General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
-VDTA-PJAX
PJax's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

jebany cheater Happy skierujmy nasze czarne mysli na tego dupoglowca Happy

Teraz dopiero zobaczyłem Happy rozjebałeś mnie tą przeróbką haha
jakby ktoś nie wiedział kamel to mój brat, kiedyś jak były aim servy, czy beer bez pure'a banowało się pełno tego kurestwa, z purem zelżało, pb nie updatują do q3 więc zrobił się meksyk, walczyło się z tymi pedałami dzień w dzień, ban lista po pare mega, jak nie pomagało to na ip range, ale wtedy zgłaszali się niewinni, i trza było odblokowywać dużo by opowiadać po tylu latach ale mi się niechce!.
Reasumując popieram w 200% FALE koleś naprawdę tutaj się stara w dążeniu do sprawiedliwości co lubie i również praktykuje, zbanowania przyłapanych na czitowaniu, nie zapomina ich przewinien na co pewnie liczą. jakby to odemnie zależało dałbym ci pełne prawa do tego żebyś był rank adminem i banował całą tą (h)chołote.

play hard, you'll forget the fear...

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

do wlasnorecznego remontu w pokoju mialem to wypisane na scianie markerem Winking jak czlonkowie IS (nie tylko) wiedza, mam hobby z malowidlami na scianach Winking Nigdy sie o nic tutaj nie prosilem, mimo ze wiele graczy pisalo cos w desen: dobry pomysl, idz do apshyxa albo camela a udostepnia ci serwer do turnieju Winking tez nie prosilem sie o refa ("huehuehue") i nigdy sie prosic o nic nie bede. mam to co sam sobie wypracowalem w zyciu i w internetach Happy na kazdym koputorze z fpsami w granicach 125-100 (jak moj) i miejscem na ok 40cm ruchu mysza, na cw moge wykrecic acc ~50% Happy u kazdego moglem i bede mogl to pokazac. Kazdy kto chcialb y pokazac w mojej grze czita Winking predzej sie zesra i zje swoje wlanse gowno niz znajdzie czita w tym co robilem Winking

gralem pare lat zanim trafilem na e+, gram mniej lub wiecej ale jednak ciagle w quaka i cala serie i pochodne jak urban terror warsow czy nexiuz QL Winking i przykre jest...autentycznie jest to przykre.

taki bonusik, nigdy nie chcialem flamewara na swoj temat ani na zaden inny Winking
moja sprawa vs skullina... http://imgur.com/WQGv10g&VUB7mQ2 normalnie w chwile potrafi znalez milion dowodow na czita Winking moim bledem bylo proszenie go o nie publikowanie fragmentow z pograzeniem jumpsow. jak sam twierdzil anticheat team sie nim interesowal... fala masz cos na ten temat do powiedzenia, czy nic ci o tym nie wiadomo, bo jak mniemam nawet nie wiadomo kiedy zostales wykluczony z tego timu (chyba cos takiego gdzies czytalem).
Camel przyznales sie do posiadania czitow Winking moze jakis polroczny ban? w ramach rownouprawnienia. i tak nie grasz... co ci szkodzi?

http://i.imgur.com/v3csScu.jpg
tu masz przykladowe zestawienie gracza i czitera. znajdz mnie w analogicznie podobnej sytuacji
Mzi pracowal na swoja dobra marke Winking pamietasz jak prosiles sie na ircu zeby tlumaczyc ci zasady na osrc? zeby pomoc ci w reklamowaniu tego turnieju? czytajcie zeby zrobic to za ciebie Winking rownolegle rozmawialem w tym okresie z darkym, i moze z apshyxem. z tego co pamietam to darky nie chcial zeby osrc bylo markowane jego nickiem przez poprzednia afere z odwolaniem go z RM. Do teraz mowisz ze osrc to twoja zasluga Winking moze tak moze nie, wg mnie nie. pamietam tez jak jebles mi tekstem w desen: starales sie o reklame na innych serwerach bo jestes ciota i zrobiles to za mnie. nie jest to dokladny cytat ale o to chodzilo. od tamtej pory cie nie lubie Happy i cie neguje mimo ze czasem masz racje. Szale przechylilo to co mowil szpaku albo julka na TSie, o tym ze zapraszacie na kanal r2 ludzi ktorzy na bank sie nie dostana do klanu.. i sobie znich jaja robicie. pasuje tu jak cholera "r2? kurwa, z czym do ludzi". Jestes gnoj przed ktorym ostrzegalem camela nie raz Winking "ale niech dzieciak ma i sie pobawi bo i tak serwer stoi pusto". twoj pomysl, CA insta jak widac ma wziecie Big grin napierdalja luidzie non stop.

