General POLSKI Topic
Tak jeszcze żeby nie było, nic do Ciebie nie mam Benedykt. Zrewidowałem swoje poglądy i wydaje mi się, że w większości mówiłeś prawdę. Co nie znaczy, że nie mogę trochę potrollować.
br0var ktorego nie wiem jak ocenic... camel jak zwykle ma amnzje nawet pomimo tego jak wrzucal filmiki na YT jak haxuje na serwerach aim+ z pure i pb - wszystko tylko po to, zeby camelowi pokazac ze sie da.
Streszczenie godne podziwu, tylko brakuje tu jednego, tak pokazal mi ze moze czitowac na serwerze z wlaczonym PB, a zaraz po tym pokazal mi jak naprawic ten glupi blad, w dodatku dla potwierdzenia poprosilem go o czity ktorych uzywal, bo pisal ze to zwykle stare haxy ktore kazdy moze pobrac z netu, jeden z nich dzialal na moim komputerze, dwa juz nie, wina mojego winxp prawdopodobnie.
Sek w tym że br0var przynajmniej dal znac o problemie, przekazal informacje i dowod jak latwo mozna czitowac z pewna opcja, a ty Franciszku bawiłeś się w wolnego strzelca a po tym jak wszystko wyszło najaw przez zwykłą głupotę, odmówiłeś pomocy dla samego siebie, ja byłem gotów cię nawet bronić pod warunkiem że przedstawisz dowody (pliki cheatów + jakieś linki, logi), zamiast zachowac sie jak br0var (ktory zreszta nie byl czescia tego moda, wiec czemu mu zalezalo) powiedziales mi zebym sam sobie 'wygooglowal' wszystko, nie mam na to czasu i ochoty, moja amnezja polega na tym że już od dawna nie biorę czynnego udzialu w tym modzie jeśli nie zauwazyles, nawet nie mam zamiaru odpowiadac na posty w tym temacie, znowu jakis 'e+ drama' sie zaczal i tylko zasiadac z reką w popcornie i czytac jak leci
nie mam na to czasu i ochoty, moja amnezja polega na tym że już od dawna nie biorę czynnego udzialu w tym modzie jeśli nie zauwazyles, nawet nie mam zamiaru odpowiadac na posty w tym temacie, znowu jakis 'e+ drama' sie zaczal i tylko zasiadac z reką w popcornie i czytac jak leci
rzekł forum moderator e plusa... to jest dopiero drama
wrote:nie mam na to czasu i ochoty, moja amnezja polega na tym że już od dawna nie biorę czynnego udzialu w tym modzie jeśli nie zauwazyles, nawet nie mam zamiaru odpowiadac na posty w tym temacie, znowu jakis 'e+ drama' sie zaczal i tylko zasiadac z reką w popcornie i czytac jak lecirzekł forum moderator e plusa... to jest dopiero drama
cziterzy i inne osoby, ktore braly w tym udzial nie sa moim zadaniem tutaj
jako moderator robie co do mnie nalezy!
Streszczenie godne podziwu, tylko brakuje tu jednego, tak pokazal mi ze moze czitowac na serwerze z wlaczonym PB, a zaraz po tym pokazal mi jak naprawic ten glupi blad, w dodatku dla potwierdzenia poprosilem go o czity ktorych uzywal, bo pisal ze to zwykle stare haxy ktore kazdy moze pobrac z netu, jeden z nich dzialal na moim komputerze, dwa juz nie, wina mojego winxp prawdopodobnie.
