyś znawcy tematu?

Tylko nie pisać mi, żebym w ogóle rzucił, że i tak szkodzą itd., bo i tak mnie to nie rusza ;]

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

Fiasek

muszę ich znaleźć ;D Ostatnio nawet byłem w miejscowości gdzie chyba mieszkała Beatka.. ahh piwo w promocji w sklepie było przynajmniej ;D

My English is weak. Sorry

trickz
tr1ckz's picture

@khaz
ja pale prawie 2 paki dziennie, co daje okolo 550zł miesięcznie Tongue wiec jeszcze nie masz tak zle, a co do epapierosow, to nie wiem czy sie oplaca. wiekszosc kumpli posiadajacych to cacko, i tak i tak wraca do fajek ;]

On board since August 2007.

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

@khazz
Również się zastanawiałem czy nie zakupić e-papierosa. Stwierdziłem jednak, że na każdego działa to inaczej. Więc poprosiłem znajomego o użyczenie go. Moje odczucia - spoko, podobnie daje w płuco jak papieros (dym, smak, itp.), ale... Zawsze jakieś "ale". Nie chciałem dalej wprowadzać do organizmu substancji od której jestem uzależniony. W moim przypadku wystarczył jeden listek gum Nicorette 2mg (najsłabsze, bo podobnie jak do Ciebie dużo nie paliłem) o smaku miętowym. Gumy to straszne ujstwo, rozważnie trzeba rzuć w innym przypadku zgaga, pieczenie gwarantowane albo inne refluksy. Więc jeśli gumy, to rzuć przez dosłownie chwilkę jak tylko zostanie uwolniona nikotyna, to "przykleić " gumę do dziąsła albo podniebienia. Gdy spróbujesz zapalić to możesz wręcz rzygnąć. A dlaczego tylko jeden listek? Ano postanowiłem trochę oszukać swoją głowę. Pomyślałem, qwa dobra nie wydaję kasy na cymelki, za to będę wydawał na Nicoretty - żadne rozwiązanie ,tak czy siak się truję. Więc jak tylko skończyły mi się gumy, to kupiłem w kiosku zwykłe gumy miętowe. I tu mamy efekt placebo - organizm myśli, że dalej wprowadzam nikotynę hehe.

Żeby było jasne dalej rzucam, choć nie pale trzeci miesiąc. A zacząłem jak miałem 19 lat. Najdłuższa przerwa (a było ich kilka), to od momentu kiedy starałem się o dziecko do jego urodzin włącznie ,czyli jakieś 2 lata.
Nie mam pojęcia na ile znów zrobię "przerwę". Wiem tylko jedno gdy znów zacznę palić, to na pewno dalej będę walczył z tym nałogiem...

Podsumowując Hubercie, chcesz spróbować e-papieros spróbuj od kogoś go pożyczyć, a może pastylki Tobie pomogą, albo jak mi gumy, albo zwyczajnie siła charakteru... Tak czy siak powodzenia, nie zrażaj się i trzymam kciuki - w innym przypadku zakładajmy fundusz przeszczepu płuc XD

EDIT: czułem, że czegoś nie napisałem. Plastry! - moim zdaniem, spoko nie chce się palić, ale dalej walą w Ciebie całą chemia... no thx

laki wali w krzaki

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !

khaz'
Clan/TS Moderator
trickz wrote:

@khaz
ja pale prawie 2 paki dziennie, co daje okolo 550zł miesięcznie Tongue wiec jeszcze nie masz tak zle, a co do epapierosow, to nie wiem czy sie oplaca. wiekszosc kumpli posiadajacych to cacko, i tak i tak wraca do fajek ;]

krejzol Crazy
skoro jak i tak wracaja do fajek to pewnie jednak nie za bardzo to działa :F

Laki, ja nie rzucam i nie zamierzam rzucać ani też robić żadnych przerw. Żucie gum też nie za bardzo mnie interesuje. Pytałem o konkretne info i nie ma potrzeby trzymać za mnie żadnych kciuków ;]
Nie mam od kogo pożyczyć bo ze wszystkich moich znajomych tylko jeden kolega pali, który też myśli nad zakupem e-fajka.

laki*luzer*ELITE'Z* wrote:

EDIT: czułem, że czegoś nie napisałem. Plastry! -
moim zdaniem, spoko nie chce się palić, ale dalej walą w Ciebie całą
chemia... no thx
laki wali w krzaki

plastry-srlastry. SMOLEŃSK KURWA

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

^LAGGYLOVA*
Ultimaq's picture
Re: General POLSKI Topic

http://szummar.pl/palenie/palenie.pdf Mi pomoglo niedlugo bedzie juz ze dwa latka bez dymka albo i juz minelo dawno nie pamietam hehe

"Zastrzelcie mnie na łące"

z zakręconego nawet salomon nienaleje

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

hwdp

THC * SYNTAX
i_hate_q3's picture
^LAGGYLOVA* wrote:

http://szummar.pl/palenie/palenie.pdf Mi pomoglo niedlugo bedzie juz ze dwa latka bez dymka albo i juz minelo dawno nie pamietam hehe

khaz nie czytaj tego bo rzucisz palenie