General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

Happy moja dziewczyna jest spod gdanska Smug i jak jestem w pl to wlasnie tam przebywam, lubie trojmiasto... chyba najlepsza okolica pl... ja jestem z wlkp spod lasu i jezior xd

mam pomysla, moze by tak jebnac tutaj mapke polski, kazdy by dodawal swoja lokalizacje i bysmy wiedzieli kto mniej wiecej skad jest Happy

http://quake.net.pl/topics/18948/page/1
Jak mnie pamięć nie myli, to tutaj było to bardzo ładnie zrobione. Najezdżało się myszką na miejsce i wyświetlało graczy z okolicy Winking

Jam jest z miasta lansu Winking

kszksz wrote:

trafik ;P

kszksz
japierdole's picture
Re: General POLSKI Topic

Spoko;p podeslij coś na mail więc, a nie mi yard wrzucasz;p

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

khaz'
Clan/TS Moderator

Siusiakogłowy, nie zrozumiałeś; to właśnie jest graffiti na ścianie a nie zdjęcie z jego okna z widokiem na miasto. Chłopak ma wielki talent i chwała mu za to ; )

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

kszksz
japierdole's picture

Eh, Hubert...

And even I walk through the darkest valley of the shadow of death I will be not afraid because I am the worst motherfucker in this place.

mzi.ql
mzi's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Nigdzie nie twierdzę, że OSRC to moja zasługa. Aczkolwiek gdyby nie ja, to do dzisiaj większość zapomniałaby o tym turnieju, a tak przynajmniej ludzie coś grają normalnego, więc nie płacz. OSRC powstało dzięki Darkiemu, to był jego pomysł, jego nazwa "Old School Rail Cup", poprosił mnie któregoś dnia żebym wyciągnął mapy z Quake Live i żebym umieścił ogólny post o OSRC I - co uczyniłem, bo obawiał się rzekomo hejterów. Dla mnie nie był to problem. Pomagałem, jak tylko mogłem, no i mamy IV odsłonę.

Nigdy nie pojechałem ci podobnym tekstem, to jakiś wymysł. Jeśli byłeś ok w stosunku do mnie, to nie wyjechałbym ci tak z dupy. Wymysł konkret. Po co? Żeby podgrzać jeszcze bardziej atmosferę? I na ch.j ten kaktus?

Co do kanału R2 - nikogo tam nie zapraszałem na pogaduszki. Jeśli już, to był to ówczesny lider klanu lub ktoś inny. Nikomu nie robiłem nadziei na przyjęcie do klanu, nikomu nie składałem propozycji na E+ co do rekrutacji, nie miałem takiej władzy oraz nie chciałem tego robić. Z nikogo jaj sobie nie robiłem, nie komentowałem naszego składu, nie ja decydowałem o tym, kto zagra, bądź nie zagra w FW, czy CW.

Nie mam pojęcia za co te sapy masz do mnie. Za to, że chciałem pograć instagib na tym modzie, że przeszkodziłem ci w czymś? Ciągle kierujesz jakieś podteksty w moją stronę i usilnie starasz się mącić w każdym słowie, którym piszę, doszukiwać się błędów i je negować. Teraz oczywiście wykładam kut.sa na ławę, jeśli chodzi o organizację. Jeśli każdy ma takie a nie inne podejście do mojej osoby i tego, jak chciałbym ożywić scenę instagib na tym modzie, to proszę bardzo - wasza kolej, będę również stał sobie z boku i bacznie przyglądał się twoim pracom. Chcę doświadczyć osobiście jak to się potoczy. W tej kwestii powodzenia.

Co do CA. Ludzie tutaj nie widzą nic innego niż FTAG, czy TDM, dlatego ciężko jest zaprezentować inny typ gry, jak starał się to uczynić Rayden czy Darky, o ile dobrze pamiętam. No cóż im też nie wyszło. Bywa, ale trzeba próbować, może kiedyś się uda jak im się znudzi FTAG. Jak na razie tylko to widzą i katują to, tak im zostało. I po ch.j zaraz pluć się o to? Było minęło.

Byłem w bloody, to prawda. Komu lizałem dupę? Tr1ckz sam dołączył do bloody, z własnej woli, to on pokazał mi e+, jak grać, co, gdzie i jak. Z nikim innym nie porozumiewałem się w tej kwestii. Pamiętam do dzisiaj jak dostałeś ode mnie baty na DM3 i stwierdziłeś, że to nie jest możliwe, żeby ktoś taki jak JA, pokonał tak 'doświadczonego' i 'dobrego' gracza, jak TY, że mam haxa i chcesz ze mną grać na PB Winking Beka.
Oglądałem tylko dema ze skullem w swojej przeszłości. Sam doszedłem do wszystkiego. Więc kolejna bzdura poleciała od ciebie. A sorry, pamiętam jak Fala przyszedł na serwer bloody, pozamiatał, a koleś z mojego klanu stwierdził, że ma haxa (w co nie wierzyłem) i spytałem go o cfg. Wysłał mi swoje cfg i powiedział, że jest dość znaną osobą na tej scenie, wstawiwszy link e+.

Tak to było naprawdę, panie.

Fiasek
mzi.ql wrote:

A sorry, pamiętam jak Fala przyszedł na serwer bloody, pozamiatał, a koleś z mojego klanu stwierdził, że ma haxa (w co nie wierzyłem) i spytałem go o cfg. Wysłał mi swoje cfg i powiedział, że jest dość znaną osobą na tej scenie, wstawiwszy link e+.

Tak to było naprawdę, panie.

Potwierdzam to w szczególności, bo tak było.

My English is weak. Sorry

trickz
tr1ckz's picture

o kurwa, Fiasek. Xd

On board since August 2007.

mzi.ql
mzi's picture

o lol, Fiasek Happy co Ty tu robisz? Nie mów mi, że to wszystko czytasz?

kszksz
japierdole's picture

Ftag i tdm ssą, ctf rox, bloody... dZ? ;p

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
mzi.ql wrote:

Pamiętam do dzisiaj jak dostałeś ode mnie baty na DM3 i stwierdziłeś, że to nie jest możliwe, żeby ktoś taki jak JA, pokonał tak 'doświadczonego' i 'dobrego' gracza, jak TY, że mam haxa i chcesz ze mną grać na PB Winking Beka.

to do mnie, bo ? ja raczej takich akcji nie odwalam Smug nie jestem skull