Sek w tym że br0var przynajmniej dal znac o problemie, przekazal informacje i dowod jak latwo mozna czitowac z pewna opcja, a ty Franciszku bawiłeś się w wolnego strzelca a po tym jak wszystko wyszło najaw przez zwykłą głupotę, odmówiłeś pomocy dla samego siebie, ja byłem gotów cię nawet bronić pod warunkiem że przedstawisz dowody (pliki cheatów + jakieś linki, logi), zamiast zachowac sie jak br0var (ktory zreszta nie byl czescia tego moda, wiec czemu mu zalezalo) powiedziales mi zebym sam sobie 'wygooglowal' wszystko, nie mam na to czasu i ochoty, moja amnezja polega na tym że już od dawna nie biorę czynnego udzialu w tym modzie jeśli nie zauwazyles, nawet nie mam zamiaru odpowiadac na posty w tym temacie, znowu jakis 'e+ drama' sie zaczal i tylko zasiadac z reką w popcornie i czytac jak leci
step by step
pod pojęciem "pokazać, że się da" streściłem to do granic możliwości doskonale wiesz, że ja wiem xD, że wyjaśniał o co kaman. Na forum klanu jak zostawiał e+, napisał jak mnie pamięć nie myli, że jesty zmuszony przestać grać właśnie przez to, ze pokazał co wiedział . Jak to więc z tym było? Ja dałem znać. Nie moja wina ze skullhead nie wykazał ani odrobiny zainteresowania... Ty też tego nie zrobiłeś. Ja to odstawiłem to na dalszy plan i z czasem przez okres matury i wakacji całkowicie zapomniałem o sprawie. To wy wręcz zignorowaliście to wszystko. Jak to niczego nie dałem? Wszystko ma fate od baaaaaardzo dawna. Jako mod się sprawdzasz? Modem zostałeś nie po to, żeby tutaj pomagać, a żeby mieć wgląd w adresy ip graczy twoje słowa. Po co? żeby łapać cziterów? Przecież się tym nie zajmujesz jakby nikt nie zauważył już od dawna.
Pierwsze railowe eventy zaczęły się od klanu IS RR |SF| tutaj. Starałem się zawsze reklamować e+ i eventy railowe gdzie tylko miałęm pomysł. Spamowanie irca, adminów stron esportowych. Nigdy nie robiłem niczego na niekorzyść społeczności e+. Nawet kilka razy na quake net pl znalazły się informacje o eventach na quake.cz chyba tez. W tym też (chyba) pierwsze osrc . Nie raz z różnymi obecnymi tutaj rozmawiałęm o turniejach i o tym co by tu zrobić w czym pomóc żeby mod nie padł. Jak Terror, uważam e+ za doskonały mod do zrobienia bazy insta zawierającej wszystkich graczy pozostałych modów. Do rankingu/turniejów proponowałęm dodanie zasady spisywania guidów, jak na clanbase... po to, żeby było mniej możliwości oszukiwania. A na koniec zeszłego roku jako prezent dostaje banana tu się wypierasz wszystkiego - widocznie taki typ człowiek, paranoja cały świat chce nas otruć xD. Nazwałeś mnie cziterem, widziałeś moja grę która wygląda podejżanie? Nazwę cię kurwą, pomimo że może nie dajesz dupy Oczywiście doceniam twój wkład w e+, jest ogromny. Ale wobec mnie zachowujesz się jak chuj.
bez poważania twój "szeryf na rail4ever" co tam cziterów nie wpószczał - pewnie też nie pamiętasz.
No to, popcorn w dłoń i czytamy
step by step
pod pojęciem "pokazać, że się da" streściłem to do granic możliwości doskonale wiesz, że ja wiem xD, że wyjaśniał o co kaman. Na forum klanu jak zostawiał e+, napisał jak mnie pamięć nie myli, że jesty zmuszony przestać grać właśnie przez to, ze pokazał co wiedział . Jak to więc z tym było? Ja dałem znać. Nie moja wina ze skullhead nie wykazał ani odrobiny zainteresowania... Ty też tego nie zrobiłeś. Ja to odstawiłem to na dalszy plan i z czasem przez okres matury i wakacji całkowicie zapomniałem o sprawie. To wy wręcz zignorowaliście to wszystko. Jak to niczego nie dałem? Wszystko ma fate od baaaaaardzo dawna. Jako mod się sprawdzasz?
Co ma Fate, nic mi o tym nie wiadomo, nie jestem modem od rankingu.
Widzę że też doświadczyłeś amnezji na czas wakacji.
Modem zostałeś nie po to, żeby tutaj pomagać, a żeby mieć wgląd w adresy ip graczy twoje słowa. Po co? żeby łapać cziterów? Przecież się tym nie zajmujesz jakby nikt nie zauważył już od dawna.
Status moderatora mialem juz za czasow starej stronki e+, bylem takze adminem przez krotki czas.
Jesli to komus nie pasuje moge z latwoscia ustapic komus miejsca, tak dawniej bylo to bardzo pomocne miec wglad w IP uzytktownikow, mozna bylo latwo namierzyc jakiegos czitera lub kogos z wieloma kontami.
Czekam na listę skarg na mnie, ową listę dostanie admin @ epsilon, który rozważy co zemną zrobić.
A na koniec zeszłego roku jako prezent dostaje banana tu się wypierasz wszystkiego - widocznie taki typ człowiek, paranoja cały świat chce nas otruć xD. Nazwałeś mnie cziterem, widziałeś moja grę która wygląda podejżanie? Nazwę cię kurwą, pomimo że może nie dajesz dupy Oczywiście doceniam twój wkład w e+, jest ogromny. Ale wobec mnie zachowujesz się jak chuj.
bez poważania twój "szeryf na rail4ever" co tam cziterów nie wpószczał - pewnie też nie pamiętasz.
Nie widziałem żadnej z twojej rankingowej gry oprócz rail4ever, gdzie tak, kiedyś prosiłeś mnie o refa tam, więc ci go dałem szeryfie
Dzięki za 'kurwy', tylko po co przytaczasz swoje prywatne opinine na mój skromny temat, który starałem się tu poruszyć a mimo to nie wypalił, bo więcej tu ignorantów niż zwykłych sceptyków, w takim razie ja też zostanę ignorantem i nie będę się mieszał w wasze cziterskie sprawy, załatwcie to między sobą, bo po co ktoś ma mnie od kurew wyzywać, przecież to zepsuje moje dobrę imię tutaj
Najbardziej rozsmiesza mnie to,ze cziterzy jeszcze pyskuja i jakies swoje racje wrzucaja odnosnie ludzi ktorzy nigdy nie mieli nic wspolnego z haxami. Obserwuje takie zachowania juz dluzszy czas i macie szczescie,ze wiekszosc z tych co maja wieksza wladze (ciekawe w jakis sposob,bo napewno nie demokratyczny) odnosnie e+ sa cipkami bo tu nie powinno byc dyskusji,ze jakies kartki czy na pare miesiecy ban. Udowodnione=przyjebac ban na amen i usunac konto na forum. To nie jest mod gdzie ktos moze stac sie wybitny czy pro,poprostu troche spamu,smiesznych fragow czyli ogolem zabawy wiec na jaki ch*j ktos probuje czitowac? Jesli wchodze na beer freeze i widze takich osobnikow jak np.Tanake(hax),Teq(hax) czy takiego M-powera to jak tu powaznie traktowac moderatorow jak i adminow m.in. beer freeze? Minie miesiac lub dwa a niekiedy nawet z dniem nastepnym graja normalnie jakby nic sie nie stalo.Przykladow mozna o wiele wiecej wymienic, wlasnie dlatego zaden z klanow na tym modzie kompletnie mnie nie interesuje. Amen.
wiec na chuj siejesz ferment? podalem ci linki bos nie byl zainteresoweany jak ci wprost mowilem rok temu. teraz ode mnie czegos konkretnego wymagasz? RM maja, ty jako mod mowisz ze nic nie powiedzialem, a jednak jest inaczej... ciagle ty jestes wiec nie FAIR.
Mowilem ze cenie i uwazalem cie za wzor dobrego oczlonka spolecznosci. po tym czego doswiadczylkem moge powiedziec z mojego punktu widzenia zes jest KURWA.
Nie widziałeś? to zobacz zanim cos napliszesz co moze byc opiniotworcze dla innych. wez pod uwage ze masz wiekszy posluch niz pozostali gracze. Jestem pewien ze ty jestes pewien ze nic nie znajdziesz wiec po co sprawdzac? lepiej powiedziec ze hax. Podobno multikonta sa wylapywane przez system... sciema? pozdro. twoje dobre imie? dla naiwniakow. dla mnie jestes zaklamany do momentu az nie zobaczysz moich dem i nie napiszesz na forum ze nic nie ma we mnie nadzwyczajnego poza latami wycwiczonym ACC. o ktore od zawsze walczylem taki moj stajl. tez dlugo prowadzilem IS, o to sie staralem. nie prosilem cie o refa jelopie. sam wszedles na serwer na max 2 minuty. powiedziales ze czesto gram, jestem znany i lubiany, wiec nikt nie bedzie miec przeciwko temu zebym byl adminem. i zebym nikomu nie dal refa z r4e. nikt go nigdy nie dostal ale jestem czeiterem ktory nie ma zaufania na e+. jestes niedojebany albo bardzo dobrze udajesz.nie pozdrawia alko pope.
nigdy nie pisz do mnie zebym dal ci sugestie co do wygladu storny czy logo, czy zeby sprawdzic serwer i dac ci opinie czy plynnie sie gra czy nie cala spolecznosc pewnie takich wiadomosci nie dostawala ja pewnie bylem w tych setkach cziterow dla wkretki bez najmniejszego zaufania
nowy ranking mod potrzebny od zaraz, wymagania:
- odbanuje benka,
- zbanuje zarzyna,
- upiecze mi placka.