General POLSKI Topic
co poradzisz mnie to bawi
RM wydadzą oświadczenie?
Raczej powinieneś wiedzieć, że jak tylko Fate odszedł na emeryturę to nie mamy ani jednego RM tutaj.[...]
Nie wierzysz? Spoko, tutaj dam notkę od epsiego, którą dostali również nana i turbo po prawie dwóch miesiącach od wysłania aplikacji na RM: [...]
Aaaaa.. to o tym mi mówiłeś Khaz’ik i tego nie mogłem znaleźć w Twoich prywatnych wiadomościach?
Ehhhh Dla kogoś nowego, takie go jak ja, to jest jakaś paranoja!
O co wogle chodzi? W czym jest problem?
Tyle jest zapału w ludziach, mających czas i dobrą wolę do zrobienia czegoś, i co? Nikt nie chce tego potencjału wykorzystać, ”by żyło się lepiej” hehe ? Nawet Dynio mógłbym zostać RM RM’ów aby wszystko było po Bożemu XD
Tak na serio, czy ktoś może to jak chłopkowi na roli wyjaśnić, o co kaman plizzzz
No przecie Pietrkowi udało się
no laki nie rozumie tej całej draki
Problem jest w tym że obecni RM nie chcą podejmować decyzji związanych z graczami. Są tylko od sprawdzania meczy i dbania o ranking.
no laki nie rozumie tej całej draki
no ja tez nie
wie ktos czemu na wanilii mam ping 150 ale tylko po godzinie 20 ?
Problem jest w tym że obecni RM nie chcą podejmować decyzji związanych z graczami. Są tylko od sprawdzania meczy i dbania o ranking.
OK. Super. Jest ich dwóch. To niech się tym zajmują dalej, wczym się "czują" i "działają" dobrze - wielkie dzięki
Tylko czy jest jakaś ograniczona liczba RM'ów?
Bo jeśli nie, to jak gdzieś chyba @terror napisał, żeby "dedykować" pozostałych do innych zadań typu 'czy ktoś jest czy nie cziterem' i podejmie decyzję... Proste chyba, może jadnak się mylę???
W "kupie" siła. Jestem nawet skłonny zrobić "mob flash" żeby każdy wysłał identycznego PM do og'ispe np. z treścią" F1 for Khaz" (ofkors jeśli zmieniłbyś zdanie Hubcio albo ktoś inny chętny z sceny XD ). Sam bym znalazł klikanaście osób, żeby mi pomogły w takiej "akcyi". A włączając jeszcze Was i Waszych clanmates'ów, to byłoby coś dotej pory nie spotykanego tutaj
Hehe Normalnie, laki jakbyś zjadł wszystkie rozumy olololo XD Co Wy na to?
Problemem jest to, że wtedy stajesz sie popychadłem, wszyscy jadą po Tobie jak po starej scierce jeśli im sie nie podoba decyzja. Ja odrzucam kandydaturę Khaz'a na obecna chwile, bo potrzebne sa obiektywne decyzje teraz, a wiem, że Hubert z chęcią zbanowałby Zarzyna, a Mzi'ego uniewinnił, jestem lepszym kandydatem bo obu spaliłbym na stosie.
Pierdole ;]
Po takim braku szacunku jaki mi został okazany jedyne co miałbym ochotę zrobić na ten cały ranking to wysrać się na niego i wsadzić jeszcze petardę w to, żeby ładny odprysk się zrobił na rankingu.
Atrax, masz zupełnie tak jak ja i parę innych osób z Polski. Wszystkie te osoby łączy jedna cecha - mamy neostradę. Założę się, że Ty też? To właśnie jest nasz problem, który kiedyś pewnie sam się rozwiąże.
Pierdole ;]
To właśnie jest nasz problem, który kiedyś pewnie sam się rozwiąże.
taa jak zmienicie operatora eheh
Problemem jest to, że wtedy stajesz sie popychadłem, wszyscy jadą po Tobie jak po starej scierce jeśli im sie nie podoba decyzja.
Popychadłem? Dobra.
Wiadomo, że musi mieć twardą skórę i nie może być płaczącą pipką, bo nie w tym rzecz… XD
No to, co trzeba zrobić aby taki RM nie był popychadłem? Nie ma jakiś narzędzi? Albo je stworzyć?
Ja odrzucam kandydaturę Khaz'a na obecna chwile, bo potrzebne sa obiektywne decyzje teraz, a wiem, że Hubert z chęcią zbanowałby Zarzyna, a Mzi'ego uniewinnił, jestem lepszym kandydatem bo obu spaliłbym na stosie.
Oj tam, oj tam… od razu stronniczość. Krótka, piłka albo są dowody, które na to pozwalają albo nie… Albo ktoś ma ja jaja się przyznać albo nie i żyje dalej w zakłamaniu - jego brocha I od razu palić na stosie - japierdole hehehe. XD
Co wy? Czy to pierwszy raz, że ktoś zostajnie/je zbanowany. Inni go mają i żyją. Za tydzień, miesiąc, za rok będzie ktoś inny na „pulpicie” Nawet taki luzer jak ja, nie mam problemu z przyznaniem się do błędu lol. Przynajmniej nie oszukuję samego siebie XD
Pierdole ;]
Po takim braku szacunku jaki mi został okazany jedyne co miałbym ochotę zrobić na ten cały ranking to wysrać się na niego i wsadzić jeszcze petardę w to, żeby ładny odprysk się zrobił na rankingu. [...]
Khaz’ no to może trzeba tak zrobić? Hehehe I zacząć wszystko od nowa. Konkretnie, rzeczowo i na temat.
Sorry, że Ciebie tak się uczepiłem... Ale mi tak jakoś pasujesz na RM niach niach
Też nie liczę na jakikolwiek ban, przejdzie temat bez echa, ale pośmiać się chyba można?No chyba że skull będzie rm, to zrobi porządek, po czym znów zacznie odbierając maniane i jebnie ragequita xd