bloody kriss - mlizidup Winking nie przyznasz jak lizales dupe lepszym graczom, a pytasz sie falushki jak gleboko ci w dupe teraz jezyk wsadzi. chuj ci w dupe bananowy nygusie Big grin wkurwiaj sie Big grin

wczesniej w polskim topicu nie mialem okazji sie wyzalic ;] bylem w robocie... ale teraz kiedy temat jako tako powrocil i moge byc wstawionym i wylewnym z wieczora Winking

jeszcze jeden edit tak z ostatnich dni.

http://i.imgur.com/eyJS83o.jpg

niektorzy sprawdzili screen dokladnie Winking co za czym idzie wiedza ze jest czit na nim, moze sfotoszopowany, moze nie. takie rzeczy nie powinny byc publiczne, a jedynie do wiadomosci moderatorow i osob ogarnietych w temacie czitowania. werdykty i sposob dochodzenia powinien byc za to publiczny i mozliwy do dyskusji.

nie dostalem najmniejszej odpowiedzi od pepsiego i fejta na ten temat, cos tu chyba jest nie tak? bynajmniej nie ze mna.

trickz
tr1ckz's picture

odkad dolaczylem do e+ (2007), zawsze kazdy kazdego od cziterow wyzywal Happy smutna prawda, ale ludzie na tym modzie to zazdroszczacy na kazdym kroku paranoicy bez zycia (patrz: sygnatura)

@benedykt
masz browara za tekst o krisie Big grin moglbym o nim napisac ksiazke, ale nie mam w chacie dlugopisu

On board since August 2007.

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic
XV!BENEDYKT wrote:

mam hobby z malowidlami na scianach Winking

Wrzuć coś;] podobne zainteresowania mamy ;]

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

zarzyn
zarzyn's picture

Bardzo ciekawe terror. Niech banuje , Jestem ciekaw jaki dowód pokaże Love struck Chyba że sfabrykuje.
Macie wgląd moich meczów. Loginy itp itd. Mój cfg jest także pokazany w jednym z topiców Co stoi na przeszkodzie by postawić kropke nad i.

Ja wiem co stoi . Brak dowodów. Bo ich być nie może.

benek@ to co pisałeś o r2.. Każdy klan wybiera sobie osoby do gry, Ktoś pasuje bądź nie. Twoja wypowiedz ma drugie dno którego nie będe rozwijał.
a hasło powstało podczas grania meczu Ql. insta ctf. Beka śmiechu.

Happy

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

bloody krisek to mzi? Xd
hehe pamietam jak im dawalem namiary na ranking i w ogole mile ich przyjalem na e+
jako nubki byli calkiem przyjemni, ale jak widac sie rozbestwilo towazystwo... Po tym latwo poznac kto jest jakim czlowiekiem xd
tak samo sie pmpy rozkozaczyl, a taki mily mi sie wydawal jeszcze nie tak dawno, eh te polaki-buraki xd

inFectedpump
sin's picture

sluchaj ja jestem wporzadku dla tych co sa dla mnie wporzadku i dla moich, ale jak ktos pierdoli glupoty to mnie trzesie ; ) i nie mam tu przed kim kozaczyc ; ) . i macie dziwne podejscie do polakow bo w trojmiescie ludzie sa spoko moze w waszych miastach ludzie palaja do siebie nienaiwscia ;D ale tu luzno bynajmniej do mnie, oczywiscie tez sie zdarzaja idioci ale to chyba wszedzie ; )

!@#$%&*( terror )_
terror's picture

Happy moja dziewczyna jest spod gdanska Smug i jak jestem w pl to wlasnie tam przebywam, lubie trojmiasto... chyba najlepsza okolica pl... ja jestem z wlkp spod lasu i jezior xd

mam pomysla, moze by tak jebnac tutaj mapke polski, kazdy by dodawal swoja lokalizacje i bysmy wiedzieli kto mniej wiecej skad jest Happy

khaz'
Clan/TS Moderator

Mapa jest zbyt mała na ten cel, poszukaj czegoś większego to sobie walnę taga pod Białymstokiem.

Skoro mowa o okolicach to Białystok jest zajebisty Cool

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain