General POLSKI Topic
wrote:Pamiętam do dzisiaj jak dostałeś ode mnie baty na DM3 i stwierdziłeś, że to nie jest możliwe, żeby ktoś taki jak JA, pokonał tak 'doświadczonego' i 'dobrego' gracza, jak TY, że mam haxa i chcesz ze mną grać na PB Beka.to do mnie, bo ? ja raczej takich akcji nie odwalam nie jestem skull
BENEmaster
wrote:wrote:Pamiętam do dzisiaj jak dostałeś ode mnie baty na DM3 i stwierdziłeś, że to nie jest możliwe, żeby ktoś taki jak JA, pokonał tak 'doświadczonego' i 'dobrego' gracza, jak TY, że mam haxa i chcesz ze mną grać na PB Beka.to do mnie, bo ? ja raczej takich akcji nie odwalam nie jestem skull
BENEmaster
dm3 mapa tylko na sluch elo elo 320 soundhacki rulez
nie pamiętam zdarzenia xD za dużo meczy z randomowymi plejerami też nie placze po przegranej z xapira i z hazardem mega becki dostalem, zaden z nich nigdy nie uslyszal podobnych slow. jesli nawet, to bardziej w zartach ja to nie ty zeby rage quity robic z cupa xD
Wypieraj się dalej swojego chamstwa
MY MIELIŚMY BENEK ZAGRAĆ
ALE WIDZISZ MNIE XAPIRA ZAMIÓTŁ POD DYWAN
MIELIŚMY SIĘ USTAWIĆ NA DUEL GAME . WYBIERZ TERMIN CFG I ZAGRAMY.
dziś nie bo ide pić z teściem. Więc Aim będzie niski. Ale wydech wysoki. Jutro rano też nie. Bo będe magnez łykał.
ano mielismy tylko obydwaj sie do tego zbieramy z takim zapalem ze ho ho ho D:
Szukałem wczoraj tego screena, ale nie mogłem znaleźć niestety. Ale nie mam też powodów, do tego, aby zmyślać. Co zresztą nie zmienia faktu, że nie masz nic konkretnego do dodania w tej kwestii. I wciąż trwasz przy swoim, co do mojej osoby (w dalszym ciągu nie wiem dlaczego), jak jakiś niekryty krytyk. Chyba niedługo jebnę sobie podobną sygnaturkę, jak tr1ckz. H"a"ters gonna hate. - pasi?
"Nieładnie śmiać się z niepełnosprawnych" - jeden z komentarzy = )
Alllle ubaw ohohoo.. Poprawiłem, żebyś mógł sobie ulżyć i zwalić teraz kapucyna.
A co tam, trochę poTROLLuję...
Od czego by tu zacząć... wujek google pomoże abra cadabra hokus pokus i bęc
I wiecie co, zaczynam wierzyć w te sterowanie pogody - nigdy nie myśłem, że rozpalę w kominku na Wielkanoc.
A poniżej kawałek - lojalnie ostrzegam obejrzenie go aż W CAŁOśCI może kosztować nie 15 sekund życia aż 3:57 cennego życia...
A tego to już nawet nie tykajcie
EDIT: dodałem jeszcze ten printscreen -> thx troll-e and sorry BTW
pozdrówka może dam całuska
laki
EDIT
haters*
i gowno prawda jak ktos ma odrobine checi to przestaje hate'owac ja mialem duzy problem z darkangelem, a ostatnio jestesmy 2 ziomy dobre... podobnie mialem z shady'm i scyzorem...
Nie wrzucaj cytatow tepych ludzi, bo inteligentny czlowiek potrafi zamknac drzwi przeszlosci za soba i calkowicie zmienic podejscie... ale raczej obie strony w tym wypadku musza tego chciec.
Tak tylko chcialem wrzucic co mysle o tym "haters gonna hate" bullshicie dxddxdxd