General POLSKI Topic

4226 replies [Last post]
zarzyn
zarzyn's picture
!@#$%&*( terror )_ wrote:

mzi.ql wrote:
Pamiętam do dzisiaj jak dostałeś ode mnie baty na DM3 i stwierdziłeś, że to nie jest możliwe, żeby ktoś taki jak JA, pokonał tak 'doświadczonego' i 'dobrego' gracza, jak TY, że mam haxa i chcesz ze mną grać na PB Winking Beka.

to do mnie, bo ? ja raczej takich akcji nie odwalam Smug nie jestem skull

BENEmaster

Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture
zarzyn wrote:

!@#$%&*( terror )_ wrote:
mzi.ql wrote:
Pamiętam do dzisiaj jak dostałeś ode mnie baty na DM3 i stwierdziłeś, że to nie jest możliwe, żeby ktoś taki jak JA, pokonał tak 'doświadczonego' i 'dobrego' gracza, jak TY, że mam haxa i chcesz ze mną grać na PB Winking Beka.

to do mnie, bo ? ja raczej takich akcji nie odwalam Smug nie jestem skull

BENEmaster

dm3 mapa tylko na sluch Winking elo elo 320 soundhacki rulez Kiss
nie pamiętam zdarzenia xD za dużo meczy z randomowymi plejerami Big grin też nie placze po przegranej Winking z xapira i z hazardem mega becki dostalem, zaden z nich nigdy nie uslyszal podobnych slow. jesli nawet, to bardziej w zartach Winking ja to nie ty zeby rage quity robic z cupa xD

Wypieraj się dalej swojego chamstwa

zarzyn
zarzyn's picture
XV!BENEDYKT wrote:

MY MIELIŚMY BENEK ZAGRAĆ
ALE WIDZISZ MNIE XAPIRA ZAMIÓTŁ POD DYWAN
MIELIŚMY SIĘ USTAWIĆ NA DUEL GAME . WYBIERZ TERMIN CFG I ZAGRAMY.
dziś nie bo ide pić z teściem. Więc Aim będzie niski. Ale wydech wysoki. Jutro rano też nie. Bo będe magnez łykał.

Happy

XV!BENEDYKT
xvibenedykt's picture

ano mielismy Winking tylko obydwaj sie do tego zbieramy z takim zapalem ze ho ho ho D:

mzi.ql
mzi's picture
XV!BENEDYKT wrote:

Szukałem wczoraj tego screena, ale nie mogłem znaleźć niestety. Ale nie mam też powodów, do tego, aby zmyślać. Co zresztą nie zmienia faktu, że nie masz nic konkretnego do dodania w tej kwestii. I wciąż trwasz przy swoim, co do mojej osoby (w dalszym ciągu nie wiem dlaczego), jak jakiś niekryty krytyk. Chyba niedługo jebnę sobie podobną sygnaturkę, jak tr1ckz. H"a"ters gonna hate. - pasi?

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
mzi.ql wrote:

Heters gonna hate.

haters*
i gowno prawda Happy jak ktos ma odrobine checi to przestaje hate'owac Happy ja mialem duzy problem z darkangelem, a ostatnio jestesmy 2 ziomy dobre... podobnie mialem z shady'm i scyzorem...
Nie wrzucaj cytatow tepych ludzi, bo inteligentny czlowiek potrafi zamknac drzwi przeszlosci za soba i calkowicie zmienic podejscie... ale raczej obie strony w tym wypadku musza tego chciec.
Tak tylko chcialem wrzucic co mysle o tym "haters gonna hate" bullshicie dxddxdxd

khaz'
Clan/TS Moderator

"Nieładnie śmiać się z niepełnosprawnych" - jeden z komentarzy = )

"Of all the things I've lost, I miss my mind the most."
- Mark Twain

mzi.ql
mzi's picture

Alllle ubaw ohohoo.. Poprawiłem, żebyś mógł sobie ulżyć i zwalić teraz kapucyna.

!@#$%&*( terror )_
terror's picture
Re: General POLSKI Topic
mzi.ql wrote:

Alllle ubaw ohohoo.. Poprawiłem, żebyś mógł sobie ulżyć i zwalić teraz kapucyna.

dopiero co walilem, musze poczekac troche, nie jestem juz taki mlodzik xd

khaz' wrote:

"Nieładnie śmiać się z niepełnosprawnych" - jeden z komentarzy = )

lol to jest z tego meczu polska - ukraina ?
nie do wiary, ze tyle spierdolonych akcji w jednym meczu... dobry rezyser i mamy niezla komedie i miliony sprzedanych kopii na dvd xd

laki*luzer*ELITE'Z*
laki_luzer's picture

A co tam, trochę poTROLLuję... Big grin

Od czego by tu zacząć... wujek google pomoże abra cadabra hokus pokus i bęc Happy

http://niewiarygodne.pl/kat,1031983,title,Czy-na-Europejczykach-testowane-sa-nowe-rodzaje-broni-bakteriologicznej,wid,15446608,wiadomosc.html

I wiecie co, zaczynam wierzyć w te sterowanie pogody - nigdy nie myśłem, że rozpalę w kominku na Wielkanoc.

A poniżej kawałek - lojalnie ostrzegam obejrzenie go aż W CAŁOśCI może kosztować nie 15 sekund życia aż 3:57 cennego życia... Winking

A tego to już nawet nie tykajcie

EDIT: dodałem jeszcze ten printscreen -> thx troll-e and sorry BTW Big grin

pozdrówka może dam całuska Kiss
laki

EDIT

To be honest, in my opinion,
first of all, but second hand,
otherwise, however, anyway
and by the way whatever you say... !